Už druhýkrát som si objednávala tovar cez tento obchod, tovar mi bol doručený kuriérom do dvoch dní, kuriér napísal aj približný čas, kedy príde a nebola som tak viazaná celý deň čakať. Tovar prišiel pekne zabalený, neporušený. Bola som maximálne spokojná.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša spokojnosť nás teší. Ďakujeme Vám za skvelý nákup, odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu. Sme radi, že sme Vám urobili radosť. Tešíme sa na ďalšiu objednávku.
Spokojnosť
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Tešíme sa z Vašej spokojnosti. Máme radosť z Vášho nákupu, hodnotenia a recenzie.
- Rýchle dodanie...
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
- Rýchle dodanie,krasne produkty
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za skvelý nákup, odporúčanie a hodnotenie. Ďakujeme krásne za milú recenziu.
- Spokojnosť
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša spokojnosť nás teší. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a recenziu.
rýchle dodanie, tovar bol v poriadku
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu. Sme radi, že sme Vám urobili radosť.
- Veľmi rýchle dodanie
- Krásne balenie
- Rýchlosť dodania
V objednávke som mala zaznačené, že mám záujem o darček - retiazku, no nebola dodaná..
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za skvelý nákup a hodnotenie. Mrzí nás vzniknutá situácia a ospravedlňujeme sa za nedodanie šperku. Každú objednávku pred odoslaním kontrolujeme, vo Vašom prípade sa ospravedlňujeme za pochybenie, spôsobené ľudskou chybou. Budeme radi ak nás kontaktujete mailom na [email protected], telefonicky na 0903939393 alebo na chate na našej stránke (denne od 08:00-21:00) a radi situáciu vyriešime. Ďakujeme za pochopenie.
- Neprišiel mi jeden prívesok za ktory som zaplatila
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Veľmi nás mrzí vzniknutá situácia a Vaša nespokojnosť. Každú objednávku pred odoslaním kontrolujeme, vo Vašom prípade sa ospravedlňujeme za pochybenie, spôsobené ľudskou chybou. V prípade akýchkoľvek problémov nás môžete kontaktovať mailom na [email protected], telefonicky na 0903939393 alebo na chate na našej stránke (denne od 08:00-21:00). Šperk Vám dodatočne odošleme. Ďakujeme za pochopenie.
Veľká spokojnosť. Nakupujem Pandoru len v obchode Sofia a som veľmi spokojná. Super ceny, šperky s certifikátmi. Teším sa na ďalšiu objednávku.
- - sortiment
- - dobrý pomer cena - výkon
- - dobrá komunikácia obchodu
- - rýchlosť dodania
- - žiadna
doporučujem
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša spokojnosť nás veľmi teší. Ďakujeme krásne za Váš nákup, odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu. Sme radi, že sme Vám urobili radosť.
- Rýchle dodanie tovaru
Reakcia obchodu SOFIA
Ďakujeme krásne za super nákup, hodnotenie a recenziu.
spokojný
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša spokojnosť nás teší. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
- Krásne šperky, rýchle dodanie.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za skvelý nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
Velmi mili a ustretovi zamestnanci
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša spokojnosť s e-shopom a poradenstvom nás veľmi teší. Ďakujeme Vám za skvelý nákup, odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu.
- super rychle dodanie, online support aj krasne zabalene
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša spokojnosť nás teší. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu.
- Tovar je vždy krásne zabalený, už len podarovať
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
- všetko OK
- Rýchlosť ,
Retiazku s príveskom som objednal manželke ako darčer. Žiaľ dami v predajní nemali krabičku danej značky Engelsrufer čo značne narušilo celkovú hodnotu daru ......
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup a ospravedlňujeme sa Vám za nedodanie značkovej krabičky. Po spoločnej telefonickej komunikácii sme Vám do našej predajne poslali krabičku, ktorá bola určená pre Váš šperk. Ak by ste mali záujem, môžete si ju vyzdvihnúť v predajni Sofia v OC Bory Mall alebo Vám ju môžeme doposlať poštou. Budeme radi ak nás kontaktujete telefonicky na 0903939393 a dohodneme sa na vyhovujúcej možnosti. Ďakujeme za pochopenie a ešte raz sa ospravedlňujeme za spôsobené starosti.
- Skoré vybavenie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za skvelý nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu. Sme radi, že sme Vám urobili radosť.