• tovar prišiel poškodený

• na tovar čakám už jedenásty deň a nemám o ňom žiadnu informáciu.

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, díky níž můžeme své služby nadále zkvalitňovat.
    Prověřila jsem Vaši objednávku a v systému vidím, že již byla na pobočku převezena.
    Omlouváme se za technickou chybu, kdy Vám neodešla SMS s touto informací.
    Objednávku si můžete vyzvednout kdykoliv během pracovní doby pobočky.
    Standardně převoz na SK pobočky z centrálního skladu trvá 5-7 pracovních dnů.

• Automat na vyplatenie produktu
    • Pri kúpe bežných produktov je v predajni dlhá čakacia doba na predavača.

• Bol som v predajni v TN , už nikdy v živote tam nevojdem.total neochota a keď som sa opýtal niečo ohľadom predávaného tovaru nevedeli mi takmer na nič odpovedať alebo odpoveď bola na toto sme není školeny. takéto recenzie som dostal od veľa ľudí keď som spomenul ktorú predajňu chcem navštíviť.

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, díky níž můžeme své služby nadále zkvalitňovat.
    Mrzí nás Vaše zákaznická zkušenost na jedné z našich poboček.. Je opravdu v našem zájmu,
    aby byl personál na prodejně maximálně proškolen a schopen zákazníkovi poradit, případně
    pomoci s výběrem zboží. Uděláme vše proto, abyste si příště z nákupu odnesli příjemnější dojem.
    Můžete kdykoliv využít i služeb naší zákaznické linky telefonicky, mailem nebo přes chat.

Neochotny personal

Vážený zákazníku,

děkujeme za Váš čas a hodnocení, díky kterému můžeme naše služby nadále zkvalitňovat.
    Omlouváme se za diskomfort při nakupování na jedné z našich poboček.
    Abychom situaci mohli ihned začít řešit, poprosíme Vás, o bližší informace na email [email protected].

S přáním hezkého dne Lucie Vobořilová

• Pri vytváraní objednávky bol uvedený konkrétny termín naskladnenia tovaru, ktorý potom sa predĺžil o ďalších 56 dní. Neprišlo mi ani žiadne upozornenie, že sa doba dodania predĺži.

Vážený zákazníku,

děkujeme za Vaše hodnocení na základě, kterého můžeme do budoucna naše služby zlepšovat.

Omlouvám se za Vaši nepříjemnou zákaznickou zkušenost. Bohužel jsme odkázáni na termíny dodání, které nám sdělí výrobce a může je průběžně měnit. Proto se vždy snažíme zákazníky alespoň o změnách dodání informovat, popřípadě doporučit vhodnou náhradu, která je skladem. Prověřím proč jste právě vy, nebyli informováni o změně dodání a sjednám nápravu, aby se situace již neopakovala. Omlouváme se, za způsobené komplikace a děkujeme za pochopení .

umývadlo doručené rozbité

Vážený zákazníku,

Omlouvám se za Vaši nepříjemnou zákaznickou zkušenost. Jsme rádi že jste se na nás obrátil při reklamaci zboží, vidím že je vaše reklamace již vyřízena. Předpokládám tedy že je nyní již vše v pořádku.

S přáním hezkého dne Lucie Vobořilová

Dotaz na zákaznícku linku ohľadom dĺžky doručenia - na adresu 2-3pracovne dni, na pobočku 2-5 dni. Zvolená teda možnosť doručenia domov za 20euro…ani 5.pracovný deň tovar nedorazil. Na dotaz zákaznícka linka odpovedá, že sa ospravedlňujú, ale že black Friday. Obkladač dohodnutý na 4. a 5.pracovny deň…najbližšie bude mať čas po sviatkoch. Ďakujem pekne obchodu za krásne sviatky!!! Aj nabudúce určite využijem!

• Úplne zlá skúsenosť s obchodom

Nekupovať veci od tejto firmy!

Vážený zákazníku,

Děkujeme za Váš čas a hodnocení. Spokojenost našich zákazníků je pro nás velmi důležitá. Omlouváme za Vaši nepříjemnou zákaznickou zkušenost. Pokud byste nám chtěli svou zkušenost více přiblížit, prosím napište nám na [email protected]. Zajímá nás jak naše služby více zlepšit.

• Dlhé čakacie doby

Vážený zákazníku,

Prověřila jsem vaši objednávku, jedná se o zboží které nebylo skladem, u kterého je i na e-shopu uvedeno očekávané naskladnění na 3.12.2024. Již při zakládání objednávky jste byli o termínu informování.

S přáním hezkého dne Lucie Vobořilová

Posielaju cez dhl ta firma je nezodpovedna ziadny email ani telefonat vozia mi to 4 ten

• Nedošiel tovar

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, díky níž můžeme své služby nadále zkvalitňovat.
    Prověřila jsem Vaši objednávku a vidím, že máte objednané obklady, které mají na webu status
    "Na objednávku - dostupnost neznámá". Tento produkt II. jakosti nemáme skladem a předem nikdy nevíme,
    kdy bude opět skladem. Zatím je předpoklad na 2/2025. Pokud na zboží spěcháte, prosím kontaktujte nás
    na zákaznickou linku a vybereme alternativu.
    S pozdravem, Helena Koubová

Dňa 10.7.2024 som dostal potvrdenie o naskladnení tovaru z objednávky kt. bola uskutočnená 10.6.2024. Pri preberaní 14.11.2024 však niektoré položky zrazu nie sú dostupné. To je dosť problém, keď máte naplánované práce, ale chýba vám materiál.

Musím povedať, že takýto prístup by som neočakával ani od menšieho obchodu, nie to od medzinárodnej firmy s ERP systémami.

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, díky níž můžeme své služby nadále zkvalitňovat.
    Předávám Vaši recenzi k prověření na pobočku, aby zjistili, co se stalo, v systému vidím některé objednávky zrušené
    a některé ještě v běhu. Budou Vás kontaktovat.
    S pozdravem, Helena Koubová

• dobré je, že vždy nájdem čo potrebujem
    • Nie vždy je všetko na sklade a potom sa dlho čaká na tovar. Priebežne nechodia žiadne informácie o stave objednávky

V prvej objednávke sme veľmi dlho čakali až po urgenciách sme sa dozvedeli, že preto to tak trvá, lebo nie všetko je na sklade. Nejaká pracovníčka na tlf nás ubezpečovala že to dorazí. Následne sme zistili, že z jej strany neboli vôbec nikam posielané urgencie a zase sme čakali. Potom sme opäť urgovali a až následne opäť s tou istou pani sme sa dozvedeli, že neprešla platba a že vlastne preto sa to nevyskladnilo. Fakturu sme okamžite uhradili, ale už sme zmenili aj nejaký tovar, lebo to trvalo skutočne dlho. S tým pracovníčka mala problém, lebo čo sme si vybrali opäť nebolo na sklade a zase s tým mala nejaký problém. Následne nám hovorila, že to tri týždne bude trvať. Na prekvapenie hneď po víkende sme mali tovar doma.
    aktuálne som objednal dva ele. radiatory a čakáme zatiaľ. Opäť nie sú na sklade.

Vážený zákazník,
    ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Inú objednávku som pod Vašimi údajmi nenašla. V danom prípade nás kontaktujte na e-mail [email protected] ohľadom prvej objednávky. V aktuálnej objednávke máte objednané radiátory, ktoré sú na objednávku, daný tovar by sa mal naskladniť budúci týždeň v stredu alebo vo štvrtok a objednávka by mala byť doručovaná 26.11.2024.
    S pozdravom, Viktória Olejárová

Bol dodany iny tovar ako tovar na obrazku vo webshope.

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, díky níž můžeme své služby nadále zkvalitňovat.
    Mrzí nás komplikace s Vaší objednávkou, v tomto případě je nutné založit reklamaci, jak jste správně provedl.
    V systému vidím, že se již tato reklamace řeší. Pro více informací kontaktujte svého přiděleného reklamačního
    technika.

• tovar prišiel poskodeny

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, díky níž můžeme své služby nadále zkvalitňovat.
    Velice nás mrzí, že zboží dorazilo poškozené.
    V systému vidím, že jste včera odpoledne správně založili reklamaci a dnes ji již náš
    reklamační technik řeší. Brzy Vás bude kontaktovat.
    S pozdravem, Helena Koubová

Tovar som Objednal ale sni odozva ci kedy pride nic po tyzdny neriesila firma

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, díky níž můžeme své služby nadále zkvalitňovat.
    Prověřila jsem Vaši objednávku a v systému vidím, že jste si objednal přes 13 m dlažby,
    dostupných na centrální skladě jsme měli pouze necelých 5 m2. Vaše objednávka by byla
    vykryta až z nově očekávaného naskladnění 1/2025. Zakázku jste na základě těchto informací zrušil.

S pozdravem, Helena Koubová

Poslali ste mi inú farbu dávkovača,ako som si objednala

Vážený zákazníku,

Omlouvám se za Vaši nepříjemnou zákaznickou zkušenost. Ve Vámi popsaném případě je nutné pro výměnu výrobku zadat reklamaci. Odkaz naleznete zde: https://servis.siko.sk/new

Tovar dorazil za 1 mesiac

Komplikované vrátenie. Nedodržali zákonnú lehotu pre vrátenie peňazí po odstúpení od kúpnej zmluvy a ani po 20 dňoch peniaze za tovar (ktory doručili poškodený) nevrátili. Podal som podnet na SOI.

Vážený zákazníku,
    děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a hodnocení.
    Velice nás mrzí Vaše zákaznická zkušenost, necháme vše řádně prověřit.
    Bude Vás kontaktovat náš pracovník.

S pozdravem, Helena Koubová

Objednával so prvý a posledný krát komunikácia nula bodov pri objednávke že doručenie do 4 dni po 7 dňoch im píšem kde je moja objednávka že im chyba časť objednávky že bude asi naskladnena o týždeň tak ďakujem zo 4 dni bude 2 týždne objednávku som samozrejme zrušil

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, díky níž můžeme své služby nadále zkvalitňovat.
    Prověřila jsem Vaši objednávku a objednal jste si i zboží, které v tu chvíli nebylo skladem a čekalo se na naskladnění
    od dodavatele. Objednávky odesíláme vždy kompletní, proto nemohla být doručena do 4 dnů. Děkujeme za pochopení.