- rýchlosť dodania
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša spokojnosť nás teší. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
výborná komunikácia, dobré ceny, rýchle dodanie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Tešíme sa z Vašej spokojnosti. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a recenziu.
- dobrý výber
- rýchle doručenie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša spokojnosť nás teší. Ďakujeme krásne za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
Zle expedovana objednávka miesto náhrdelníku náramok - mal to byť darček …
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Veľmi nás mrzí vzniknutá situácia a Vaša nespokojnosť. Každú objednávku pred odoslaním kontrolujeme, vo Vašom prípade sa ospravedlňujeme za pochybenie, spôsobené ľudskou chybou. V prípade akýchkoľvek problémov nás môžete kontaktovať mailom na [email protected], telefonicky na 0903939393 alebo na chate na našej stránke (denne od 08:00-21:00). Tovar je možné vymeniť alebo vrátiť. Môžete nás kontaktovať a radi Vám s výmenou/ vrátením pomôžeme. Ďakujeme za pochopenie.
- Rychle dodanie tovaru
Dobry obchod s kvalitnym tovarom.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša spokojnosť nás teší. Ďakujeme Vám za skvelý nákup, odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu. Sme radi, že sme Vám urobili radosť.
- Prehľadný web, tovar bol v rýchlej dobe pripravený k vyzdvihnutiu, niet čo vytknúť.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu.
- Rychle vybavenie
Reakcia obchodu SOFIA
Ďakujeme za nákup, hodnotenie a recenziu.
objednávk cez internet bezproblémová, doručenie do predajne - milý personál, ochota.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom a poradenstvom nás teší. Ďakujeme Vám za skvelý nákup, odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu.
Spokojnosť aj s kuriérom.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu. Sme radi, že sme Vám urobili radosť.
- Dlha doba dorucovania, nie chybou obchodu
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za super nákup, odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu.
- Po objednani tovaru mi bol doruceny do 1 dna velmi milym kurierom.
Reakcia obchodu SOFIA
rýchla dodávka bez akýchkoľvek problémov
Reakcia obchodu SOFIA
Ďakujeme krásne za Váš nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
- rýchlosť, pohodlie, bezpečnosť
Je uvedený vo výhode
Reakcia obchodu SOFIA
- Spoľahlivosť (autorizovaný predajca)
- Rýchlosť vybavenia objednávky
Reakcia obchodu SOFIA
Ďakujeme Vám za skvelý nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
- Rýchlosť
- Ceny
- Výber
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť. Ďakujeme Vám za skvelý nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
- rýchle dodanie
- profesionalita
- kvalita
spokojnosť
Reakcia obchodu SOFIA
- Velmi rychle dodanie vBratislave (naaledujuci den od objednania)
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Sme radi, že sme Vám mohli urobiť radosť. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a super recenziu.
- Spokojnosť
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za skvelý nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
Veľmi dobrý obchod, široký výber tovaru, príjemná obsluha, ako aj zákaznícka linka.
Reakcia obchodu SOFIA
Ďakujeme Vám krásne za milú recenziu a super hodnotenie. Tešíme sa z Vášho nákupu a sme radi, že sme Vám urobili radosť.