- Skvelá komunikácia
- Za tie krásne šperky úžasné ceny
- Kvalitné produkty
- Žiadne
Nakupovala som v tomto obchode už viac krát a som moc spokojná.
Vrelo odporúčam. :)Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Veľmi sa tešíme z Vášho ďalšieho nákupu a sme radi, že sme Vám opäť mohli urobiť radosť. Ďakujeme krásne za odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu.
- Expresné dodanie v rámci BA.
Krásne šperky, rýchle dodanie.
- rýchle dodanie
- šperkyboli zabalené do zlých krabičiek
- konce náhrdelníka poli zauzlené
Tovar bol dodaný síce rýchlo , ale šperky (Pandora)boli zabalené do zlých krabičiek. Náramok aj náhrdelník boli zabalené do najmenších krabičiek, úplne inak ako v normálnom obchode. Náhrdelník som musela rozplietať. Nakoľko je to darček , tak musím teraz použiť svoje VLASTNÉ krabičky.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Každú objednávku pred odoslaním kontrolujeme, vo Vašom prípade sa ospravedlňujeme za pochybenie, spôsobené ľudskou chybou. Ďakujeme za pochopenie.
- Rýchle vybavenie objednávky
- Objednávka veľmi pekne zabalená
- Tovar v top kvalite
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Veľmi sa tešíme z Vášho nákupu. Ďakujeme krásne za odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu.
- Rychle dodanie priamo na predajnu v BA.
- Pri osobnom vyzdvihnuti na predajni, nie je mozne platit kartou. Mozna je platba iba v hotovosti.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
- Rýchlosť a ústretovosť
- Pestrý výber a akcia
Maximálna spokojnosť !
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Veľmi sa tešíme z Vášho nákupu a sme radi, že sme Vám mohli urobiť radosť. Ďakujeme krásne za odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu.
Dobrý deň prajem. Z obchodu Sofia som si objednal produkty dva krát. Pri prvej objednávke bolo všetko super. Pri druhej objednávke som objednával dva produkty a do poznámky som uviedol, že prosím zabaliť produkty osobitne. Produkty boli doručené jeden v originálnom balení a druhý bol bez originálnej škatuľky. Čo ma dosť sklamalo,pretože som plánoval ich ďalej darovať. K produktom mi boli pribalené 2 certifikáty pravosti a 3 záručné listy. Mám z toho pocit že to niekdo len nahádže do obálky. V budúcnosti budem riešiť radšej nákup v kamennej predajni, kde dostanem servis na úrovni.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Mrzí nás Vaše sklamanie. Každú objednávku pred odoslaním kontrolujeme, vo Vašom prípade sa ospravedlňujeme za pochybenie, spôsobené ľudskou chybou. Ďakujeme za pochopenie.
- sortiment, rýchlosť dodania
- žiadna
doporučujem
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
- Bolo to rýchle a som spokojna
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť. Ďakujeme za Váš nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
rýchle dodanie
- Rychle doručenie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
rychlost , prijemny personal..
bez problémov
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu.
- Rychle dodanie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za nákup, odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu.
- Výber z produktov je skutočne bohatý,... ide o krásne, vkusné a kvalitné spracovanie šperkov.
Spokojnosť,...viackrát som objednával ako ja, tak aj manželka a vždy maximálna spokojnosť, bez akýchkoľvek problémov.
Reakcia obchodu SOFIA
- tovar skladom dodaný rýchlo
- vypracovanie veľmi pekné
- pomerne veľký výber
- Originál pridukt
- Tovar sa zhoduje so zobrazením na stránke
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Tešíme sa z Vášho nákupu, hodnotenia a recenzie.
Rychle dorucenue, siroky vyber, adekvatne ceny
Reakcia obchodu SOFIA
Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
- Som veľmi spokojný, moja drobná reklamácia bola obratom vyriešená
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť a bezproblémová reklamácia. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
- výber
- kvalita
- ceny
- balenie šperkov
- rýchle vybavenie a doručenie obj
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu. Sme radi, že sme Vám urobili radosť.