Reklama

• široký sortiment
    • rýchle dodanie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za Váš skvelý nákup, hodnotenie a milú recenziu.

Doteraz som online nic nekupovala, len v kamennom obchode, tam som doposial bola spokojna. Po prvy raz som objednala cez e-shop a 2 koralky zo 4 mi prisli s neidentifikovanym kazom, teda aspon to tak vyzera. V obchode by som si koralku sctakym niecim urcite nekupila.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň, mrzí nás Vaša nespokojnosť. Bohužiaľ, v danej dobe sme nemali skladom štandardné balenie, no ak máte záujem o krabičky, akonáhle sa nám doskladnia, tak Vám pošleme nové balenie. Budeme radi ak nás kontaktujete telefonicky na našu infolinku (0903 939 393) alebo e-mailom ([email protected]) a obratom Vám pošleme štandardné balenie. Ďakujeme za pochopenie.

Každá objednávka vybavená k veľkej spokojnosti. Určite odporúčam

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom a poradenstvom :). Máme radosť z Vášho skvelého nákupu a ďakujeme za super recenziu.

• Rychle dorucenie, ochota

Reakcia obchodu SOFIA

Ďakujeme za nákup, hodnotenie a super recenziu. Teší nás, že sme Vám urobili radosť.

• Som veľmi spokojná

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom a ďakujeme za super recenziu.

❤️

Reakcia obchodu SOFIA

Ďakujeme krásne za super nákup, hodnotenie a milú recenziu. Radi sme Vám urobili radosť.

• Produkt podľa popisu
    • Krabička produktu prišla dokrčená (nakoľko išlo o dar, tak sa tomu obdarovaná osoba značne potešila), poškodila sa zrejme pri preprave, ale dalo by sa tomu predísť, ak by bola napríklad zabalená do bublinkovej fólie a nie len vložená v doručovacom vrecúšku.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Veľmi nás mrzí Vaša nespokojnosť. V prípade akýchkoľvek problémov vždy odporúčame kontaktovať priamo nás, či už telefonicky na našu infolinku (0903 939 393) alebo e-mailom ([email protected]). Až do Vašej recenzie nemáme od Vás zaevidovanú žiadnu sťažnosť alebo reklamáciu. Ďakujeme za pochopenie.

Som veľmi spokojná,objednala som náušničky.v skutočnosti sú ešte krajšie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Vaša spokojnosť s e-shopom nás veľmi teší. Ďakujeme za Váš nákup, milú recenziu a veríme, že ďalší nákup bude už na 100 %.

• Rýchle vybavenie objednavky

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu. Sme radi, že sme Vám mohli urobiť radosť.

• záruka kvality
    • rýchlosť

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Máme radosť z Vášho skvelého nákupu a ďakujeme za super recenziu.

• Rychle dodanie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za Váš skvelý nákup, hodnotenie a recenziu.

Dodanie a komunikácia perfektná ,objednala som si štvoro naušničiek , všetky boli úžasné a dostala som ďalšie ako darček ,tie boli tiež super. Sofia je moja voľba.

rychlost

Reakcia obchodu SOFIA

Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie, odporúčnie a recenziu.

chybali mi vankusiky v obale na sperk

Reakcia obchodu SOFIA

Ďakujeme za nákup, hodnotenie a recenziu.

2 produkty jedna krabička :)

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup a mrzí nás Vaše hodnotenie. V objednávke uvádzame informáciu o balení. Štandardne je 1 objednávka balená ako 1 darček, do 1 krabičky a 1 tašky. Ak objednávate viac šperkov a prajete si ich zabaliť ako samostatné darčeky, prosíme, uveďte to do poznámky. Ak si želáte doposlať karbičku kontaktujte priamo nás, či už telefonicky na našu infolinku (0903 939 393) alebo e-mailom ([email protected]). Ďakujeme za pochopenie.

• veľká spokojnosť, expresné dodanie, super komunikácia...

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Veľmi sa tešíme z Vašej spokojnosti a skvelého nákupu. Ďakujeme krásne za super recenziu a hodnotenie.

• rýchle dodanie, tovar spĺňal moje očakávania

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Máme radosť z Vášho skvelého nákupu a ďakujeme za super recenziu a hodnotenie.

Všetko prebehlo tak ako má. Od objednávky až po vyzdvihnutie bez problémov.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Vaša spokojnosť s e-shopom a poradenstvom nás veľmi teší. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu.

• mate pekny tovar

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom a ďakujeme za milé slová. Máme radosť z Vášho skvelého nákupu a hodnotenia.

• Maximalna spokojnosť, rýchle doručenie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Anička za skvelý nákup, hodnotenie a milú recenziu. Tešíme sa z Vašej spokojnosti.