- Som spokojná, nákup prebehol k mojej spokojnosti
- Rýchle doručenie, možnosť vyskúšať si tovar priamo v predajni. Z hľadiska marketingu dobrý ťah, keď je zákazník už v predajni, často zakúpi aj další tovar
profesionalny pristup,objednať na predajnu je najlepšia volba
- Super, prehladny web, dobry vyber
- Troch dlhsia dodacia lehota
Ja si vždy rezervujem obuv na predajni v Prievidzi, kde sú super predavačky, ktoré vždy ochotne poradia.
- Rychle dorucenie
- Lokalita
- tovar som osobne prevzala, v prípade žeby nevyhovoval - môžem ho nechať na predajni
- Všetko podľa objednávky personál na jedničku .
Obchod super.personal super.vytvoril som si rezerváciu len bol problém nakoľko mám veľkosť topánok č.47. mohol som si vybrať len jeden model . Celkovo fajn obchod
- Rychle dodanie
- Topanky su kvalitne
- V pripade nevyhovujucej kupy je mozne topanky vratit do kamenneho obchodu, pripadne vymenit cislo
- Ziadna
- Zdarma vyskúšanie - až potom platím
- Rychlost dodania,kvalita,ak nesedi tovar na moju nohu objednam iné
- Vysoke ceny
V pohode som vyskusala objednany par, kedze sedel, tovar som zaplatila.
Vyhoda je, ze ak by nesedel, nemusim si ho zobrat. Tiez ho nemusim posielat nazad. -
Tovar mi bol dodaný v krátkom čase. Spokojná.Po registrácii som mala možnosť zľavového kupónu, ktorý mi ale nijako na email nechodil, a až po objednaní a zaplatení tovaru mi prišiel zľavový kupón-z toho som bola veľmi sklamaná.
Topánky nakupujem len v tomto obchode
- Tovar si objednáte, vyskúšate a nemusíte vracať ak vám nesedí
Po skúške topánok mi boli topánky veľké
Topánky som bohužiaľ neprebral -
- objednal som si viac párov topánok na mnou určenú prevádzku, kde som ich vyskúšal a čo mi boli dobré aj kúpil, uplne super
- Ochotné a informované predavačky
- spokojnosť