- rýchle doručenie, darčeková taška
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a milú recenziu. Súčasťou každého nákupu je krásne darčekové balenie, vďaka ktorému je šperk aj chránený.
- Chýbala mi jedna položka z objednávky, reklamácia bola vybavená veľmi rýchlo.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu. Radi sme Vám pomohli s reklamáciou Vašej objednávky a teší nás Vaša spokojnosť.
- Super
Reakcia obchodu SOFIA
Ďakujeme za Váš super nákup, hodnotenie a recenziu.
- Okamžité doručenie
- Rychle dodanie
- Pripomenú každé tri dni objednávku
- Milý presonál
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a milú recenziu. Sme radi, že Vám naše šperky robia radosť :)
- ráno o 7 hod. som spravila objednávku a o 9 hod. mi kuriér doniesol zásielku. Bola som milo prekvapená.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Váš super rýchly nákup, hodnotenie a milú recenziu.
Vyobrazený a popísaný tovar zodpovedal skutočnosti a to je veľmi podstatné!!!!!
Vaše služby opäť veľmi rada ocenim v blízkej budúcnostiReakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Tešíme sa z Vašej spokojnosti a na Váš ďalší nákup :) Ďakujeme za hodnotenie a krásnu recenziu.
- Rýchle dodanie tovaru
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a milú recenziu.
Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu.
Velka spokojnost s dodanim, balením a rychlostou
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Tešíme sa z Vašej spokojnosti :) Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a milú recenziu.
Som spokojná s poskytovanými službami.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a krásnu recenziu. Máme radosť z Vašej spokojnosti.
problém nájsť stánok - nie je to obchod klasicky, ale stánok uprostred chodby. Predavačka asi nemala svoj deň. Ako nemá ryba. Neunúvala sa ani pozdraviť ani odzdraviť.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň, mrzí nás Vaša negatívna skúsenosť. Čo sa týka umiestnenia stánku, informácie aj s fotkou máme uvedené na stránke ku každej jednej predajni. Správanie našej zamestnankyne je však neprípustné, preto sa Vám veľmi ospravedlňujeme. Ak je to možné, napíšte nám prosím na [email protected] dátum Vašej návštevy na predajni. Mrzí nás vzniknutý problém a dúfame, že nestratíme Vašu priazeň.
- Veľmi rýchle dodanie
- Spoľahlivý obchod
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Váš super nákup, hodnotenie a krásnu recenziu.
Rychle dodanie a pekný výber.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Sme radi, že sa Vám náš výber šperkov páči :) Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a milú recenziu.
- Rychla komunikacia,Dodanie a Prebratie na predajni.
- Objednanie viacerych druhov, ci velkosti, Zakupite si len ten tovar co sa vam paci, ostatne neplatite.
- Prebratie na predajni len cash
- Prebratie na predajni - nezapocitavaju sa zakaznicke body na karticku
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Váš super nákup, hodnotenie a recenziu. „S“ body sú benefitom určeným len pre kamenné predajne a nie je možné ich získať za nákup v e-shope, tak isto ako nie je možné ich v e-shope využiť. Pri nákupe cez e-shop však máte rôzne iné výhody, ktoré nie je možné získať v kamennej predajni. Ďakujeme za pochopenie.
- rýchly dovoz
- spoľahlivosť
- velky vyber
- pekny tovar
- dobre ceny
ziadne
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a krásnu recenziu.
- Krásny, kvalitný tovar; rýchle dodanie a ako bonus úplne úžasné darčekové balenia. Za mňa jednotka na trhu!
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a milú recenziu. Veríme, že aj pri ďalšom nákupe budeme Vašou jednotkou, a to už na 100 % :)
- Zľava
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu. Radi sme Vás potešili zľavou :)