Topánky prišli chybne, na predajni som mohla vymeniť za iné čo som aj urobila predavačky boli ústretové oni určite tieto pravidlá nevymysleli.
Nevýhodou obchodu Robel je že nevracajú peniaze, len výmenu za iný tovar. Nieje to pohodlné..v dnešnej dobe. Takže určite do budúcnosti s Robel neobjednam jedine kúpim v predajní. -
- Pri doručení na predajňu platba až po vyskúšaní tovaru.
- Pekný a podľa mojich skúseností kvalitný tovar.
Naposledy veľmi negatívna skúsenosť-zrušenie objednávky po 24 hodinách od potvrdenia rezervácie. Tovar bol v ponuke na e-shope, rezervácia prebehla korektne, doručené potvrdenie rezervácie, nasledujúci deň bol doručený mail o spracovávaní objednávky až napokon mail o jej zrušení. Ak bol tovar rezervovaný ako mohol byť predaný? Buď ten tovar nebol alebo sú zle nastavene procesy rezervácie. Zo strany obchodníka je to neseriózne s vystavením sa veľkému reputačnému riziku.
Prvú objednávku mi obchod zrušil že vraja z toho že tovar bol vypredaný a druhú objednávku ktorú som uskutočnil 6 novembra za 169 eur mi obchod ani nedoručil a dnes je 11 novembra a ja stále nemám svoj tovar ďakujem nechajte si ho už mám topánky a skutočne kožene od iného obchodu
Objednávku čiastočne zrušil obchod nebol mi doručený všetok požadovaný tovar.
- Obchod objednabku zrusil,lebo tovar zrazu nie je na sklade,ale peniaze mi spat poslu vraj az za 7 dni. Ked vedia hnedzrusit objednabku,mali by vediet hmed aj vratit peniaze.
ozdobná pracka je z nekvalitného materiálu...
- Tovar si môžete objednat online a zadarmo doručiť do predajne na vyskúšanie
- Zľava platila na celu objednavku, keďže 1 topanky boli veľké, nekúpila som ich,na druhé som nedostala zľavu . Celé zle…
- Topánky dodané iné číslo. Žiadne upozornenie, ani dostatočná náprava. Objednávku som zrušila
- Vyhodou je, ze si mozem objednat tovar bez platby vopred a nasledne vyskusat, comu som bola rada
Po doruceni emailu, ze tovar je na prevadzke, som bola nemilo prekvapena, ked mi povedali, ze druhy par nie je dodany, ale nevedia preco.
Pani predavacka bola naopak velmi mila a ochotna to zistit, ale bezvysledne.
Takze som zbytocne stratila cas. Mohla som za tie dni cakania navstivit ine predajne. -
Nie som spokojný, horšie ako z bazáru.
- Topánky boli poškodené,farba bola bledšia,fľaky na dvoch miestach.
Tovar prišiel rýchlo,topánky sú pohodlné a vyzerajú ako na obrázku
- Tovar nebol doruceny ako som chcela,aj napriek tomu ze polovica objednavky bola dostupna v eshope
Zatial som nedostala objednaný tovar
Doteraz som bola s tými vchodom spokojná, až kým som po čase nedostala oznámenie, že zistili ,že kabelka sa už nedá kde nenachádza, teda obchod zrušili. Netreba vystavovať tovar, ktorý není dostupný!!!!!!
- O tom, ze by tovar dorazil na predajnu som nebola informovana. Takze objednany tovar som si nemohla prevziat, ako vy písete pred 6 dňami.
Po vymene tovaru z velkosti 42 na 43 na moje naklady mi poslali to iste cislo topanok 42 v krabici s etiketou a fakturou velkosti 43.
Co ma tiez prekvapilo bolo aj to, ze tieto topanky uz boli obnosene aj ked mali nespravnu velkost.
Na telefon nereaguju. Takze prvy a posledny nakup. -
Objednávka mi bola zrušená zo strany predajcu po dvoch dňoch od objednania . Tovar nemali
Dobry den. Uz druhy krat sa mi stalo, ze ste mi poslali skusane topanky! Aj teraz- krabica rozbita, papier pokrceny, topanky polamane, prava roztiahnuta, viditelne skusana v obchode. Ak predavate pouzity tovar, tak laskavo nie ta 70 eur! Tovar vraciam, mala som predstavu, ze kupujem nove topanky, pouzite by som si kupila za par eur na bazosi..
Nespokojnosť,objednávka zamietnutá.
- Poslali ste mi iný typ topánok...
Poslali ste mi iný typ, alebo druh topánok...