- Rýchle dodanie, a dostala som aj zľavu
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Tešíme sa z Vašej spokojnosti. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
- Tovar bol doručený v priebehu 24 hod., mailová komunikácia prehľadná.
Reakcia obchodu SOFIA
- V poznámke som uviedla že ide o darček, tak mi pribalili aj krabičku od danej značky, aby som si náramky pekne zabalila :) bolo to veľmi milé :) ďakujem
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu.
- Skvelý prehľad tovaru
- Rýchle doručenie objednávky
- Veľký výber tovaru
- Veľké množstvo tovaru vypredané
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu. Pri vypredanom šperku odporúčame nastaviť si funkciu "watchdog", psia labka pri produkte. Akonáhle vypredaný šperk opäť naskladníme emailom Vám príde notifikácia.
- veľmi rýchle dodanie
- Rýchlosť vybavenia objednávky
- Kvalitné šperky
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu. Sme radi, že sme Vám urobili radosť.
- krasne sperky:)
Spokojnost.Rychle dodanie.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu. Vaša spokojnosť nás teší.
- Velmi vela tovaru je vypredaneho.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu. Pri vypredanom tovare odporúčame nastaviť si funkciu "watchdog", psia labka pri produkte. Akonáhle vypredaný šperk opäť naskladníme emailom Vám príde notifikácia. Ďakujeme za pochopenie.
- Super jednanie
Zle informácie o produkte
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň, mrzí nás Vaša nespokojnosť, v prípade akýchkoľvek problémov nás môžete kontaktovať mailom na [email protected], telefonicky na 0903939393 alebo na chate na našej stránke (denne od 08:00-21:00). Až do tejto recenzie neevidujeme od Vás žiadnu pripomienku. Snažíme sa uvádzať presné informácie o produkte. Budeme radi ak nás kontaktujete a vysvetlíte nám Vašu pripomienku k produktu, ktorá nám pomôže skvalitniť naše služby. Ďakujeme za pochopenie.
Všetko bolo v poriadku,a predavačka bola veľmi milá a priateľská.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Tešíme sa z Vašej spokojnosti. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a krásnu recenziu.
- Super
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
Tovar som si vyzdvihla osobne v predajni na Obchodnej ul. v BA. Pani/slečna? bola veľmi sympatická, milá, ochotná. Tovar mi predviedla. Určite sa tam ešte vrátim. Bola som veľmi spokojná!
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom a poradenstvom. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu. Sme radi, že sme Vám urobili radosť.
- Rychlost dodavky, prehladny eshop, cena produktov
Reakcia obchodu SOFIA
Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu.
- Super
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
Rýchle dodanie, pekné balenie. Super darček
Reakcia obchodu SOFIA
Tovar síce prišiel, objednaných 6 ks na ruku prišlo v troch krabiciach a jednej taške pred Valentínom - ešte do poznámky objednávky som zadával, že potrebujeme 6 ks z každého, pretože to bolo pre rôzne partnerky, neoodporucam prístup katastrofálny, následne nám zaslali darček, kuriér volal že je balík roztrhnutý a prišiel 1 darček namiesto 3, odvtedy sa nikto ani neozval.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Veľmi nás mrzí vzniknutá situácia a Vaša nespokojnosť. Každú objednávku pred odoslaním kontrolujeme, vo Vašom prípade sa ospravedlňujeme za pochybenie, spôsobené ľudskou chybou. Až do tejto recenzie neevidujeme sťažnosť na dopravcu, ktorý Vám mal doručiť darčeky. Ak by ste nás kontaktovali, radi Vám darčeky dodatočne pošleme. Ďakujeme za pochopenie.
- rýchle dodanie, akcie
Reakcia obchodu SOFIA
Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
- Rychle dodanie.
- Dobra komunikacia.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu.