- Neodpovedajú na maily
- Nedvíhajú telefón
Neraz som u nich pneu kupoval a vždy všetko šlo bez problémov, preto som ďalšiu objednávku zaplatil prevodom vopred, no pneumatiky som už neobdržal. Na telefón nereagujú a rovnako ani na maily. Zjavne ostáva riešiť túto situáciu už len cez políciu.
- 08.04. 2020 bol tovar zaplatený na predfaktúru a do dnešného dňa po dvoch urgenciách ani neodpíšu, ako dlho budem čakať na tovar.
Do teraz bývalo všetko OK.
- Uvedený kontakt je nefunkčný
- Nedodržiavajú dohodnuté podmienky
- Dodaný iný tovar
Nespoľahlivý predávajúci, nedodržali podmienku,ktorá bola jasne uvedená a tovar aj napriek tomu poslali. Uvedený telefón je nedostupný, komunikácia žiadna.
- Nedvihaju telefony
- Neodpovedaju na maily
- Nedodaju tovar !
Je to neseriozny obchod, ktory po vytvoreni objednavky absolutne nekomunikuje so zakaznikom !!! Nedviha telefony, neodpoveda na maily a nedoda Vam ani tovar !!!
Objednavka sa neda zrusit, kontakty na obchod su nedostupne resp neodpovedaju. P
Tovar som si objednal pred 10 dňami. Dosla sprava, že tovar sa pripravuje a od vtedy žiadne info.
- dlhá dodacia doba, žiadne info
- Nekomunikuju
- Podvod
Doba dorucenia bola este dlhsia, nez spolocnost kvoli Covid okolnostiam deklarovala, komunikacia ziadna o tom. Taktiez dopravna spolocnost, ktoru pneuzone vyuziva (Geis), velmi nespolahliva v komunikacii so zakaznikom.
Dakujem za pneu - da sa to robit mozno i lepsie. -
- žiadna
- nekomunikujú so zákazníkmi !!!!
- Nedvíhajú telefón !!!!
- Neodpovedajú na maily !!!
nikdy viac... amaterizmus z ich len srší
- Uvedené tel. číslo nikto nedvíha, nemám vôbec žiadnu spätnú väzbu od e-shopu, čo je s mojou objednávkou
- Nedodali tovar
- Dlhá dodacia lehota.
- Na e-maily neodpovedajú.
- Nedá sa dovolať.
- Ziadna komunikacia, neda sa dovolat, nereaguju na mail, proste nic
- Ziadny lotvrdzujuci mail
- Objednavka zadana cca 2tyzdne
- V zivote si u nich nic neobjednam
Ruky prec od bandy neschopakov, snazil som sa tam dovolat dva tyzdne, pisal som, uplne zbytocne
Po 2 týždňoch tovar nedošiel, žiadna odpoveď, nemožnosť skontaktovať sa s predajcom
- Žiadne info prečo tovar mešká
- telefon nedvihaju..
- Pneumatiky som zapltil a nikto sa mi neoziva, nedvihaju telefon, na mail nereaguju a uz cakam dva tyzdne
- Ziadne
- ziadna komunikacia z obchodom
- Ziadne potvrdenie o pladbe
- Neodporucam
Tovar doručený nebol ale zaplatený bol. Nikto nekomunikuje ani telefón ani email. Takže radím všetkým aby si dávali pozor a určite im nenaleteli