Cez víkend som kúpil sadu pneu po 47€, v pondelok mi to zrušili že ich nemajú, potom že ich majú ale nejde stránka, za chvíľu stránka išla a už boli po 60€. Asi toľko.

Strašne blba komunikacia .. ignoruju objednavky... objednal som pred10 dnami, potvrdili objednavku a odvtedy nic... chystam sa uz rusit objednavku, ...vyberal som pneu,kt. mali na sklade

• Obchod mi neodpovedal na 3 maily, ze kedy mi bude tovar doruceny. Niekolko krat pocas viacerých dni som im volal, ale nikto nezdvihal. Pneumatiky som objednal 11.2. a ani 21.2. som sa nedopatral k informacii, kedy mi ich dorucia. Objednavku som zrusil, lebo ked obchod nekomunikuje, ked mu chcete dat peniaze, tak si neviem predstavit ako prebieha komunikacia v pripade reklamácie. S takymto prustupom som sa este nestretol.

Neodporucam obchod.

• Telefóny nedvíhajú...nechápem načo vôbec uvádzajú telefónne číslo... , pneu som potebovala mať doma do týždňa, čo sa nestalo ani do 2týždňov ... už nech to ani neposielajú nemám záujem presne tak ako oni nemajú záujem zdvíhať telefón...

Objednával som tovar, ktorý obchod deklaroval , že je skladom a dotera 10 dni od potvrdenia objednávky montovať nebuď dodaný .

• Absolútne neprofesionálny prístup k zákazníkovi.

Tovar nedorazil ani po 50 dňoch od objednania. Na množstvo telefonátov nereagovali a ani sa len neunúvali zavolať späť. Jediné čo som od nich dostal boli len klamlivé odpovede o prehliadnutí objednávky, ktorú okamžite vybavia. Avšak do dnešného dňa žiadna snaha o vybavenie zákazníka. Preto v žiadnom prípade neodporúčam nikomu u tejto "spoľahlivej" spoločnosti nakupovať.

• Nedvihaju telefón neodpovedaju na email

Nedvihaju telefón a neodpovedaju na email

Chcel som zmeniť doručenie tovaru ale nejak to nešlo.

• Zaplatil som dopredu, na webe mali ze maju na sklade, za dva dni mi napisali ze nevedia zohnat. Neodporucam

Neodporucam, nedodali aj ked som zaplatil do predu

• Komunikácia

Nie som spokojny s dodanym tovarom. Podarilo sa mi dojst na vydajne miesto 5 minut pred koncom ich pracovnej doby, ponahlal som sa, skontroloval som iba rozmer a vyrobcu a pneu som len hodil do auta a odchadzal. Az doma som zistil, ze DOT jednej pneumatiky je z roku 2018 a obe pneu su osuchane zo stran, akokeby prezili velmi tvrde zaobchadzanie. Pneu som NEobjednal z vypredaja a na stranke je jednoznacne uvedene ze rok vyroby by mali mat 2019. Velmi nemam rad take praktiky a neuctu voci zakaznikovi. Obchod z tohto dovodu jednoznacne nedoporucujem.

• Neserioznost
    • Klamanie zakaznika
    • Velmi nespolahliva firma

Objednal som 2 ks moto pneu. Na webe uvadzali, ze ich MAJU na sklade.
    Po objednani mi prisiel mail, ze POTVRDZUJU objednavku a ze cakaju na platbu cez banku. Platit online kartou sa totiz u nich NEDALO.
    Tovar som v ten den uhradil.
    O 2 dni mi prisiel mail, ze pneu nemaju na sklade !!!
    Cize potvrdenie objednavky od nich vobec NIC NEZNAMENA !!!
    Reklamoval som, ze mi potvrdili objednavku !!!
    Len sa vyhovarali a klamali.
    Nasledne pozrel som na ich web, prvu pneu na webe uvadzali ze nemaju,
    druhu stale mali a uvadzali CELY TYZDEN po objednani a zaplateni, ze ju stale maju. Radsej som objednal pneumatiky v inej firme.
    Po par dnoch mi vratili peniaze. Zbytocne zabity cas s objednavanim u nich.
    Po objednani, potvrdeni ze tovar mate pripraveny, aj zaplateni vobec nemate rezervovany tovar !!!
    Problem je sa dovolat, na maily odpovedaju neskoro, klamu a zavadzaju !!!
    Pozrel som dalsie hodnotenia ich firmy a malu VELA NESPOKOJNYCH zakaznikov, ktorym dodavali tovar aj 2-3 tyzdne, alebo rusili objednavky.
    Totalne neseriozna firma !!!

• Ziadna komunikacia
    • Neodpisuju na email

Na pneumatiky cakam uz styri tyzdne
    Na email neodpovedaju neviem sa tam dovolat
    Nenapisu ze pneumatiky nemaju objednavka sa rusi alebo nejake ine riesenie ine pneumatiky nic !
    Nikdy viac !!!!

Obchod objednávku potvrdil. Po prezistení asi na centrálnom sklade zistil že pneumatiky nevie dodať za vopred dohodnutých obchodných podmienok a objednávku zrušil že tovar je vyprednaný. Žiadna snaha pomôcť zákazníkovi ani telefonický kontakt s riešením. Tovar bol zaplatený prevodom a do 14 dní peniaze nevrátili. Na podnet zákazníka vraj peniaze vrátia. Dovtedy čakajú či si vyberiete iný tovar o ktorý samozrejme nebol záujem.

• iba cena
    • komunikácia mailom
    • nedvíhanie telefónu
    • dĺžka doručenia od objednania 14.11.2019 do dnes 3.12.2019!!!!!!

Na stránke vopred upozorňovali, že nakoľko je sezóna dodanie trvá v priemere 5-dní.
    Týždeň po objednaní som skúšal opakovane niekoľkokrát telefonický kontakt, no nikto nedvíhal alebo bol telefón vypnutý. Na emaily neodpovedali. Ďalší deň 22.11.2019 mi mailom odpísali:

dnes by sme ich mali posielať spolu s niekoľkými nevybavenými objednávkami. Je sezóna, dodanie trvá dlhšie ako mimo nej.

Tak sa teším a čakám. A čakám a čakám. Znova sa opakovalo nedvíhanie telefónu a neodpovedanie na emaily.
    Dňa 29.11.2019 ma prekvapil telefón. Pani sa ma pýta, že či je to ešte aktuálne.... Vravím jej vy si robíte srandu, ja na tie gumi čakám! Vraj musím chápať, že toho mali veľa.
    Dnes je 3.12.2019 a zázrak po nekonečnom čakaní (18dní!!!!) prišli gumi a konečne je auto prezuté.

Na moju otázku na prípadnú zľavu alebo dopravu zdarma kôli dlhému čakaniu a nekomunikovaniu z ich strany mi obratom odpísali:

sme najlacnejší e-shop. Nižšie ceny už poskytnúť nevieme.

S pozdravom, PNEUZONE.sk

Takže taká je moja skúsenosť s týmto internetovým obchodom.....

• Neodporúčam.

Lákajú zákazníkov na tovar ktorý nemajú, aj keď je písaný skladom. Až po dvojitom trvaní na objednávke /2x e-mail/ zmenili popis že tovar už nie je dostupný.

Tyzden po objednani som skusal dva dni opakovane niekolkokrat telefonicky kontakt, nikto nedvihal. Kontaktny formular na stranke nefunguje. Na email neodpovedali. Nasledne som zrusil som objednavku. O cca o 3 dni sa ozvali ci mam este zaujem. Avsak to uz auto bolo prezute. Vraj musim chapat, ze toho mali vela. Nie nechapem, ina firma dodala pneu na dalsi den po objednani a rovno ich aj prezuli. Cenovy rozdiel bol o cca 1€ viac na jednu pneu co vsak vyvazila rychlost dodavky.

• Podľa stránky e-shopu tvrdili, že majú na sklade 5 pneumatík, ktoré sme potrebovali a že budú doručené do 5-7 pracovných dní. Po objednaní nám obratom vystavili faktúru s tým, že objednávka bola akceptovaná a spracováva sa. Keď ani po 10 dňoch pneumatiky neboli doručené, pokúšali sme sa s e-shopom skontaktovať telefonicky, ale nebolo to možné, tak sme sa obrátili emailom. Na email odpovedali po 16 dňoch po vytvorení objednávky, že objednávku z ich strany rušia, lebo pneumatiky nemajú na sklade. Absolútne neseriózny a neprofesionálny prístup. Nenakupujte v tomto e-shope!

Nenakupujte v tomto e-shope! Objednávku potvrdia, aj keď nemajú tovar na sklade, nekomunikujú a po 2-3 týždňoch objednávku zrušia.

• Cena
    • Dĺžka doručenia
    • Komunikácia

Tovar objednaný 18.11.2019, dnes je 29.11.2019 a nemám žiadne informácie o stave mojej objednávky okrem toho, že 19.11. bola spracovaná...

Ta kde v piči sú tie gumy? Prídu na jar?

• obchod má veľmi dobré ceny
    • nemajú obrázky tovaru
    • tovar mi ani po uplynutí dodacej lehoty neprišiel
    • nedvíhajú telefón