- Tovar objednaný 7.1.2019 dnes je 22.1. 2019 a tovar ešte nedorazil. Hlavne že dodanie do dvoch dní. Ďakujem viac si neprosím
- Od objednávky uplynulo 10 dní. Doposiaľ sa ani neozvali, čo s ňou je.
vyobrazenia tovaru nezodpovedaju popisu resp skutocnosti. objednal som si nieco na zaklade obrazka a prislo mi nieco uplne ine. najlepsie je na tom, ze po tyzdni aj mojej reklamacii to nikto neopravil...
Dlhý termín.
- zastupujúci predavač na predajni nič nevedel, absolútna neochota, posielal ma z predajne preč, aby som využil eshop - ktorý ale nefungoval
- objednávka nebola vybavená kvoli čiastočnej nefunkčnosti eshopu a ignorácie poznámky v objednávke
Reakcia obchodu Premiumstore.sk
Vašu objednávku ale registrujeme ako vybavenú a v poznámke od zákazníka sa nič nenachádza. -
- dorucenie nebolo v case oznamenom mailom
Zatiaľ nie je čo hodnotiť.Do dnešného dňa som nedostal objednaný tovar.
Ani po 10 dňoch obchod objednávku nedodal. Posledná informácia bola, tovar naskladňujú a budú ma informovať. Doteraz ma neinformovali.
tovar som vratil a peniazky nemam do teraz dakujem za vyrozumenie .
- dlha dodacia lehota
- neinformovanie o stave objedanavky
Zakupil som tovar s osobnym odberom pred vyse mesiacom. Do dnesneho dna nebol pripraveny na pobocke, ani ma nikto nekontaktoval ohladne stavu objednavky (okrem automatizovanych emailov pri udajnom presune objednavky na pobocku). Objednavku som po takomto case zrusil a tovar kupil inde.
- tovar mal byť skladom, nebol čakal som tyzden
- Tovar som potreboval rychlo, preto som vyberal obchod, ktory mal dany tovar na sklade - a to bol prave tento obchod, po objednani mi vsak prisla informacia ze to budu 2-3 dni naskladnovat v BB (ake naskladnovanie do pekla ked to maju na sklade a este k tomu 3 dni) tovar som potreboval v BA, takze som mal obavu ci to takymto tempom stihnu. Informoval som sa o predpokladanom datume dodania, kde vysvitlo, ze tento tovar vôbec nemaju a cakaju na jeho dodanie - takze zavadzali. Obratom som teda objednavku zrusil - z obchodu ziadna reakcia iba mi tyzden nato vyvolava kurier s objednávkou tovaru, ktory uz par dni nepotrebujem - takze cele zle.
Zavadzanie o dostupnosti tovaru - tovar, ktory ma byt skladom dodaju az o tyzden alebo neskor.
Objednavku, ktoru som zrusil aj tak odoslu. -
- Nič
- Dlhá doba dodania
Neinformoli o čase dodania. Prišli ked som nebol doba. Zbytocne to komlikujú.
- 7 az 8 pracovnych dni od objednavky po dorucenie
Pred objednaním vykazovali, že majú dopytovaný tovar skladom. Po zaslaní objednávky obratom zaslali, že majú tovar dostať do 2-3 prac. dní na medzi sklad a následne mi bude zaslaný... Pýtal som sa telefonicky po 6 dňoch, či sú schopný dodať tovar v nasledujúcich 2-3 dňoch. Povedali mi, že ma budú informovať....do dnešného dňa, ma nikto nekontaktoval...
- pri nakupe to bolo udajne skladom a hned po objednany no ale musite pockat do neviem kedy
- dodal iný tovar, ako bol objednaný
dôkladne preveriť, či tovar, ktorý je ponúkaný, je totožný s tovarom, ktorý je žiadaný
- Prvý a posledný nákup
- Obchod uvádza tovar skladom a nakoniec bude aktuálny po vyše mesiaci
Neseriózne jednanie
- žiadne
- obchod uviedol, ýe má tovar skladom, čo nebola pravda, arogantné správanie pri urgovaní dodávky tovaru, vôbec neodpovedali na email
v žiadnom prípade neodporúčam
- 26.8.2016 som za objednany tovar vopred zaplatila a do dnesneho dna mi nebol dodany