• Vsetky moje skusenosti s Robel su pozitivne. Osobitne chcem vyzdvihnut empaticke a mile predavacky v Avione.

• Tovar si vyzdvihnem v predajni a čase, ktorý mi vyhovuje

• vyhodne objednat z domu
    • v klude si prehliadnut ponuku
    • vyborne vyskusat tovar v predajni

vyhodne objednat z domu, v klude si prehliadnut ponuku, vyborne vyskusat tovar v predajni

neboli mi poslané všetky topánky ,čo som si objednala ,ale kabelka bola
    tú som si aj kúpila

ok

Som spokojna, rýchle dodanie .Super

• Možnosť vyskúšať obuv na predajni a v prípade nevhodnosti neprevzatia.Odburanie vracania tovaru poštou/kuriérom.

Rýchle dodanie

Spokojná som aj s kvalitou a hlavne, že sú zľavy a možnosť objednať si topánky do predajne

• Pekná a kvalitná obuv

• Prehladny eshop, precizne spracovanie, dobry vyber aj strasich modelov, uz vypredanych modelov.

Som maximálne spokojná výborná komunikácia,rýchle dodanie,krásne zabalený tovar a veľmi kvalitné topánky. Rada tu nakupujem.

ZDAL SA MI VEĽMI MALÝ PRIESTOR OBCHODU, ALE PREDAVAČKA TO MALA POD KONTROLOU

• rýchlosť vybavenia objednávky

Komunikacia aj prístup na vysokej úrovni.

• Možnosť vyskúšania objednaného tovaru!

• široká dostupnosť a výber kvalitnej obuvi
    • vyhovuje mi doručenie na predajňu, kde si viem objednať viacej druhov topánok, vyskúšať a kúpiť len tie, ktoré chcem ... alebo kuriérom do ruky

Kedysi som mala problém a zlú skúsenosť s reklamáciou a pri každej kúpe topánok mi to rezonuje v hlave, ale to je tak 5 rokov späť tak som dala obchodu šancu a verím, že sa situácia z minulosti nezopakuje.

Som spokojná, platím po vyskúšaní

Bohužiaľ najskôr ste potvrdili objednávku a neskôr ste objednávku zrušili s tým , že tovar je vypredaný . Takže nákup sa nekonal .

Veľmi mila predavacka, urcite sa vratim este.