Ak niečo nie je možne naskladniť zo strany dodavateľa tak by bolo fajn produkt odstrániť z ponuky..objednal som gumy inde..
Reakcia obchodu ROTKIV
jednalo sa o protektorované produkty od výrobcu Vraník. Pri zadávaní objednávky ste si museli všimnúť poznámku, že daný produkt je na objednávku a pneumatiky vieme zákazníkovi objednať po potvrdení u dodávateľa. Ak dodávateľ nemá na sklade pneumatiky v danom rozmere a dezéne, musíme čakať za výrobou ďalších kusov. Niekedy sa stáva, že nemajú dostatočný počet kostier pre výrobu pneumatík. Ospravedlňujeme sa Vám, že sme nemohli vyhovieť požiadavke. -
- Potvrdia objednávku a na druhý den zrušia. Robím v obchode cez 20 rokov a takýto postup je to najhoršie čo mohli urobut
- Neserióznosť
Reakcia obchodu ROTKIV
Dobrý deň prajeme a zároveň sa ospravedlňujeme. Ako sme uviedli v storne objednávky ktoré ste obdržal, jednalo sa o to, že nastala chyba medzi našim systémom a systémom dodávateľa. Vždy sa jedná o technické zariadenie a takáto chyba, bohužiaľ občas nastane. Vašu objednávku sme nepotvrdili fyzicky. Dostali ste email o tom, že objednávka je prijatá robotom a čakajúca na schválenie. Ospravedlňujeme sa Vám ešte raz a prajeme pekný deň.
- Objednal som si zimné pneumatiky, no prišla mi o 3 dni odpoveď z obchodu, že bohužiaľ stornujeme Vašu objednávku nakoľko nie je možné dodať vami vybraný tovar. Hlavne že im ukazuje 20+ kusov na sklade... som sklamaný.
Reakcia obchodu ROTKIV
ospravedlňujeme sa Vám za situáciu ktorá nastala. Vytvorili ste si objednávku cez víkend a kedže sa cez víkend u nás nepracuje, tak sme Vašeu objednávku začali spracuvávať až v pondelok. Bol to tovar, ktorý bol na objednávku od nášho zahraničného dodávateľa. V súhrne objednávky bola uvedená doba dodania k nám na sklad 5-7 prac.dni. Ospravedlňujeme sa Vám, ale nedokážeme vždy 100% zaručiť či zahraničný dodávateľ bude mať konkrétny tovar na sklade. Dúfame, že ste si pneumatiky zadovážil v plnej spokojnosti u iného predajcu a prajeme Vám veľa kilometrov. -
Objednala som si pneumatiky, na internetovej stránke svietili skladom. Objednávka mi bola potvrdená a nakoniec prišiel stornujuci mail po niekoľkých dňoch, že sa gumy predali a objednávku musia zrušiť...
Reakcia obchodu ROTKIV
Dobrý deň, ospravedlňujeme sa Vám za vzniknuté nedorozumenie. Objednávku Vám pracovník nepotvrdil, iba ste obdržali email, že Vaša objednávka je potvrdená robotom a čakajúca na schválenie. Náš systém mal menší technický problém, kde nedorozumením sa dostali na eShop aj produkty ktoré už neboli fyzicky na sklade. Ako sme spomenuli už v storne objednávky, systém nespracoval aktualizáciu skladu, preto sa Vám ospravedlňujeme ešte raz.
- Tvrdili ze bol rovnany ekektrin ale nebola stopa po ziadnom ukone a koleso nebolo umyte ale take ake som im ho tam nechal
Reakcia obchodu ROTKIV
Váš hliníkový disk bol u nás rovnaný, nakoľko na vyvažovacom stroji bolo značne viditeľné, že Váš hliníkový disk bol krivý a nebolo možné jeho vyváženie. Rovnanie hliníkových diskov prebieha tak, aby bolo čo najmenej viditeľná oprava elektrónu. Koleso nebolo potrebné umývať nakoľko nebolo znečistené. S pozdravom kolektív pneuservisu Rotkiv -
velmi drahe prezutie pneumatik zakupenych u nich, neseriozny pristup robotnika ktory prezuval pneumatiky.... neodporucam
Dobry den.
Cena prezutia bola stanovena na zaklade nasho cennika. Cennnik servisnych prac mame zverejneny na nasej stranke, kde ste si mohol pozriet vopred cenu prezutia. Z nasej strany nebola podmienka, ze pneumatiky, ktore ste si u nas zakupil musite u nas aj prezut.
Ďakujeme Vám za recenziu a prajeme veľa šťastných kilometrov.
S pozdravom Rotkiv -
- Neaktuálny online obchod
Objednané pneumatiky vraj boli vypredané aj keď ešte má druhý deň stále sa dali objednať. Vysvetlenie prišlo že online obchod ešte nebol aktualizovaný.
Reakcia obchodu ROTKIV
tak ako sme Vám písali v storne objednávky, bohužiaľ pneumatiky boli výpredajové z roku 2016 a predali sa pred vytvorením Vašej objednávky. Eshop sa aktualizuje sám a kedže sa jedná o systém môže sa stať chyba, preto sa snažíme o jej nápravu. Ospravedlňujeme sa Vám ešte raz. -
Napisal som ze chcem max 1.rocne produkty. Aj mi to potvrdili. Poslali z roku 2017
Reakcia obchodu ROTKIV
Ospravedlňujeme sa za vzniknuté nepríjemnosti ale náš dodávateľ nás neinformoval o tom, že sú to pneu DOT17. Pneumatiky boli poslané od dodávateľa priamo k zákazníkovi a preto sme ich fyzicky nemali na sklade. Pri pneumatikách bolo uvedené, že sa jedná o nové kusy a tak isto to bolo vyznačené aj na faktúre ktorú sme obdržali od dodávateľa.
- Príliš nízky záujem o vybavenie požiadavky zákazníka, to čo sa u nich nedalo, ide v Popradskom Pneukome bez problémov.
Reakcia obchodu ROTKIV
Dobrý deň. Mrzí nás, že sme Vašej požiadavke nevedeli vyhovieť. Bohužiaľ to, aby vami objednané letné pneumatiky boli vyrobené presne v druhom polroku 2018 sme zaručiť nevedeli.
S pozdravom Rotkiv -
Ponúknuté boli pneu DOT 15 (presne: 175/65R15 84H Leto Michelin EnergySaver+ Dot15 C-A-68-2), dostal som DOT 07/14 ---) nepravdivé údaje, klam.
- Obchod nekomunikuje
Reakcia obchodu ROTKIV
Dobrý deň. Prepáčte, ale v sezóne nemáme čas odpovedať na všetky telefonáty, keďže obsluhujeme zákazníkov na predajni a expedujeme už objednaný tovar cez eshop. Snažíme sa vybaviť všetkých našich zákazníkov k ich plnej spokojnosti. S pozdravom Rotkiv
- ponukaju pneumatiky ktore este nemaju a mali byt dorucene do 7 prac.dni,a ja cakam a cakam.
Reakcia obchodu ROTKIV
Dobry den. Ospravedlnujeme sa, ale chyba nastala u dopravcu, ktory nam dane pneumatiky dodal. Pneumatiky Vam dnes zasielame a mozte ich zajtra ocakavat. S pozdravom Rotkiv
Objednal som si pneumatiky v eshope s rokom vyroby 2018. Pripisal som to dokonca do poznamky objednavky. Nasledne ma pani z obchodu, s ktorou som aj dojednal prezutie ubezpecila, ze to bude rok vyroby 2018. Pri prezuvani som zistil, ze su z roku 2016 a ze na sklade uz nemaju ziadne ine. Ku ferovemu jednaniu to ma poriadne daleko.
Za vzniknute nedorozumenie sa ospravedlnujeme. S pozdravom Rotkiv
- chybne ceny
Informovali ma o chybnych cenach a bola mi ponuknuta cena, ktora bola podstatne vyssia, ako ponukana..
Reakcia obchodu ROTKIV
Dobry den. Jednalo sa o technicku chybu ktoru sme v co najkratsom case odstranili. Za vzniknuty problem sa ospravedlnujeme. S pozdravom Rotkiv
- doručovanie firmou GEIS
- .. bol som znacne sklamany ze po zakupeni 4 ks pneu ste neboli schopni pneu aj prezut ...... nedostatocna sluzba !
Dobry den,
vzhladom k tomu, ze prebieha zimna sezona nase kapacity na prezutie su obmedzene. Stacilo aby ste k objednavke uviedli poznamku, ze mate zaujem aj o prezutie a na zaklade toho by sme Vas objednali a vysli Vam v ustrety. S pozdravom Rotkiv -
po objednaní tovaru mi prišiel mail že objednávka sa spracúva .tovar mal byť dodaný do 4 dní, po mojej urgencii na ôsmi deň že kde je tovar mi oznámili ze tovar nemajú....neodporúčam tento obchod
Na stránke bol tovar uvedený na sklade. Prešlo 10 dní a tovar ešte ani nevyexpedovali. Písal som im mail,no ani sa neunúvali mi odpovedať a poslali toto hodnotenie. Drzosť.
Po objednaní 2ks pneumatík a vopred telefonickom uistení, že mi budú na predajni pripravené pneumatiky do 3 dní. V zápätí prišiel mail že obj. je spracovaná a neskôr,že objednávka čaká na vybavenie. Po 3 dňoch sa nikto neozval, že pneu sú na predajni. Keď som sa po márnom vyčkávaní mailu horko-tažko asi na tretí pokus tam dovolal, tak mi bolo povedané, že si ich môžem vyzdvihnúť. Po takmer 2 týždňoch od objednávky a až na základe môjho dopytovania sa. Ale na predajni má čakalo nepríjemné zistenie že pneu budú o 10€ drahšie na kus, ako bolo pri objednávke. A to mi už spravili cenu že za nákupnú hodnotu mi to dávajú. Namiesto 111,80€ za jednu pneu som platil 121,50€. Takže takáto skúsenosť, ale pneu sú vyrobené 41/17 aspoň jedno pozitívum.
Slubujú pneu do 3 dní, den pred termínom volajú, že pneu nebude. Fakt super. Musel som sháňať pneu na poslednú chvílu u iných obchodníkov.
Nekonečné fronty u prepážok, ktoré sú zle označené, a kde obsluha nedokáže dokončiť jednoho zákazníka a namiesto toho dvíha telefony a rieši X ďalších vecí. Katastrofa.