rýchla dodávka.. výborná komunikácia
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom a s naším poradenstvom nás teší. Ďakujeme krásne za Váš skvelý nákup, hodnotenie a milú recenziu.
- Rýchlosť dodania
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a recenziu.
- Prehľadný e shop, rýchle dodanie, dobrá komunikácia.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Sme radi, že sme Vám mohli urobiť radosť. Vaša spokojnosť s naším e-shopom a s naším poradenstvom nás teší. Ďakujeme krásne za Váš skvelý nákup, odporúčanie, hodnotenie a super recenziu.
Tovar mi.bol.doručený do 48 hod., perfektne zabalený.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Tešíme sa z Vašej spokojnosti. Ďakujeme krásne za Váš skvelý nákup, hodnotenie a milú recenziu.
- Veľký výber produktov
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za Váš nákup, hodnotenie a recenziu.
Milá a veľmi ochotná predavačka, všetky podrobnosti ohľadne reklamácie vysvetlila, naozaj bola vzorom pre ostatné...mal som naozaj dobrý pocit z celej kúpy mojich náušničiek
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Veľmi nás potešila Vaša milá recenzia. Vaša spokojnosť s naším e-shopom a s naším poradenstvom nám urobila radosť. Ďakujeme krásne za Váš nákup, odporúčanie a hodnotenie.
- Rychle dodanie ( na druhy den)
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom nás teší. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu.
- Skvely obchod
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu.
Som maximálne spokojný, určite sa aj nabudúce obrátim práve na vás dakujem
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Máme radosť z Vašej spokojnosti :). Tešíme sa z Vášho nákupu, odporúčania a ďakujeme za hodnotenie a milú recenziu.
- Jednoduchost nakupi
- široký výber
- prehľadnosť stránky
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom nás veľmi teší. Ďakujeme za Váš skvelý nákup, hodnotenie a recenziu.
- Prehľadná stránka, rýchle vybavenie objednávky
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za super nákup, odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu.
- excelentne, maximalna spokojnost
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Tešíme sa z Vašej spokojnosti. Ďakujeme krásne za Váš skvelý nákup, recenziu a veríme, že ďalší nákup bude excelentý už na 100 %.
Velmi spokojna s nakupom,balenim a dopravou
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom nás teší. Ďakujeme krásne za Váš skvelý nákup, hodnotenie a milú recenziu.
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a recenziu.
Výborná ponuka , skoré a bezproblémové doručenie.
Reakcia obchodu SOFIA
Rýchle dodanie a spokojnosť s nákupom!
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Sme radi, že sme Vám mohli urobiť radosť. Ďakujeme krásne za Váš super nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
- rýchle dodanie,
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za Váš skvelý nákup, hodnotenie a recenziu.
- Super
- Ziadna
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a recenziu. Tešíme sa z Vašej spokojnosti.
- Veľmi pekný tovar
- Dobré ceny
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom nás teší. Ďakujeme krásne za Váš nákup, hodnotenie a milú recenziu.