Reklama

Rychle dorucenie
    + zlava ktoru v kamennom obchode nedostanem
    Spokojnost

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Sme radi, že sme Vám mohli urobiť radosť a teší nás Váš skvelý nákup. Ďakujeme krásne za hodnotenie a super recenziu.

• Veľká ochota poradiť
    • Kvalitné šperky

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom a s naším poradenstvom nás teší. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a milú recenziu.

• Postovne zadarmo pri objednavke €29+

Objednavka super rychlo vyexpedovana, tovar dorazil hned na druhy den a postovne bolo zadarmo. Vyborna skusenost!

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Veľmi nás potešila Vaša milá recenzia a sme radi, že ste s nákupom spokojná. Ďakujeme za odporúčanie a super hodnotenie.

• Veľmi rýchle dodanie
    • Seriózny prístup
    • Doprava nad 29€ zdarma

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom a s naším poradenstvom nás veľmi teší. Ďakujeme za skvelý nákup, Vaše odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu.

Reakcia obchodu SOFIA

Ďakujeme za nákup, hodnotenie a recenziu.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za skvelý nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

• Som veľmi spokojná

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom nás teší. Ďakujeme za nákup, Vaše odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

Rýchly, pohodlný nákup.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom nás veľmi teší. Ďakujeme za skvelý nákup, Vaše odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu.

Reakcia obchodu SOFIA

Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu.

Objednaný tovar pred mesiacom a stále neni dodaný.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ospravedlňujeme sa Vám za vzniknutú situáciu a mrzí nás Vaša nespokojnosť. Detské náušnice, ktoré ste si objednali, sú na objednávku s čakacou dobou 6 - 8 týždňov, bohužiaľ, v aktuálnej situácii sa doručenie predĺžilo a niektoré objednávky od nášho dodávateľa sú doručované so zdržaním. Snažíme sa vykomunikovať u nášho zahraničného dodávateľa termín dodania Vašej objednávky. Zatiaľ Vám môžeme ponúknuť náušničky, ktoré máme skladom, alebo storno Vašej objednávky. Ďakujeme za pochopenie.

Výber a rýchlosť doručenia

Reakcia obchodu SOFIA

Ďakujeme za skvelý nákup, Vaše odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

• Mali tovar, ktorý inde nebol.
    • ziadna

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Sme radi, že ste u nás našli šperk, ktorý Vám urobil radosť. Ďakujeme za skvelý nákup, Vaše odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu.

Super rýchle dodanie. Náušničky som objednala večer na druhý deň ich poslali a ďalší den prisli a su krásne ako na obrázku

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Veľmi si Vážime Vašu super recenziu a teší nás Vaša spokojnosť z nákupu. Ďakujeme za odporúčanie a hodnotenie.

• darčekové balenie
    • dodanie na druhý deň od objednania

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom nás veľmi teší. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a recenziu.

• Celkom slušný sortiment za primerané ceny, dodanie tovaru veľmi rýchle a vkusne zabalené.

Reakcia obchodu SOFIA

Tešíme sa z Vašej spokojnosti a skvelého nákupu. Ďakujeme za Vaše hodnotenie a recenziu.

Super výber, rýchle dodanie. Maximálna spokojnosť už viackrát.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Veľmi sa tešíme z našich stálych zákazníkov :). Tešíme sa z Vašej spokojnosti a ďakujeme Vám opäť za skvelý nákup.

Veľká spokojnosť.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom a s naším poradenstvom nás teší. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a recenziu.

• Rýchle dodanie, spokojnosť tovaru

Rýchle doručenie, veľmi spokojná...

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Tešíme sa z Vašej spokojnosti. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu.

• Vsetko ok

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Váš skvelý nákup a ďakujeme za hodnotenie a recenziu.

• Rýchlosť, bez poštovného, ceny

Reakcia obchodu SOFIA

Vaša spokojnosť s naším e-shopom nás teší. Ďakujeme krásne za nákup, hodnotenie a recenziu.