Reklama

• kvalitné a pekné produkty
    • rýchle dodanie

Reakcia obchodu SOFIA

Ďakujeme za nákup, hodnotenie a super recenziu. Tešíme sa z Vašej spokojnosti.

• Možnosť sledovať dostupnosť tovaru, prišiel email, ze produkt je opäť na sklade, mohla som objednať.
    • Rýchle dodanie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Máme radosť z Vášho skvelého nákupu a ďakujeme za recenziu.

• Skoré dodanie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za Váš skvelý nákup, hodnotenie a milú recenziu.

Bola som veľmi spokojná s obchodom za rýchlosť doručenia a balenia darčekov. Odporúčam.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Máme radosť z Vášho skvelého nákupu a ďakujeme za super recenziu.

perfektné, mali výborne ceny a v priebehu dvochbdni bol nákup doma

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Veľmi sa tešíme z Vašej spokojnosti a skvelého nákupu. Ďakujeme krásne za super recenziu a hodnotenie.

Arogantné až drzé správanie vedúcej predajne na pobočke v Auparku ,kde mi bolo doporučené vrátiť tovar z internetovej objednávky - s arogantným správaním mi vedúca predajne odmietla vrátený tovar prevziať a na moju poznámku,že si na základe jej správanie v predajni Sofia už nikdy nič nenakúpim mi odpovedala "no a čo!".....tovar som vrátila cez poštu a musela som opäť urgovať cez mobil internetový obchod aby mi vrátili peniaze....

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Veľmi nás mrzí vzniknutá situácia a Vaša nespokojnosť. Sme radi, že po telefonickom kontakte ste nám objasnili Vašu nemilú skúsenosť, za ktorú sa ešte raz ospravedlňujeme. Veríme, že nám dáte ešte šancu na zlepšenie Vašej mienky o našej spoločnosti. Ďakujeme za recenziu, vďaka ktorej môžeme zlepšiť naše služby.

• super

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a recenziu.

• Rýchle doručenie

Reakcia obchodu SOFIA

Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu.

• Rýchlosť doručenia
    • Krásne nové balenie

Reakcia obchodu SOFIA

Rychle a bezproblemove dodanie.

Reakcia obchodu SOFIA

Ďakujeme krásne za super nákup, hodnotenie a recenziu.

tovar prišiel nepoškodený a včas

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu. Tešíme sa z Vašej spokojnosti.

• Super tovar, rýchle dorucenie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Máme radosť z Vášho skvelého nákupu a ďakujeme za super recenziu.

• veľmi rýchle dodanie
    • milé a ochotné predavačky
    • kvalitný tovar

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom a poradenstvom. Ďakujeme za super nákup, hodnotenie a milú recenziu.

Veľký výber, rýchlosť dodania.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Sme radi, že sme Vám mohli urobiť radosť. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a milú recenziu.

• Prompte vybavene

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a milú recenziu.

• Rýchle dodanie
    • Skvelé akciové ponuky

Rýchle

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Máme radosť z Vášho skvelého nákupu. Ďakujeme za milé slová, hodnotenie a odporúčanie.

Som spokojna balik prisiel pekne zabaleny na poziadanie. Tovar krasny.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za super nákup, hodnotenie a milú recenziu.

• Je to blizko a rychlo

Reakcia obchodu SOFIA

Ďakujeme za Váš skvelý nákup, hodnotenie, odporúčanie a recenziu.

• sortiment, rýchlosť dodania
    • žiadna

doporučujem

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu.

Široký výber tovaru, kvalita. Obchod odporúčam.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Veľmi sa tešíme z Vašej spokojnosti. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a super recenziu.