• zle zabaLENý TOVAR, VYTIEKOL POčAS PREPRAVY

Objednala som kuchynskú linku 30.3.2025-na sklade mala byť 4.4.2025 a tovar ešte nedorazil.

Vážený zákazníku,
    děkujeme za Vaše hodnocení na základě, kterého můžeme do budoucna naše služby zlepšovat.

Prověřila jsem vaši objednávku, jedná se o zboží které nebylo skladem. Na eshopu je uvedena běžná doba dodání ovšem na centrální sklad v ČR, jelikož máte objednávku s vyzvednutím v prodejně na Slovensku, je potřeba vám tam zakázku po kompletní kontrole ještě převézt.

• rychle vyzdvihnutie
    • vyber produktov
    • popis/nazov produktov a obrazky nezodpovedaju skutocnosti, zavadzajuce informacie
    • dalsie detailne informacie o produktoch chybaju

Objednane umyvadlo - v nazve ako umyvadlo s bateriou, na obrazku aj s prepadom.
    Prislo umyvadlo bez baterie a bez prepadu.

Vážený zákazníku,
    děkujeme za zpětnou vazbu, díky které můžeme své služby nadále zkvalitňovat.
    Omlouváme se za chybu na webu, ke které došlo při překladu dat od dodavatele.
    Nechala jsem produkt opravit a doplnit potřebné informace.

Nekvalitný výrobok

Vážený zákazník,
    ďakujeme za vašu spätnú väzbu a je nám ľúto, že výrobok nesplnil vaše očakávania. Kvalita produktov je pre nás veľmi dôležitá a radi by sme situáciu preverili podrobnejšie. Prosím, kontaktujte nás na [email protected] s bližšími informáciami o probléme, prípadne fotografiami. Spoločne určite nájdeme riešenie.
    Ďakujeme za pochopenie.

S pozdravom, Viktória Olejárová

• Nekorektne uvedeny čas dodania produktu bez akejkoľvek informácie zo strany obchodu

Vážený zákazníku,
    děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, díky níž můžeme své služby nadále zkvalitňovat.
    Omlouváme se za komplikace s delší dodací lhůtou.
    Při prodeji zboží uvádíme pouze orientační doby dodání, o kterých jsme informování přímo od výrobců/dodavatelů.
    Snažíme se dělat maximum proto, aby k nám zboží dorazilo v co nejkratší době, stále jsme ale závislí na informacích a přístupu výrobce. Termíny se tak mohou prodlužovat. Pokud spěcháte na doručení, tak vždy doporučujeme vzít si
    zboží, které je skladem. Děkujeme za pochopení.
    S pozdravem, Helena Koubová

Merkury Market má presne ten istý záchoda o 40€ lacnejšie.

• neposlu vam nic uz cakam 8 dni astale nic

neodporucam

Vážený zákazník,
    ďakujeme za Vaše hodnotenie, vďaka ktorému môžeme naše služby neustále zlepšovať.
    Objednávku som preverila v systéme a podľa dostupných informácií by Vám ju mala prepravná spoločnosť doručovať ešte dnes.
    V prípade akýchkoľvek otázok sa neváhajte obrátiť na našu zákaznícku linku.
    Ďakujeme za pochopenie a prajeme pekný deň.

• Príjemný nápomocný personál
    • Zle zaradené výrobky a nesprávne popisy na stránke

Na to, ako profesionálne sa tento obchod chváli sim prekvapená, že majú také odfláknuté info a zaradenie výrobkov na stránke. Keď si niečo laik objedná dôverčivo podľa popisu na stránke, môže nakoniec nakúpiť zle.

Vážený zákazník,
    ďakujeme za Vaše hodnotenie, na základe ktorého môžeme naše služby do budúcna zlepšovať.
    Mrzí nás, že ste neboli spokojní s prehľadnosťou našej stránky. Ak by ste nám mohli bližšie popísať, čo konkrétne by ste uvítali inak, radi by sme na tom zapracovali. Vaša spätná väzba je pre nás cenná.
    Budeme radi, ak nás kontaktujete na e-mailovej adrese [email protected], kde sa môžeme bližšie venovať vašim podnetom.
    Ďakujeme za pochopenie a prajeme pekný deň.

S pozdravom, Viktória Olejárová

• Rýchle a osobne vybratie tovaru, bez poštových poplatkov

Naposledy som si 1.x objednal soft close panty na WC poklop. Reklamoval som, že to nefunguje a vrátil som ich na predajňu.
    2.x som po ubezpečili predajcu, že to skúšali s technikom, že je to OK, tak som si to zobral späť, no zistil som ze to nefunkčné tak som ich vráti.
    3.x som objednával cez internet, no pán čo obj. potvrdzoval, že sú panty OK, ssomobj.zrušil, pretože tovar mali na sklade v KE, no bežné tento tovar tam nedržia, takže zase mi ponúkal ten istý tovar, no jasne som tam napísal, aby ich overili. To už neodpovedal. Tak som obj. zase zrušil.
    Som prekvapený, že som tejto predajni plne dôveroval.

Vážený zákazníku,
    Omlouváme se za vaši nepříjemnou zákaznickou zkušenost. Pokud byli panty odzkoušeny naším technikem a jsou vedeny jako funkční, bude problém nejspíš v kompatibilitě. Tyto panty jsou pouze k MDF sedátkům Glacera 2070, 2071, 2072, 2073, 2074, 2075, 2076. Na jiném produktu bohužel fungovat nebudou.

• Vysoké ceny
    • Na zákazníckej linke Iba automat s tým,ze ma budú kontaktovať a nič
    • Objednany tovar sme si museli pozriet na ulici

Vážený zákazníku,

Dle srovnávačů, je naše cena vany stejná jako konkurence. Ze zákaznické linky jsme s vámi komunikovali 3x. Není možné mít na každé pobočce vystavené všechno zboží, ale stále máte 14 dní na vrácení zboží bez udání důvodu, jelikož se jedná o internetový prodej. Tudíž je možné že zboží vidíte až po zakoupení. Stále máme dostatek produktů na prodejnách vystavený, pokud vám nevyhovuje prodej přes internet, je možné vybrat z produktů vystavených na místě, které uvidíte předem.

S přáním hezkého dne Lucie Vobořilová

tovar som nedostal, ani priebeznu informaciu, preco sa nic nedeje, iba dotaznik spokojnosti

Vážený zákazníku,

Prověřila jsem vaši objednávku, jedná se o zboží které nebylo skladem, u kterého je i na e-shopu uvedeno očekávané naskladnění na 26.03.2025. Nebylo vás tedy o čem informovat, jelikož jste vše věděl již před dokončením objednávky.
    Dotazník spokojenosti z webu Heuréka chodí nezávisle na stavu objednávky.

S přáním hezkého dne Lucie Vobořilová

Aj keď na webe bolo uvedené že tovar je k dispozícii, nič sa po objednaní nedialo a až po týždni mi prišlo oznámenie do mailu že tovar ešte len bude nadkladneny na centrálny sklad za 10 dní..... A ja dúfam že snáď sa aj niekedy za mesiac dožijem dodania .... Keby som vedela, poriesim inde.

• Obchod zaspal v e-shopovej dobe kamennej. Ked som tovar objednaval, obe polozky boli oznacene ako dostupne na sklade, dokonca v predajni, v ktorej sa malo realizovat osobne vyzdvihnutie. Naivne som ocakaval, ze si budem moct tovar vyzdvihnut este v den objednania (tak, ako to maju eshopy, ktore kracaju s dobou (Nay, predosly Datart atd.), alebo sa snazia ponuknut zakaznikovi aj viac (Alza). Uplynuli vsak takmer 2 tyzdne a tovar stale nebol doruceny (mal byt max. do 5 dni).

Vážený zákazníku,
    děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, díky níž můžeme své služby nadále zkvalitňovat.
    Mrzí nás Vaše hodnocení. Vaše objednávka je na pobočce skladem a byla hned v okamžiku založení,
    nebyl zde žádný převoz. O této skutečnosti jste byl informován v potvrzovacím emailu, kde byl i uveden
    PIN kód k vyzvednutí objednávky. Objednávka tedy v tuto chvíli stále čeká na vyzvednutí, rezervaci máte
    do 25.3.2025.
    S pozdravem, Helena Koubová

• Dlhá dodacia lehota, neochotný personál

Vážený zákazníku,
    děkujeme za Váš čas a hodnocení. Spokojenost našich zákazníků je pro nás velmi důležitá.
    Omlouváme se za komplikace s dlouhou dodací lhůtou.
    Snažíme se dělat maximum proto, aby k nám zboží dorazilo v co nejkratší době, stále jsme ale závislí na informacích a přístupu výrobce. Naskladňuje se vždy primárně na centrální sklad, převoz z centrálního skladu na SK pobočky může trvat 5-7 pracovních dnů. Děkujeme tedy za vaši trpělivost.
    S pozdravem, Helena Koubová

sporak mi došiel poškodeny a do dnes reklamacia nevybavena,sporak je nepouzitelny a zaplateny. Tak nemam ani sporak ani peniaze.

Vážený zákazníku,
    děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a hodnocení, díky němuž můžeme své služby nadále zkvalitňovat.
    Mrzí nás komplikace s dopravou Vaší objednávky. V systému vidím, že je již Vaše reklamace vyřešena
    a byla Vám vrácena celá částka zpět na Váš účet.

• Doslo mi 11 kusov miesto 12 objednanych

Vážený zákazník,
    ďakujeme za Vašu spätnú väzbu.
    Ospravedlňujem sa za vzniknutú situáciu. V danom prípade je potrebné vyplniť reklamačný formulár na stránke https://servis.siko.sk/new a do dvoch pracovných dní Vás bude kontaktovať reklamačný technik.
    Ďakujem za pochopenie a prajem pekný deň.

Nekompletne vychystaný tovar.

Dodanie tovaru ste odložili až na marec 2025. Objednávka bola urobená v decembri 2024. Aj pri vysokom stupni trpezlivosti je čakacia doba niekoľko mesiacov v dnešnej dobe dosť čudná, preto som objednávku zrušil a našiel iného rýchleho a promptného dodávateľa. Po tejto negatívnej skúsenosti už vaše služby pre môj osobný pokoj využívať nebudem.

Omlouváme se za komplikace s dlouhou dodací lhůtou.
    Snažíme se dělat maximum proto, aby k nám zboží dorazilo v co nejkratší době, stále jsme ale závislí na informacích a přístupu výrobce. Děkujeme za pochopení.
    S pozdravem, Helena Koubová

Tovar som objednala ešte minulý rok v decembri,ešte stále neposlali lebo nemajú doskladnene,na internete písali ze bude 2.februara a potom som dostala email ze nebude,len v marci.Som nespokojna.

Omlouváme se za komplikace s dlouhou dodací lhůtou.
    Snažíme se dělat maximum proto, aby k nám zboží dorazilo v co nejkratší době, stále jsme ale závislí na informacích a přístupu výrobce. O všech změnách Vás obratem informujeme. Děkujeme tedy za vaši trpělivost.

18.1.2025 som si objednala tovar, zaplatila a doteraz mi neprišiel

Vážený zákazníku,

Prověřila jsem vaši objednávku, jedná se o zboží které nebylo skladem, u kterého je i na e-shopu uvedena běžná doba dodání 10 pracovních dní na centrální sklad. Tyto termíny nám určuje výrobce a nejsme schopni je nijak ovlivnit. Zboží bude během víkendu naskladněno a začátkem týdne ho odešleme na vaši adresu.