Obchod po 10 dňoch mi tel. oznámil že nimi potvrdená cena neplatí a cena pneumatík musí byť vyššia . Tvrdia že mi to predávajú za nákup a na stránkach majú uverejnenú cenu o 2 eurá vyššiu ????
objednavka potvrdena no a o expedici ani znamka,,, po dvojdnovom telefonatov mi bolo po týždni oznamene že dané pneu ani nemajú a dodajú za mesiac , dva,,,aspon informacia o nedodaní by prišla vhod
- neviem čo to je za firma ale asi tam majú riadny bordel, neochota komunikovať, jedna osoba sa vyhovára na druhú
objednal som si pneu, bolo to asi v cenovej hladine 1600€ jednalo sa o viac kusov, asi týždeň som sa tam snažil dovolať, nikto mi nedvíhal telefón, písal som aj email na ktorý mi ako inak nikto neodpovedal. Kolega mál cestu okolo PO tak som mu povedal nech to tam ide pozrieť či ta firma vôbec funguje.Čuduj sa svetu firma fungovala, opýtal sa na našu objednávku a tam mu bolo povedané že niektoré pneu už niesu a ani nebudú na sklade, a že ma budú kontaktovať. prešiel týždeň mne nikto z firmy nezavolal ani nenapísal email. Od objednávky prešli cca 2 týždne a stále nič, asi čakajú na ďalšiu zimu. Strašne ma to mrzí keď firma vôbec nekomunikuje zo zákazníkom, stačilo iba zavolať a povedať že niečo nieje na sklade a našli by sme inú variantu.
- Konečne zaviedli zodpovedného človeka za prijímanie objednávok a komunikáciu.
- Aj po potvrdení, že tovar bude na predajni, tovar na predajni nebol.
- lajdackosť
- vobec neodpovedaju na email. nulova komunikativnost!!!!!!! neodporucam obchod.
- Prehladne stranky
- Siroky sortiment (udajny, mne sa do neho nepodarilo trafit)
- Zavadzajuce ceny na internete
- Ak nieco nevedia, alebo nechcu urobit, zakaznika neinformuju, kym im nevolate, netlacite. Ak Vam 3x povedia ze sa ozvu, 3x sa neozvu.
Objednal som si zimne pneumatiky za cenu uvedenu na internete. Ked sa styri dni neozvali, ozval som sa ja, tvrdili ze zistuju veci, ze este dnes sa ozvu. Ked sa neozvali 7dni, ozval som sa opat. Stale cakaju, este dnes sa ozvu. Tak som dalsi den volal opat ja. Nakoniec mi bolo povedane ze za taku cenu mi ich nepredaju a som si na vine sam, lebo som mal poziadavku ze chcem DOT 2017, max 2016. Neviem kde vobec dokazu zohnat 2roky stare zimne pneumatiky ktore su akurat dva roky na trhu. Blbosti, vyhovorky, klamstva. Proste profesionali. Urcite odporucam kazdemu kto potrebuje zdvihnut tlak a nema sa rad.
- Zavadzajuca ponuka
objednal som gumy v určitej cene , ale ako prišli mal som platiť viac????
že objednané boli rok výr. 2011 a mne dali 2017 a to je rozdiel...ale pri objednávaní na webe ani chýru ani slychu, že je to r.v.2011..a nevolal mi nikto aby ma na to upozornil.... -
DEKLARUJU urcitu sumu za vyrobok a ked podate objednavku tak odpovedaju,dovodia ,ze maju ineho dodavatela a cena je hned o 20%!!!!!
Reakcia obchodu ROTKIV
Telefonicky ste boli informovaný o nedostupnosti pneumatík v uvedenej cene z dôvodu nedostupnosti u nášho dodávateľa. Navrhli sme Vám alternatívu alebo stornovanie objednávky.
Objednávka bola následne pre neaktivitu stornovaná.
S pozdravom ROTKIV -
Niesom spokojný s kvalitou pneu, ktoré som kúpil.
Po 3 pokusoch o vyváženie predných kolies ktoré boli úspešné stále trasie volant od 100km/h vyššie.
Po komunikácii s obchodom, som nebol spokojný z ich prístupom, vzhladom na to, že požadovali pri reklamácii, aby som zaslal podozrivé pneu na vlastné náklady a oni potom posúdia oprávnenosť reklamácie avšak bežne sa to rieši tak, že pri reklamácii má prísť kuriér a prevzať podozrivé pneu a v prípade neoprávnenej reklamácie ich vrátiť zákazníkovi na dobierku ktorá bude v cene odvozu a vrátenie tovaru.
Toto predávajúci nemal záujem urobiť a tak som si kúpil 2ks Matador rovnakého rozmeru od iného predajcu a s nimi nie je najmenší problém a tieto nepodarky od Rotkiv mi ostali.Reakcia obchodu ROTKIV
Tovar ste nahlásili ako poškodený od výroby a my to na diaľku posúdiť nevieme taktiež ani náš dodávateľ. Bolo nutné zaslať poškodený tovar s dokladom o kúpe na našu adresu. Dokonca sme vopred odkonzultovali s dodávateľom že peniaze Vám budú vrátené ak sa potvrdí Vaše tvrdenie.
Ak je reklamácia oprávnená a tovar je poškodený vadou výrobcu, máte plné právo na preplatenie nákladov spojených s prepravou tovaru. O všetkom ste boli informovaný ale odmietli ste uplatniť si reklamáciu. Takmer každý e-shop používa rovnaké postupy pri reklamáciách alebo vrátení tovaru bez dôvodu v lehote ktorý určuje obchodný zákoník. -
- nemaju aktualne informacie na eshop stranke a pri vyskytnuti nezrovnalosti a chybe z ich strany, nemaju zaujem vyjst v ustrety zakaznikovi ak spravili chybu.
Mozno, ze je to dobry eshop ak nahodou nemaju nejake ine informacie na webe ako v skutocnosti na sklade a samozrejme ak sa nelisi aktualnost cien pneumatik.
Reakcia obchodu ROTKIV
Dobrý deň, pneumatiky ktoré ste si objednali už sme nemali skladom pretože sa predali tesne predtým ako ste si ich objednal. Také isté som nevedel objednať pretože v tom momente neboli vyrobené. Ponúkal som náhradu ktorú ste odmietol.
- Ceny
Reakcia obchodu ROTKIV
Dobrý deň, objednali ste si pneumatiky ktoré neboli skladom táto informácia bola aj na našej stránke keďže ste si objednali činske pneumatiky. Pneumatiky sme mali do dvoch dni ako som povedal aj vášmu otcovi. Takže treba lepšie pozerať a nie len sa sťažovať. A keď si niečo objenávate tak riešte to vy a nie cez dvoch ďalších ľudí. Prajem pekný zvyšok dňa.
S pozdravom ROTKIV -
Neodporúčam,sledujte DOT,predavajúaj staršie pneumatiky,bacha.
Reakcia obchodu ROTKIV
Dobrý deň, iba jedna pneumatika bola DOT2013 ale pneumatike nič nebolo, boli ste aj na predajni povedali sme vám že tu jednu pneumatiku môžte vrátiť vy ste to odmietli tak neviem teraz kde je vlastne problém.
S pozdravom Rotkiv -
- o ziadnych neviem
- komunikacia
po 2 tyzdnoch absolutne ziadna odozva .. ziadny mail a na tel. cisla sa neda dovolat
Reakcia obchodu ROTKIV
Pneumatiky tu boli do tyzda nakoľko sme ich objednávali zo zahraničia boli ste na našej predajni volali sme vám hneď ako pneumatiky prišli dohodli sme sa aj na prezutí. Tak neviem ako ste to mysleli lebo mi sme vás o všetkom informovali. A čo sa týka mailov žiadny ste nám neposlali a telefónne čísla máme na našej internetovej stránke.
Rotkiv -
- Cena nesedela s internetovim obchodom guma stala 60 eur a v predajni pitali 65
Reakcia obchodu ROTKIV
Dobrý deň, ceny na našom internetovom obchode sa pravidelne aktualizujú. Cena pneu sa mohla zmeniť na základe zmeny ceny od našich dodávateľov ale určite sa nezmenila z dňa na ďeň.
Tovar nanič
Reakcia obchodu ROTKIV
Dobrý deň, ďakujeme za vašu reakciu hoci nie je kladná. Nevieme ktorý konkrétny tovar z našej ponuky nesplnil vaše očakávania, je nám ľúto že ste asi nenašli tovar ktorý ste hľadali. Na našej stránke máme širokú ponuku pneumatík na rôzne typy vozidiel a nabudúce určite nájdete to čo hľadáte.
S pozdravom ROTKIV -
podvodnici slybovaly a nic ............
Reakcia obchodu ROTKIV
Dobrý deň, neviem v akom význame myslite, že sme podvodníci, ale sme firma s dlhoročnou tradíciou. Našou hlavnou motiváciou je aj vždy bolo aby od nás zákazník odchádzal s úsmevom a s pocitom , že nakúpil kvalitný tovar za dobrú cenu a tým sa aj riadime.
- Nič pozitívne.
- Veľmi zlá komunikácia so zákazníkom priamo v predajni. Sú neochotný, na zákazníka nemajú čas, nechcú sa mu venovať a pritom im takto utekajú peniaze preč z firmy.
Nakoľko som tam nakupoval prvý krát bol som z ochoty personálu priamo v predajni veľmi ale naozaj veľmi sklamaný. Čo sa týka internetového predaja prístup k zákazníkovi bol na lepšej úrovni.
Reakcia obchodu ROTKIV
Dobrý deň, v našej kamennej predajni ste boli práve počas sezóny prezúvania pneumatík preto je možné, že naši predajcovia mali na vás zrejme menej času. Ale to neznamená žeby sa vám zámerne nechceli venovať ale náš obchod sa snaží obslúžiť každého jedného zákazníka. Preto počas sezóny sa vám nemohli toľko venovať lebo by im neostal čas na ostatných zákazníkov. Ďakujeme za váš postreh.
S pozdravom ROTKIV -
Takže objednal som si pneumatiku pán S predajne mi následne volal či to platí. A bla bla po opytani že aká stará resp. Aký rok je guma mi bolo povedané že nevedia A nevedia To ani zistiť keďže ju museli aj oni objednať samozrejme mi prišla guma rv. 2013 A tvrdá jak hovado takže ďakujem!
Reakcia obchodu ROTKIV
Dobrý deň, ako ste napísali aj my tu gumu musíme objednať takže nevieme aká príde dot. Ale naši dodávatelia posielajú nové pneu a aj pneu z roku 2013 je považovaná za úplne novú a totožnú ako pneu z roku 2014 či 2015 ide o tie isté pneumatiky s rovnakými vlastnosťami.
S pozdravom Rotkiv