- Poslali ste mi iný typ topánok...
Poslali ste mi iný typ, alebo druh topánok...
Nikdy nebudem nakupovať v tomto obchode, po dvojdňovom použivaní topánok a naslednom reklamovaní mi firma Robel napíše, že ,,nesprávnym použivaním,, Na opätovné prešetrenie reklamácie, ani nereagujú Hambila by som sa takto jednať so zákazníkom. Firmu ROBEL NEODPORÚČAM!!!!!!!!!!
- Tovar neprišiel kompletný, objednávka nebola dplnená
V čase objednávky boli dostupné čísla 39 aj 40. Na predajňu neprišli obidva čísla z dôvodu, že druhé číslo 40 je vypredané.
Bol mi doručený tovar s výrobnou vadou. Balík som poslala späť, peniaze boli vrátené do 10 dní od prevzatia vráteného balíka, bez ospravedlnenia sa za zaslanie nekvalitného tovaru čo pokazilo celkový zážitok z nákupu.
- Tovar je nekvalitný, neakceptujú dôvod vrátenia
- Dodacia doba bola 7 dní na pobočku
- Neakceptujú vrátenie tovaru zo zákona do 30 dní, riešia to reklamáciou
Neodporúčam, takéto obchody by nemali existovať.
- Tivar som objednala 2. 6 2024 a ešte nebol doručený a dnes je 9.6.2024
Dlha dodacia doba, tovar mi este stale neprisiel
- Výber tovaru
- Nedoručenie zásielky v stanovenom čase ako je uvedené 2-3 dní, ale je to aj viac dni kým zásielku doručia
- Na to že mustang je značka určitého mena, jedna teniska je iná ako tá druhá. Ako keby každú tenisky šila iná firma
Tovar objednaný 14.6. s dodaním na predajňu. V pondelok 17.6. prišiel mail, že sa tovar presúva na pobočku. Je piatok, 21.6. a tovar ešte nedorazil. 5 dní ( možno viac, uvidíme) trvá dodanie v dnešnej dobe na pobočku?? Roznášate to pešo?
Neodporúčam a týmto ste ma odradili od ďalších nákupov. -
Ako môžem hodnotiť obchod,ktorý nemá prehľad o svojich skladových zásobách ?najprv potvrdí objednávku,cca o 2dni informuje,že to nemajú,vraví
Tešila som sa na tenisky. No ked uz mali dôjsť.prišiel email o zrušení objednávky zo strany obchodu. Pochopte, som nahnevaná a smutná
Objednavku obchod zrusil, ani neviem dovod...Sklamanie...
Na tie topánky čo som najviac chcela, mi napísali, že už nemajú a vracajú mi peniaze. Prečo sa dá zaplatiť za topánky, ktoré nemajú.
Keby som vedela, že tie nemajú, tak neobjednávam nič. Som nahnevaná. -
- Ked som si objednávala z eshopu, zároveň si ich niekto kúpil v kamennom obchode.Takze nikdy nemáte istotu,či k vám topánky dorazia,alebo vám ich niekto vyfúkne v obchode..!!?
- Obchod ma v ponuke aj veci, ktore neskor oznami ze nie su. A na stranke stale fanu vec ponukaju.
Keď mi príde ze sa zásielka už posielal, nemala by sa zrušiť...
Sandalky kozene Robel dorucene chybne!!!aj jedna aj druha !!! Otras, dakujem vam pekne za dorucenie poskodenej obuvi
- Ziadna vyhoda
- Tovar obj. pred tyzdnom ziadne informacie o tovare nemam
Objednavka trva neskutocne dlho ziadne info ani po tyzdni nemate, neviete ci tovar maju, nemaju, ci ho pripravuju....
- Nezadali prepravcovi moje tel.cislo