- Ziadne
- Produkty na nete sa nezhoduju s tym co zaslu
Maju na strankach oznacenie pneumatyk ako prilnavost valivy odpor a ked som si objednal pneumatyky z oznacenim E C prisli mi E E co znamena ze prilnavost voda sneh bola horsia ako som objednal toto je zavadzanie zakaznikov
Reakcia obchodu ROTKIV
Dobrý deň, neviem presne o akú pneumatiku ide takže sa nevieme vyjadriť možno ste len zle pozreli na našej stránke a preto sa nezhodovali údaje. Prajem pekný zvyšok dňa.
S pozdravom Rotkiv -
- dodnes mi nebol adresovany email ci je kompletna objednávka, prvy krát ked osm si objednal až sám som si ich vyzdvihol z predajne, kde moju objednávku prostredníctvom e-mailu este nemali ani spracovanú. úplna neochota a arogannosť obsluhujúceho personálu
neochota personáli, arogantný prístup zo strany obsluhujúceho personálu.
dlhé čakanie na spätnú informáciu objednaného tovaru.Reakcia obchodu ROTKIV
Po objednavke bol automaticky odoslany email so sumarom objednavky.
Kedze mame tovar skladom na predajni, nie je co kompletovat. Tovar je stale zarezervovany a caka na vyzdvihnutie. Zakaznika sme kontaktovali telefonom, planuje tovar vyzdvihnut este dnes. -
- Ponúka široký sortiment tovaru a služeb
- - Zákazník nemá istotu, že dostane tovar, ktorý si objednal. Ešte šťastie, že som bol tovar vyzdvihnúť osobne a mohol som to hneď vymeniť za ten správny. Ak by to bolo zaslané kurierom, zákazník by mal iba problémy s vrátením a ďalšie zvýšené náklady s tým súvisiace.
- -Na výmenu nesprávne vydaného tovaru som musel čakať, kým vybavia ďalších troch zákazníkov.
- - Pri platbe kartou požadujú od zákazníka ďalší poplatok vo výške 2% z hodnoty nákupu.
Je potrebné sa vopred dokonale presvedčiť, či zákazníkovi vydajú resp. zašlu presne taký tovar, aký si objednal. Personál totiž k tejto problematike pristupuje veľmi benevolentne.
Reakcia obchodu ROTKIV
Dobry den. Pracovnik omylom vydal inu pneumatiku, co sa hned na mieste vyriesilo. Ak by sa podobna chyba stala pri doruceni kurierom, pneumatiku by sme, samozrejme, vymenili na nase naklady.
O poplatku na platbu kartou informujeme zakaznikov vopred, aj pred platbou osobne, aj pri vyplnani objednavky v nasom internetovom obchode. -
- Absolútne žiadna komunikácia. Na uvedené číslo sa nedá dovolať.
Celé zle. Na tovar dostupný do 4 dní čakám už viac ako 11 dní a stále nič...
Reakcia obchodu ROTKIV
Tovar bol zarezervovaný na tretí deň. Za telefón sa ospravedlňujeme, v čase špičky ich nestíhame zdvíhať. Zákazníkovi sme telefonovali, pneumatiky si príde vyzdvihnúť spolu s obutím na auto.
- rychlost dodania a primerana cena za prepravu.
- poslali mi nieco ine ako som si objednal!objednal som si pneu bkt,as 2001. zaslali mi bkt as 504. ked som sa pozrel na datum vyrobi tak som bol ztoho sklamany! dostal som STare pneumatiky 7 rocne! hrozne takito podvod!!!
neodporucam .je to podvod!za staru gumu som zaplatil 70 eur
Reakcia obchodu ROTKIV
Zákazníkovi sme omylom poslali iné pneumatiky. Nakoniec si chcel nechať aj tieto, ktoré mu prišli, a dohodli sme sa na vrátení preplatku.