Kvalitný tovar,rýchle dorucenie
- Tovar bol načas doručený a veľmi precízne zabalený.
- Dobré ceny a dobrý výber produktov.
Veľmi milá pokladníčka,ktorá mi všetko vysvetlila.Pri výdaji tovaru skladník išiel s tovarom oproti vôbec som nečakal.Spokojnosť na 100%.
Kvalitný tovar , rýchle dodanie
- zle zabaLENý TOVAR, VYTIEKOL POčAS PREPRAVY
- dobra cena, rychle dorucenie.
- Je to pohodlne
- Dodanie bolo veľmi rýchle
- Dostupnosť náhradných dielov
Rýchla dodávka.
Dobrá komunikácia, rýchle dodanie
- Rýchle vybavenie
- bolo to vybavené veľmi rýchlo
- neodovzdávajú požiadavky na prepravu dopravcovi, ja som žiadal o informáciu o doručení kuriérom aspoň hodinu pred doručením z dôvodu nutnosti presunúť sa na miesto odberu, ale prepravca o takej požiadavke nič nevedel a preto sa nepodarilo doručiť zásielku na prvý raz.
Reakcia obchodu SIKO KÚPEĽNE a.s.
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, díky níž můžeme své služby nadále zkvalitňovat.
Pokud zadáte informace pro dopravce, tak se dopravci propisují v délce 60 znaků. Mrzí nás
tedy komplikace s dodáním Vaší objednávky.
S pozdravem, Helena Koubová -
veľmi dobre som spokojná tak by to malo prebiehať aj inde
- tovar dorazil veľmi rýchlo zo skladu v Čechách do predajne do Bratislavy (v utorok v noci bola vytvorená objednávke, tovar bol pripravený na vyzdvihnutie v stredu poobede)
- veľký výber na stránkach eshopu a najrôznejšie možnosti filtrovania
- technické nákresy k produktom
- uvítala by som širšiu ponuku vystavených tovarov v Bratislave
- príde mi zbytočné, že tovar objednaný na pobočku má úložnú dobu 3 mesiace; namiesto toho by som radšej preferovala, aby bola doprava zdarma pri objednaní na pobočku a platbe vopred
Korektný a zodpovedný prístup k vybaveniu objednávky. Promptná komunikácia dodávateľa, vrátane poskytnutia všetkých potrebných informácií, ktoré mi pomohli vybrať vhodný- kompatibilný typ tovaru. Vrcholná spokojnosť. Ďakujem.
Jendrek -
Objednala som kuchynskú linku 30.3.2025-na sklade mala byť 4.4.2025 a tovar ešte nedorazil.
Reakcia obchodu SIKO KÚPEĽNE a.s.
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení na základě, kterého můžeme do budoucna naše služby zlepšovat.
Prověřila jsem vaši objednávku, jedná se o zboží které nebylo skladem. Na eshopu je uvedena běžná doba dodání ovšem na centrální sklad v ČR, jelikož máte objednávku s vyzvednutím v prodejně na Slovensku, je potřeba vám tam zakázku po kompletní kontrole ještě převézt.
Děkujeme za pochopení
S přáním hezkého dne Lucie Vobořilová -
- Skoré doručenie, výborná komunikácia
Všetko v poriadku, rýchle doručenie.
Super rýchle
Všetko bolo v absolutnom poriadku !