Rychle dorucenie
+ zlava ktoru v kamennom obchode nedostanem
SpokojnostReakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Sme radi, že sme Vám mohli urobiť radosť a teší nás Váš skvelý nákup. Ďakujeme krásne za hodnotenie a super recenziu.
- Veľká ochota poradiť
- Kvalitné šperky
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom a s naším poradenstvom nás teší. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a milú recenziu.
- Postovne zadarmo pri objednavke €29+
Objednavka super rychlo vyexpedovana, tovar dorazil hned na druhy den a postovne bolo zadarmo. Vyborna skusenost!
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Veľmi nás potešila Vaša milá recenzia a sme radi, že ste s nákupom spokojná. Ďakujeme za odporúčanie a super hodnotenie.
- Veľmi rýchle dodanie
- Seriózny prístup
- Doprava nad 29€ zdarma
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom a s naším poradenstvom nás veľmi teší. Ďakujeme za skvelý nákup, Vaše odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu.
Reakcia obchodu SOFIA
Ďakujeme za nákup, hodnotenie a recenziu.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za skvelý nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
- Som veľmi spokojná
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom nás teší. Ďakujeme za nákup, Vaše odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
Rýchly, pohodlný nákup.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom nás veľmi teší. Ďakujeme za skvelý nákup, Vaše odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu.
Reakcia obchodu SOFIA
Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu.
Objednaný tovar pred mesiacom a stále neni dodaný.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ospravedlňujeme sa Vám za vzniknutú situáciu a mrzí nás Vaša nespokojnosť. Detské náušnice, ktoré ste si objednali, sú na objednávku s čakacou dobou 6 - 8 týždňov, bohužiaľ, v aktuálnej situácii sa doručenie predĺžilo a niektoré objednávky od nášho dodávateľa sú doručované so zdržaním. Snažíme sa vykomunikovať u nášho zahraničného dodávateľa termín dodania Vašej objednávky. Zatiaľ Vám môžeme ponúknuť náušničky, ktoré máme skladom, alebo storno Vašej objednávky. Ďakujeme za pochopenie.
Výber a rýchlosť doručenia
Reakcia obchodu SOFIA
Ďakujeme za skvelý nákup, Vaše odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
- Mali tovar, ktorý inde nebol.
- ziadna
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Sme radi, že ste u nás našli šperk, ktorý Vám urobil radosť. Ďakujeme za skvelý nákup, Vaše odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu.
Super rýchle dodanie. Náušničky som objednala večer na druhý deň ich poslali a ďalší den prisli a su krásne ako na obrázku
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Veľmi si Vážime Vašu super recenziu a teší nás Vaša spokojnosť z nákupu. Ďakujeme za odporúčanie a hodnotenie.
- darčekové balenie
- dodanie na druhý deň od objednania
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom nás veľmi teší. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a recenziu.
- Celkom slušný sortiment za primerané ceny, dodanie tovaru veľmi rýchle a vkusne zabalené.
Reakcia obchodu SOFIA
Tešíme sa z Vašej spokojnosti a skvelého nákupu. Ďakujeme za Vaše hodnotenie a recenziu.
Super výber, rýchle dodanie. Maximálna spokojnosť už viackrát.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Veľmi sa tešíme z našich stálych zákazníkov :). Tešíme sa z Vašej spokojnosti a ďakujeme Vám opäť za skvelý nákup.
Veľká spokojnosť.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom a s naším poradenstvom nás teší. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a recenziu.
- Rýchle dodanie, spokojnosť tovaru
Rýchle doručenie, veľmi spokojná...
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Tešíme sa z Vašej spokojnosti. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu.
- Vsetko ok
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Váš skvelý nákup a ďakujeme za hodnotenie a recenziu.
- Rýchlosť, bez poštovného, ceny
Reakcia obchodu SOFIA
Vaša spokojnosť s naším e-shopom nás teší. Ďakujeme krásne za nákup, hodnotenie a recenziu.