Reklama

• Veľmi rýchle doručenie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Tešíme sa z Vašej spokojnosti. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a krásnu recenziu.

Spoľahlivý, krátky čas dodania

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu. Teší nás Vaša spokojnosť.

• Rýchla komunikácia a doručenie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a milú recenziu.

• Rychle dodanie
    • Osobny odber zadarmo
    • Potvrdenie objednavky prislo na email, ale vyzdvihnutie bolo oznamene iba telefonatom

Rychle dodanie, osobny odber zadarmo. Potvrdenie objednavky prislo na email, ale ked bol prichystany tovar, tak nam len zavolali. Nakolko nedvihame cudzie cisla, bola to len nahoda, ze sme dvihli...Nevedeli by sme, ze objednavka je uz nachystana. Ocenila by som informaciu sms, alebo emailom.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu. Potvrdenie objednávky automaticky zasielame e-mailom, pri osobnom odbere kontaktujeme zákazníkov telefonicky. Pri ďalšom nákupe odporúčame uviesť do poznámky v objednávke spôsob kontaktovania pri osobnom odbere. Ďakujeme za pochopenie.

Veľký výber tovaru za dobré ceny. Zatiaľ som bola vždy spokojná.

• Dobré ceny, rýchle dodanie

Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu.

• krásne výrobky, rýchle dodanie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za Váš super nákup, hodnotenie a milú recenziu. Vážime si Vaše uznanie a sme radi, že Vám šperky robia radosť.

• rýchlosť

Rýchly, super

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Váš rýchly a super nákup. Ďakujeme za hodnotenie a recenziu.

• Rýchle doručenie

Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu.

• Veľká skopojnost dodanie hneď druhý deň :)

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Tešíme sa z Vašej spokojnosti. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu.

• Kvalitný tovar
    • Rýchle dorucenie

Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu.

Objednávala som prvý krát, dobré skúsenosti.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Vaša dobrá skúsenosť s naším e-shopom. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu.

• Objednávala som si uz tovar viac krát, vždy som bola spokojná

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu. Veríme, že Váš ďalší nákup bude už na 100 % :)

• rýchle doručenie

Obchod mi vyhovuje, mám čas prezrieť si produkty a určite si vždy vyberiem
    Tentokrát sa mi zdalo dosť vypredaných produktov na e-schope

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu. Šperky sa neustále naskladňujú, a preto odporúčame nastaviť si watchdog, akonáhle sa vypredaný šperk naskladní, príde Vám upozornenie. Ďakujeme za pochopenie.

Je uvedené že je možná výmena alebo vratenie v každej predajni Sofia no v Trenčíne v OCLaugaricio táto výmena nieje možná pretože tam Pandoru už nepredávajú tak by bolo dobre aby sa tam zákazníci zbytočne neprehnali ako ja a upresniť na stránke tie obchody kde je to možné. Inak som spokojná.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu. Vrátenie alebo výmena tovaru je možná na ktorejkoľvek našej predajni SOFIA, informácie o predajniach aj s fotkou predajní máme uvedené na stránke. Predajne predávajúce Pandora šperky, samozrejme, akceptujú vrátenie a výmenu Pandora šperkov.

Rychlost dodania

Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu.

Výborná komunikácia s e-shopom, rýchle dodanie. Nevýhodou je, že veľa produktov je vypredaných

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu. Sme radi, že sme Vám mohli dobre poradiť.

• Pohodlie pri nakupovani

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup z pohodlia domova, hodnotenie a milú recenziu.

• rýchle doručenie