Krásne.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za skvelý nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
Veľmi rýchlo mi vymenili objednávku a pripravili ju
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Tešíme sa z Vašej spokojnosti a ďakujeme krásne za hodnotenie s recenziou.
Reakcia obchodu SOFIA
Ďakujeme za nákup, odporúčanie a hodnotenie.
Super obchod
nekvalitný prívesok na retiazku
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup a mrzí nás Vaša nespokojnosť. V prípade akýchkoľvek problémov nás môžete kontaktovať mailom na [email protected], telefonicky na 0903939393 alebo na chate na našej stránke (denne od 08:00-21:00). Prívesok je možné vymeniť alebo vrátiť. Môžete nás kontaktovať a radi Vám s výmenou/ vrátením pomôžeme. Ďakujeme za pochopenie.
maximálne spokojná
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša spokojnosť s nákupom a s naším e-shopom nás veľmi teší. Ďakujeme za odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
Veľmi rýchlo vybavené som spokojná
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s e-shopom. Ďakujeme krásne za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
Super komunikácia, dodanie, tovar.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Tešíme sa z Vašej spokojnosti a sme radi, že sme Vám urobili radosť. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
- Rýchle dorucenie
- Ochota
Rýchle dodanie a ústretové riešenie - poslali mi omylom zlu veľkosť náramku. Obratom poslali kuriéra na výmenu.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za skvelý nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu. Teší nás Vaša spokojnosť a sme radi, že sme rýchlo vyriešili nečakanú situáciu k Vašej spokojnosti.
Top ;), rýchlosť, ochota poradiť, precízne balenie, 10 z 10
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s e-shopom a poradenstvom. Ďakujeme krásne za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
- Rýchle dorucenie
- Dobre ceny
- Tovar prišiel krásne zabaleny
Reakcia obchodu SOFIA
Skusenost s obchodom veľmi dobré. Už viac krát som nakupovala a vždy spokojnosť veľká. Ked som potrebovala tovar vymeniť za iný boli velmi ústretový a ochotný
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Tešíme sa z Vašej spokojnosti. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu. Sme radi, že sme Vám opäť urobili radosť.
- Super akcie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za Váš nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
Odporúčam! Vždy perfektné služby a kvalitný tovar :-)
Perfektný kuriér hneď na druhý deň, zdarma až domov!Reakcia obchodu SOFIA
- rýchly
Reakcia obchodu SOFIA
Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
Rýchla reakcia,kvalita
- - rýchle dodanie, kvalita
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
Siroky vyber tovaru...rychle dorucenie...
Reakcia obchodu SOFIA
Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
Vrelo odporúčam, skvelá komunikácia a veľká spokojnosť s tovarom - krásne doručený v peknej taštičke a krabičke :)
Reakcia obchodu SOFIA
Bezproblemove objednanie ako aj dorucenie.