Reklama

• Rýchlosť dodania
    • Dobrá informovanosť o doručení zasielky
    • Produkt presne ako na obrazku

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom a poradenstvom. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

Prehladna stranka, pekne darcekove balenie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

Som veľmi spokojná!

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

Tovar prišiel rýchlo a bol aj krásne zabalený. Mám len dobré skúsenosti s týmto obchodom.

Dobrý deň. Ďakujeme za skvelý nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

Nemám čo vytknúť, čo som si objednala, to som dostala rýchlo a v poriadku

• super zákaznícky servis
    • rýchlosť dodania

Reakcia obchodu SOFIA

Vsetko prebehlo v podiadku.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Sme radi, že sme Vám urobili radosť. Ďakujeme za skvelý nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

• Náušnice veľkosťou vhodné skôr pre deti a nie dospelú osobu

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň, mrzí nás Vaša nespokojnosť. V prípade akýchkoľvek problémov vždy odporúčame kontaktovať priamo nás mailom na [email protected], telefonicky na 0903939393 alebo na chate na našej stránke (denne od 08:00-21:00). Rozmery náušničiek s celým popisom sú k dispozícii na našom e-shope. Informácie o šperkoch pomáhajú zákazníkom lepšie si predstaviť šperk.

• Krásny výrobok, rýchle dodanie

Náramok je úžasný, priateľke sa páčil. Spokojnosť a kvalita

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Sme radi, že sme Vám urobili radosť. Ďakujeme za skvelý nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

rýchle dodanie, tovar v poriadku, bez poškodenia

Reakcia obchodu SOFIA

Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

• Rýchle dodanie. tovar bezchybný, bez poštovného-super

Dobrý deň. Ďakujeme za skvelý nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

Objednávala som prvý x, maxim. spokojnosť :)

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Tešíme sa z Vašej maximálnej spokojnosti. Ďakujeme za skvelý nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

Pri každom nákupe som maximálne spokojná !!

Reakcia obchodu SOFIA

• Prekrásne šperky, priateľské ceny, fantastické akcie, rýchle dodanie.

Reakcia obchodu SOFIA

• Som spokojná na 100%, rýchle dodanie, dobrá komunikácia.
    • Darček zabalený ako som prosila, presne mi doručili tovar tam, kde som potrebovala a vtedy ked' som potrebovala. Super, nakupujem aj nabudúce! :)

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom a poradenstvom. Sme radi, že sme Vám urobili radosť. Ďakujeme za skvelý nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

Sofia je spoľahlivý obchod s celkovo rýchlym dodaním.
    Chcela som ale každý z troch kusov zabaliť zvlášť, ale balenia som n dostala. Ani certifikáty a ani tašky.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a recenziu. V prípade akýchkoľvek problémov vždy odporúčame kontaktovať priamo nás mailom na [email protected], telefonicky na 0903939393 alebo na chate na našej stránke (denne od 08:00-21:00). Ďakujeme za pochopenie.

Vsetko prebehlo bez problemov

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme krásne za nákup, hodnotenie a recenziu.

• Objednala som detské náušnice, ktoré boli ešte krajšie ako na fotografii. Tovar som dala objednať kuriérom, ktorý bol dokonca zdarma. Objednávka mi prišla do 3 pracovných dní

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Sme radi, že sme Vám urobili radosť. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a recenziu.

• Kvalitne nafotené produkty (lepšie ako na oficiálnej Pandora stránke)
    • Rýchle dodanie.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a recenziu.

• Rychlost, kvalita, cena

Reakcia obchodu SOFIA

Ďakujeme za nákup, hodnotenie a recenziu.