Tovar som objednal pondelok ráno 06.09.2021, čakal som ze max 08.09.2021 bude doručený ale čakal som márne.
    O týždeň v pondelok 13.09.2021 som telefonoval do obchodu ako to vyzerá s mojou objednávkou.
    Ubezpečili ma, že v utorok 14.09.2021 bude moja objednávka doručená, tak si hovorím konečne po ôsmich dňoch ale tešil som sa zbytočne, objednávka boja doručená vo štvrtok 16.09.2021 tak asi toľko k spokojnosti

• cena
    • termin dodania - tovar bol skladom aj napriek tomu presiel tyzden a stale som ho nedostal (v telefone mi oznamili, ze maju toho vela a neni som jediny zakaznik... take mile zdovodnenie na slusnu otazku :) )

celkovo to ale moze byt pravda a iba im krivdim, ale tak da sa to oznamit aj inak a skor ako ked im klient musi po 5 dnoch zavolat ci je vsetko ok s objednavkou (trochu prozakaznickejsie)..

V ponuke bola doprava-Slovenské pošta,ktorú dali na Geis.Mal som zaplatiť platobnou kartou pri doručení,vyžiadali ste si zaplatiť dopredu.
    Tým sa to všetko predlžuje.Ak mi to nepríde 2.8.2021,zasielku už nebudem môcť prevziať,pretože ráno 3.8.2021 odletíme na dovolenku.

Dotyčný tovar majú v ponuke, jeden deň potvrdili objednávku, druhý deň ju stornovali pre nedostupnosť produktu. Ale chcú odo mňa hodnotenie, lebo som si ho údajne 19.07.2021 zakúpil. Kocúrkovo.

Tovar som nedostala ani na 5 deň po naskladnení napriek tomu, že v ponuke obchodu je už vedený "na sklade".

Tovar vyplatený zatiaľ nedorazil hlavná vec že písali že tovar je skladom!!!!tel.kontakt uvedený v mailovej správe nefunguje

Nemá informácie kde sa nachádza moja objednávka

• žiadna

absolútna žiadna komunikácia, neodporúčam

Neodporúčam,žiadna komunikácia. Napriek tomu,že tovar bol na sklade nebol odoslaný. Na emaily neodpisovali...Objednávku som zrušila

eshop mi poslal nefunkcne sluchatka

• nezáujem obchodu o zákazníka-žiadna komunikácia z jeho strany
    • objednávku som zrušil nakoľko mi obchod nedokázal povedať termín dodávky tovaru ani po 2 týždňoch čakania od objednanvky.

Obchod nie je ochotný dotazovať tovar u svojho dodavateľa ani po upozornení kupujúcim,že objednaný tovar je naskladnený u ich dodavateľa-externý sklad. Keby som ja nezavolal do obchodu,tak neviem vôbec nič o stave objednávky. Mizerný prístup !!!

• tovar som dostal ne skoro po uplynutej vlehote

• deklarovali tovar na sklade v počte 1-2ks
    • v čase objednávky stále bol tovar ako dostupný na sklade
    • ak ani na tretí deň tovar nebol odoslaný-bol zaplatený kartou,informoval som sa, prečo . odpoveď bola, že tovar je vypredaný a bude najskôr o mesiac

neodporúčam tento obchod, nakoľko tovar skladom pre nich znamená iba skladom niekde u dodávateľa, nie vo vlastnom sklade, a teda ich tvrdenie nemusí byť pravdivé,ak medzitým ten sklad tovar predal.

Tovar ktory uvadzali ako tovar skladom nebol obchod schopny odoslat !!! Ani po pisomnom kontaktovani a ubezpeceni ze na druhy den odoslany bude

• Prešli dva týždne a napriek tomu že mali na sklade e-shopu objednaný tovar..... neboli schopní to poslať.

• Komunikacia so zákazníkmi
    • Dodanie resp. nedodanie tovaru

Maximálna nespokojnosť. Od 11.11.2020 čakám na dodanie a ako bonus od polky decembra so mnou nikto nekomunikuje. Obrovský potlesk.

Bolo by to ok, ale dlha dodacia lehota...a ziadne info o tom ci sa vybavuje ci nie objednavka, ale nastastie to prislo.

Obchod predáva tovar,ktorý je akože skladom, pritom je skladom u dodávateľa v Českej republike, to som si rovno mohol objednať rovno od dodávateľa a možno,by to netrvalo týždeň. Ja som s týmto obchodom skončil, už ani omylom.

Tovar neprišiel

Nemôžem doporučiť ,pretože tovar mi zatial nebol doručený objednané zaplatené 20. 8. 2020,dnes 31.08.2020