trva to jak lacnemu..........
- Webstránka e-shopu prehľadná
- Široký výber značiek
- Ťažkopádna komunikácia ohľadom výmeny tovaru: Riešili sme možnosť výmeny obuvi za väčšie číslo, ktoré však už nebolo na sklade. Nakoniec sme kúpili iný model topánok s doplatkom. Nepáčilo sa nám, že sme nezostali v limite pôvodnej objednávky a taktiež nedostali možnosť dostať peniaze naspäť, keďže pri osobnom prevzatí v predajni sa objednávka online berie ako rezervácia a nie ako pri štandardnej objednávke online s možnosťou vrátenia. Fakt,že pri prevzatí tovaru napr. pre iného člena rodiny (dieťa,manželka) nie je možnosť vyskúšania v predajni nebol zohľadnený.
- Dlhý priebeh vybavovania (celý týžde) a nie proaktívny prístup zo strany obchodu v navrhnutí riešenia.
Webstránka e-shopu prehľadná a designovo prepravovaná, so širokým výberom značiek
V Lučenci je tmavovlasá obsluhujúca nepríjemná, ešte nikdy mi nebola ochotná poradiť, aj naposledy pri kúpe žltých topánok sa mi táto skúsenosť potvrdila.
Nekvalitná obuv od firmy REMONTE
Tovar nedorazil
Odporučila by som lepšiu správu eshopu ,čo sa tyka aktualizácie dostupného tovaru.matvv ponuke obuv a nemať ju na žiadnom sklade je v dnešnej dobe technológií a online skladové ho hospodárstva smiešne a zavadzajuce
Topanky su nekvalitne vyrobene, otlacky na boku, na opatkoch skrabance, viditelne prelepeny pasik koze na opatku... je to velmi jemna koza a kazdy nedostatok je velmi vidno, uz ich zabalenie by malo byt trochu bezpecnejsie, mrzi ma, ze mi uz prisli pootlacane a poskrabane na opatkoch ako keby ich uz niekto nosil....nebudem ich vracat, lebo sa mi pacia a sedia ako uliate, no je to skoda, ze si uz nedrzia kvalitu, mam 3 pary Högloviek doma v TOP kvalite a doteraz som bola vzdy spokojna, neviem co sa stalo s kvalitou tejto znacky...
Tamarisky tiez prisli s jemnym skrabancom na opatku, ale viac mi prekáža suchozipsove zapinanie, vyrobca asi nepocita s tym, ze zeny nosia silonky...s takymto zapinanim zarucenie kazde zachytim a roztrham, pri beznom noseni sa na to neda tak davat pozor...pri objednavaní to nie je dobre vidno na fotke, skoda, uvidim, este to doma otestujem a asi nakoniec vratim...inak su krasne a makucke, velmi pohodlne... -
- Reklamácia-ak Vám topánky nesadnu, dá sa vrátiť aj do predajne, ale naozaj nerozumiem, prečo peniaze vracajú do 14 dní na účet a nie hneď! Za mňa obrovské mínus
- opotrebované a špinavé botasky
botasky sú zašpinené, dva žlté fľaky a ľavá je opotrebovaná v oblasti palcov na nohe, ako keby ich už niekto nosil alebo často skúšal. Súrne potrebujem botasky cestujem do zahraničia tak si ich nechávam...nemám čas podávať reklamáciu a čakať na jej vyriešenie. Som nespokojná, viac si už od vás neobjednám.
- Nedostupný produkt
Už druhý krát mi bola zrušená objednávka takže nemám k Vám dôveru
Pri skusani topanok v pravej topanke v casti päta pichol manzela do nohy trciaci klinec.Toto by sa nemalo stat,asi zlyhala vystupna kontrola.Tovar samozrejme vrateny.
Tovar sa mi páči ale keď je objednávka viac krát zrušená tak som dosť nahnevaná a to mám číslo 36 tak si nemyslím že všetci kupujú také malé topánky
- milý a ústretový personál
- nevedia aké množstvo tovaru majú skladom, jeden deň objednáte tovar ktorý je skladom a o dva dni Vám zrušia objednávku že tovar je vypredaný.......
Na stranke je tovar uvadzany skladom ale v skutocnosti ho nemaju, zrusene 2 objednavky po sebe ze tovar uz nemaju a na stranke bol nadalej uvedeny ako skladom.
Bola ponúkaná na eshope kabelka,ktora už nebola v ponuke, rozmery boli ine, chybal dekoračny prvok.Az na zaklade mojej sťažnosti Robel zareagoval, preveril a stiahol z ponuky.
Kabelku som si zobrala, ale nejake velke ospravedlnenie zo strany firmy Robel som nedostala, za oklamanie, zavádzanie, preklep v rozmeroch.....
Tak kvalitna firma s dost vysokými cenami ma sklamala a budem opatrnejšia -
Toto sú už tretie topánky, ktoré som si objednala v zľave a obchod mi vždy zrušil objednávku. Na e shope akože zľavy, ale reálne sa topánok nedočkáte ...alebo mam len ja také šťastie....
- Absolútne zlá komunikácia s pracovníčkou na zákazníckej linke. Nevedela podať informácie o spracovaní objednávky okrem tých, čo boli dostupné v objednávke. Tovar údajne na sklade keď ho objednáte a o pár dní už ho nemajú.
- Ze vraj dorucia do obchodu a poslu sms
objednavku mi dorucili len ciastocne a ani ma neinfomovali . Musel som ja nahanat ze ci je to uz dorucene alebo nie . Polovicu objednavky som vyzdvihol a na druhu polovicu sa mi zda robel vykaslal. Asi nech som rad ,ze mi aspon nieco dorucili. Obj. c. 2772263 zo dna 7.12.23