- Prehľadný e-shop
- Veľký výber
- Priaznivé ceny
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom nás teší. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a milú recenziu.
- Vysoká kvalita výrobkov
- E-shop posiela aj ozdobný obal
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Máme radosť z Vášho skvelého nákupu a ďakujeme za recenziu.
- rýchlosť dodanie
- darčekové balenie k objednávke
- krásne zabalené
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za super nákup, hodnotenie a milú recenziu.
- Ochotný prístup
- Prehľadná web stránka
- Kvalitný a cenovo dostupný tovar
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Veľmi nás teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom a poradenstvom :). Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a skvelú recenziu.
Reakcia obchodu SOFIA
Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu.
- spokojna
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť. Veríme, že ďalší nákup bude už na 100 % :). Ďakujeme za odporúčanie a recenziu.
- rýchle a bezpečné dodanie
Reakcia obchodu SOFIA
Ďakujeme za super recenziu, hodnotenie a odporúčanie.
- Rýchle dodanie, krásne balenie, odporucam
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Tešíme sa z Vášho skvelého nákupu. Ďakujeme krásne za odporúčanie, hodnotenie a milé hodnotenie.
Spokojná som so všetkým. Pravidelne tu nakupujem.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Tešíme sa z Vašej spokojnosti. Sme radi, že sme Vám aj tentokrát mohli urobiť radosť. Ďakujeme za super nákup, hodnotenie a recenziu.
- - veľký výber
- - kvalitný tovar
- - rýchle doručenie
- - výborná komunikácia
Odporúčam.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom a poradenstvom :). Ďakujeme Vám krásne za Váš skvelý nákup, odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu.
- Rychle dodanie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Ďakujeme za super recenziu a hodnotenie.
- Veľký výber
- Prijateľné ceny
- Prehľadnosť stránky
- Žiadna
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Máme radosť z Vášho skvelého nákupu a ďakujeme za super recenziu.
Spokojnost
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom nás teší. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a recenziu.
- Rýchle dodanie, komunikácia
Prijateľné ceny a viem, ze kupujem pravý šperk. Dodané v krásnom balení aj s certifikátom pravosti.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Máme radosť z Vášho skvelého nákupu a teší nás Vaša spokojnosť. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a recenziu.
Veľmi spokojný hlavne rýchle dodanie :)))
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za super nákup, hodnotenie, odporúčanie a recenziu.
- Pekný tovar, milé predavačky v predajni
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom a poradenstvom :). Máme radosť z Vášho skvelého nákupu a ďakujeme za super recenziu.
- Som moc spokojna ,pači sa nam darček...aj kurier bol moc dobry...
- Radi u vas nakupujeme...budeme vas odporučat aj u znamych...
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Tešíme sa z Vašej spokojnosti. Ďakujeme za super, ďalší nákup, hodnotenie, Vaše odporúčanie a milú recenziu.
rýchle dodanie tovaru
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu.
Skvela komunikacia, rychle dodanie...odporucam
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom a poradenstvom :). Ďakujeme za skvelý nákup, hodnotenie a recenziu.
Tovar som si objednala večer a už na ďalší deň doobeda som ho dostala. Vždy keď si niečo objednám obvykle to na ďalší deň aj privezú. Som veľmi spokojná.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Ďakujeme za Váš ďalší, skvelý nákup, odporúčanie a milú recenziu.