Reklama

Spoľahlivý obchod s kvalitnými službami a výrobkami. Odporúčam.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom a poradenstvom. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

Spoľahlivý obchod.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás, že sme Vám urobili radosť. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

Spokojnost

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť. Ďakujeme Vám za super nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

Krásne šperky by sa mali krajšie a bezpečnejšie baliť /do krabice/.
    Balíček za takú vysokú sumu nemá byť posielaný v gumenom sáčku.
    Kazí to dojem ani to nie je bezpečné.
    Ďakujem

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu. Vážime si Vašu pripomienku týkajúcu sa balenia tovaru.

• Široký výber
    • Možnosť doručenia do zasielkovne
    • Rýchle dodanie

Spokojná do všetkým

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Sme radi, že sme Vám urobili radosť. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

• Rýchle doručenie
    • Široký vyber

S eshopu Sofia objednavam pravidelne a som veľmi spokojná. Majú široký vyber, veľmi výhodný je aj vernostný program.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Veľmi nás teší Vaša spokojnosť zo skvelého nákupu. Ďakujeme Vám za odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

• rýchlosť dodania
    • nemožné platiť kartou na predajni

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

• Majú dobré akcie a preto som už viackrát objednala šperky pre seba aj pre moje kamarátky na narodeniny a vianoce.
    • Do 2 dní je tovar v mojich rukách
    • Pribalia darčekovú tašku a preto sa nemusím znervózňovať ako a do čoho to zabalím
    • Z mojej strany je to super obchod s výhodnými cenami a veľkým výberom tovaru

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Veľmi sa tešíme z Vašej spokojnosti. Ďakujeme Vám krásne za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

• Rýchle dorucenie a úžasná komunikácia

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom a poradenstvom nás teší. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

• viac darčekov zabalia ako jeden aj po upozornení

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu. Objednávky pred odoslaním kontrolujeme, vo Vašom prípade sa ospravedlňujeme za pochybenie, spôsobené ľudskou chybou. Ďakujeme za pochopenie.

Pekný výber, rýchle dodanie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Vaša spokojnosť z nášho e-shopu nás teší. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

S nakupom a dovozom som spokojna

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Sme radi, že sme Vám urobili radosť. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie, hodnotenie a skvelú recenziu.

Rýchlosť dodania

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu. Sme radi, že sme Vám urobili radosť.

• Veľmi rýchle dodanie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

• Mila a prijemna obsluha
    • Osobny odber pri objednávke z eshopu

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Tešíme sa z Vašej spokojnosti. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie, hodnotenie a skvelú recenziu.

• Rychlost nakupu/komunikacia o stave objednavky. Vyhoda bezplatneho dorucenia objednavky. Spokojnost.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme krásne za nákup, odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu.

Prisiel mi nahrdelnik s uplne inym kameňom ako som objednala!!!som vazne nahnevana!!!

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Veľmi nás mrzí vzniknutá situácia a Vaša nespokojnosť. Každú objednávku pred odoslaním kontrolujeme, vo Vašom prípade sa ospravedlňujeme za pochybenie, spôsobené ľudskou chybou. Budeme radi ak nás kontaktujete mailom na [email protected], telefonicky na 0903939393 alebo na chate na našej stránke (denne od 08:00-21:00). Radi Vám s výmenou tovaru pomôžeme. Ďakujeme za pochopenie.

• Skvelá komunikácia rýchla doprava všetko skvelé odporúčam. :)
    • žiadne

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za skvelý nákup, odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu. Sme radi, že sme Vám urobili radosť.