- kvalitné a pekné produkty
- rýchle dodanie
Reakcia obchodu SOFIA
Ďakujeme za nákup, hodnotenie a super recenziu. Tešíme sa z Vašej spokojnosti.
- Možnosť sledovať dostupnosť tovaru, prišiel email, ze produkt je opäť na sklade, mohla som objednať.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Máme radosť z Vášho skvelého nákupu a ďakujeme za recenziu.
- Skoré dodanie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Váš skvelý nákup, hodnotenie a milú recenziu.
Bola som veľmi spokojná s obchodom za rýchlosť doručenia a balenia darčekov. Odporúčam.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Máme radosť z Vášho skvelého nákupu a ďakujeme za super recenziu.
perfektné, mali výborne ceny a v priebehu dvochbdni bol nákup doma
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Veľmi sa tešíme z Vašej spokojnosti a skvelého nákupu. Ďakujeme krásne za super recenziu a hodnotenie.
Arogantné až drzé správanie vedúcej predajne na pobočke v Auparku ,kde mi bolo doporučené vrátiť tovar z internetovej objednávky - s arogantným správaním mi vedúca predajne odmietla vrátený tovar prevziať a na moju poznámku,že si na základe jej správanie v predajni Sofia už nikdy nič nenakúpim mi odpovedala "no a čo!".....tovar som vrátila cez poštu a musela som opäť urgovať cez mobil internetový obchod aby mi vrátili peniaze....
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Veľmi nás mrzí vzniknutá situácia a Vaša nespokojnosť. Sme radi, že po telefonickom kontakte ste nám objasnili Vašu nemilú skúsenosť, za ktorú sa ešte raz ospravedlňujeme. Veríme, že nám dáte ešte šancu na zlepšenie Vašej mienky o našej spoločnosti. Ďakujeme za recenziu, vďaka ktorej môžeme zlepšiť naše služby.
- super
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a recenziu.
- Rýchle doručenie
Reakcia obchodu SOFIA
Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu.
- Rýchlosť doručenia
- Krásne nové balenie
Reakcia obchodu SOFIA
Rychle a bezproblemove dodanie.
Reakcia obchodu SOFIA
Ďakujeme krásne za super nákup, hodnotenie a recenziu.
tovar prišiel nepoškodený a včas
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu. Tešíme sa z Vašej spokojnosti.
- Super tovar, rýchle dorucenie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Máme radosť z Vášho skvelého nákupu a ďakujeme za super recenziu.
- veľmi rýchle dodanie
- milé a ochotné predavačky
- kvalitný tovar
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom a poradenstvom. Ďakujeme za super nákup, hodnotenie a milú recenziu.
Veľký výber, rýchlosť dodania.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Sme radi, že sme Vám mohli urobiť radosť. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a milú recenziu.
- Prompte vybavene
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a milú recenziu.
- Skvelé akciové ponuky
Rýchle
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Máme radosť z Vášho skvelého nákupu. Ďakujeme za milé slová, hodnotenie a odporúčanie.
Som spokojna balik prisiel pekne zabaleny na poziadanie. Tovar krasny.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za super nákup, hodnotenie a milú recenziu.
- Je to blizko a rychlo
Reakcia obchodu SOFIA
Ďakujeme za Váš skvelý nákup, hodnotenie, odporúčanie a recenziu.
- sortiment, rýchlosť dodania
- žiadna
doporučujem
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu.
Široký výber tovaru, kvalita. Obchod odporúčam.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Veľmi sa tešíme z Vašej spokojnosti. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a super recenziu.