• Nádherné balenie
    • Kvalita
    • Rýchlosť dodania
    • Cena

• najlepsia komunikacia
    • vsetko vyriesene k spokojnosti

Spokojny, vyber, pristup, cena aj dodanie na jednotku.

• skvelá spolupráca, ochota, splnené požiadavky zákazníka

žiadne

Všetko prebehlo ok

Určite odporúčam tento eshop, individuálny prístup, všetko som si vybrala odsúhlasili sme si a potom mi vytvorili objednávku. Obrúčky prišli do 14dní krásne zabalené a som veľmi spokojná

• veľká ústretovosť

• Výborná komunikácia, všetko prebehlo tak ako sme sa dohodli

• vyhotovenie výborné
    • certifikát pravosti

Maximálna spokojnosť, vynikajúca komunikácia. Rýchle dodanie od objednania.

• Absolútne perfektná komunikácia, ochota a profesionalita. Asi najlepšia zákaznícka linka, akú som kedy zažil.

Perfektne profesionálny prístup, ochota, prehľad o produktoch a schopnosť veci zrozumiteľne vysvetliť a vykomunikovať.

• skvela komunikacia a ochota zo strany predavajuceho vyhoviet vsetkym poziadavkam napriek obmedzenemu casu

Ochota pomoct skvela komunikacia a vsetko tak ako bolo slubene dodane v krasnom baleni velka spokojnost

• Profesionálny obchod s úžasným výberom krásnych šperkov s overenou kvalitou, ktorý má k dispozícii z každej veľkosti prsteňov

Tu nadviažem na recenziu ktorú si obchod SAVICKY určite zaslúži. Po dlhšom hľadaní zasnubného prsteňa pre moju partnerku sme sa dohodli, že si prsteň vyberie ona a ja vyberiem miesto, čas a moment požiadania o jej rúčku.
    Tak sa aj stalo, prsteň si našla v jednom nemenovanom internetovom obchode a odpoveď na moju objednávku bola "k dispozícii nieje táto veľkosť" podotýkam že 58, čiže odpoveď stručná a pre mňa jasná, toto nieje pre mna ten správny predajca, ktorý sa ani nesnažil mi nejako pomôcť...(veď pokiaľ som nie malý predajca s veľkosťou šperku nemôže byť predsa problém, lebo ak momentálne nieje, viem zabezpečiť jeho prípadnú výrobu)
    Tak hľadala drahá opäť a našla si ten správny, ktorý už hrdo nosí na svojom prsteníku.
    Bol to práve obchod Savicky, ktorý zhmotnil naše želanie a výber prsteňa. A veľkosť? to nebol žiadny problém. Po následnej objednávke, myslím vo večerných hodinách, ma hneď ráno kontaktoval pán Kristián z klenotov SAVICKY s ktorým sme sa ľudsky a zároveň konštruktívne dohodli na detailoch objednávky, práve po tomto telefonáte som si bol istý ich profesionalitou. No a rozpisujem sa preto ľudkovia lebo ich profesionalita a to najmä v priamej komunikácii a nielen v službách vysoko prekračuje moje chápanie a vnímanie tohto rýchleho sveta.
    Hrdo odporúčam tento obchod
    Na záver... prišiel nádherne lesklý prsteň, luxusne zabalený v naparfémovanej škatuľke
    Ďakujem celému tímu klenotov SAVICKY
    s pozdravom Lehotský Juraj Žilina

• Výborný zákaznícky servis, individuálny prístup, rýchle jednanie
    • skvelý výber a veľmi kvalitné spracovanie prsteňov
    • balíček prišiel načas pekne a kvalitne zabalený
    • široká ponuka doplnkových služieb ako napríklad platinovanie

Určite odporúčam.

• Komunikácia
    • Zapojenie do výberu kameňa
    • Ochotný personál
    • Super cena

• Rýchla, bezproblémová komunikácia

S celým procesom objednávky som bol nadmieru spokojný, objednával som už viac krát a vždy bol prístup profesionálny a úžasný. Môžem vrelo odporučiť každému. Super ceny, akcie aj poradenstvo a rýchlosť vybavenia objednávky k spokojnosti zákazníka.

Len sme museli dať zväčiť prsteň a museli sme doplácať 25; euro ,nakoľko nám slubovali úpravu prsteňa v cene no bolo to inak / vraj nakoľko sa jedná o 3 čísla/je to snubný prsteň neodhadli sme správnu veľkosť

• Všetko prebehlo v poriadku, prstienok bol doručený do 2 týždňov
    • Pekne zabalený, vrátane certifikátov. Nechýbala ani mašľa na škatuľke :)
    • Dobrá komunikácia s obchodom, bol som neustále informovaný o aktuálnom stave objednávky
    • Ak ide o pozostatok výrobného procesu tak som nič nepovedal, ale balíček bol postriekaný voňavkou, ktorá nebola nič moc.

Obchod odporúčam, s dodávkou neboli žiadne problémy.