Reklama

• upozornenie na mail resp. SMS správou o doručení tovaru k vyzdvihnutiu namiesto vyvolávania na telefón....

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a Vašu pripomienku. Ak si želáte byť kontaktovaný pri osobnom odbere SMS správou, budeme radi keď to pri Vašom ďalšom nákupe uvediete do poznámky v objednávke. Ďakujeme za pochopenie.

• Rýchle dodanie
    • Skvelá kvalita
    • Spokojnosť
    • Neman

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Tešíme sa z Vašej spokojnosti. Ďakujeme krásne za nákup, hodnotenie a recenziu.

Keď potrebujem darček, nikdy ma nesklamú

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Sme veľmi radi, že ste s našími šperkami a službami spokojná :) Ďakujeme krásne za nákup, hodnotenie a recenziu.

• Rýchla dodacia doba.
    • Kvalita produktov.
    • Ochotný personál.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a recenziu.

• Rýchle nakupovanie
    • Rýchle dodanie tovaru

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Sme veľmi radi, že ste s našími šperkami, službami a obchodom spokojná :) Ďakujeme krásne za nákup, hodnotenie a recenziu.

• Siroky vyber rychle dodanie
    • Ziadna

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Váš super nákup, hodnotenie a recenzia.

• Lokalita

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme krásne za nákup, hodnotenie a recenziu.

• Super veľká spokojnost celkovoXC

Reakcia obchodu SOFIA

Bola som najprv v Avione v BA , tam dievčatá boli veľmi zlaté, ochotné. Čo som hľadala, nemali, ale hned vyhladali na e-schope. Objednla som a dala som doručiť do obch c. Centrál.Ďakujem pekne Katke za ústretovosť, pomoc, ochotu.Je milá všetko spraví pre zákazníka. ♥

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Veľmi sa tešíme z Vašej spokojnosti a zo skvelého nákupu. Našim cieľom je mať spokojného zákazníka, a preto sme radi, že s pomocou šikovných kolegýň ste našli šperk, ktorý ste hľadali. Ďakujeme za super hodnotenie a recenziu :)

• Nejlepší eshop!!!
    • Rychlost dodani
    • Kvalita
    • Krásné baleni

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Sme veľmi radi, že ste s našími šperkami, službami a obchodom spokojná :) Ďakujeme krásne za nákup, hodnotenie a super recenziu.

• Tovar bol na druhy den u mna.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a recenziu. Veríme, že Váš ďalší nákup bude už na 100 % :)

Rýchle dodanie a veľký výber na stránke. Maximálna spokojnosť. Odporúčam

Reakcia obchodu SOFIA

• Rychle dodanie, objednane v nedelu a dodane v utorok

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť a ďakujeme za nákup, hodnotenie a milú recenziu.

Výhoda

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a milú recenziu. Tešíme sa z Vašej spokojnosti.

• Široký výber, dobré ceny, tovar skladom, doručenie do 1 dňa

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s našími šperkami :) Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a krásnu recenziu.

Je to super obchodik rychle dodanie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a super recenziu.

• Rychlost dodání.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a recenziu.

• Rýchlosť vybavenia,kvalita, rýchlosť doručenia
    • Ziadna

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme krásne za Váš nákup, hodnotenie a milú recenziu. Tešíme sa z Vašej spokojnosti.

• rychle dodanie

Velmi mila predavacka ochotne mne objednala tovar ktory som mohla vyzdvihnut o jeden den.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Tešíme sa z Vašej spokojnosti a sme radi, že sme Vám mohli pomôcť s objednávkou. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a recenziu.

• Oceňujem rýchlosť dodania

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a recenziu.