Reklama

Sofia je super obchod, ak hladam sperk, je to prva volba. Velky vyber, perfektny pristup ludi, velka spokojnost.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom a s naším poradenstvom nás veľmi teší. Máme radosť z Vášho odporúčania, hodnotenia a krásnej recenzie. Ďakujeme, že Vám šperkami môžeme robiť radosť.

Všetko bolo Ok

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Tešíme sa z Vašej radosti a zo skvelého nákupu. Ďakujeme krásne za odporúčanie, super hodnotenie a recenziu.

• Tovar zodpovedal obrázku. V deň objednania bol už pripravený na odber na pobočke
    • Dalo sa platiť iba v hotovosti

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za super nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

• siroky sortiment
    • dobre ceny
    • mile predavacky

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme krásne za milú recenziu, hodnotenie a Váš skvelý nákup. Vaša spokojnosť s naším e-shopom nás veľmi potešila.

• +

Reakcia obchodu SOFIA

Ďakujeme Vám za hodnotenie a recenziu.

Všetko to prebehlo bez problémov, aj dodatočná komunikácia so zákazníckym servisom na vysokej úrovni. Vrelo odporúčam.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom a s naším poradenstvom nás veľmi teší. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a super recenziu. Sme radi, že sme Vám urobili radosť :).

Som velmi spokojna ako s objednavkou,tak aj s rychlym dorucenim,odporucam

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Tešíme sa z Vašej spokojnosti. Sme radi, že sme Vám mohli urobiť radosť a ďakujeme za hodnotenie a recenziu.

• rýchla dodávka, dodanie s darčekovou taštičkou

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom nás veľmi teší. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

• rýchlosť,kvalita

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za krásny nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

• objednávka bola vybavená za pár dní, tovar výbornej kvality
    • žiadne

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Tešíme sa z Vašej spokojnosti a super nákupu. Ďakujeme krásne za hodnotenie a recenziu.

• - veľký výber

• Expresne rýchle dodanie
    • Originálny tovar
    • Prehľadná stránka

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom nás veľmi teší. Ďakujeme za krásny nákup, hodnotenie a milú recenziu.

• Rýchle dodanie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za krásny nákup, hodnotenie a recenziu.

• Maximalna spokojnost

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Vaša maximálna spokojnosť a my sme radi, že sme Vám mohli urobiť radosť. Ďakujeme za krásny nákup, hodnotenie a recenziu.

• Šperky sú krásne. Náušnice pre dcéru

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za krásny nákup, hodnotenie a recenziu.

• Vyber tovaru
    • Nemusim chodit do kamenneho obchodu
    • Expresna rychlost dodnia (vecer o 5 som objednala a na druhy den prisiel kurier)
    • Prijemny servis dodania, objednavala som Pandoru, prisla v original baleni v tasticke ktoru mi kurier podal do ruky, bolo to velmi pekne
    • Prijemny kurier

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Veľmi ste nás potešili Vašou milou recenziou. Sme radi, že sme Vám mohli urobiť radosť a ďakujeme za super nákup, hodnotenie a odporúčanie. Tešíme sa na Vašu budúcu návštevu.

• Super obchod, objednavky vybavene promtne, veľky výber šperko

Reakcia obchodu SOFIA

Ďakujeme za milé slová, super nákup, hodnotenie a odporúčanie.

• Mila a ochotna predavacka

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom a s naším poradenstvom v predajni nás veľmi teší. Ďakujeme za krásny nákup, hodnotenie a milú recenziu.

• Rýchle dodanie
    • Pekne balenie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup, odporúčanie, hodnotenie a milé slová o našom e-shope. Tešíme sa z Vašej spokojnosti.

Rýchle dodanie, maximálna spokojnosť.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Vaša spokojnosť nás veľmi teší. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a recenziu.