Ponúkaný tovar obchod nemal, stalo sa mi to u tohto obchodu 2x!
Neskutočne zavádzajú.
Na stránke majú pneumatiky na sklade, reálne nie. Po dvoch týždňoch bez komunikácie pošlú po urgencii mail, že každú chvílu, strpenie. Potom pošlú mail, tovar odoslaný ale nepošlú ho. Posledná fáza je, že oznámia, že pneumatiky nevedia bohužiaľ zohnať. Ďakujem, nikdy viac.
To trvalo,a nepomôže ani vyhovorka na coronu,ine objednávky dávno prišli.Hlavne že bol,, skladom" a dodanie 3 dni.
- Nedochvilnost slaba komunikacia
po objednani a zaplateni objednavky my az po troch dnoch v spamoch prisiel mail ze objednavka bola akceptovana po týždni a dvoch mailoch som tam volal viac krat a nikto nedvihal ani tri dalsie dni tak reagovali az na dalsi mail ze sa objednavka spracuva no nikdy viacej Pneuzone
- Tovar po mesiaci vobec nedodali
- slubily platbu kartou co sa nedalo a nakoniec kurier nevedel ani vydat poslal ma rozmeniť si peniaze mal som platit 148 dal som mu 150!!!
- Tovar nedorazil
KATASTROFA, 2 TYZDNE CAKAME NA PNEUMATIKY,TELEFONY NEDVIHAJU NA MAILI ODPOVEDAJU PO NIEKOLKYCH DNOCH...PRED TYZDNOM PRISIEL MAIL ZE TOVAR BOL ODOSLANY ALE KYM PRIDE Z KOSIC NECELYCH 300KM POTREBUJU DALSI ASI MESIAC...ZATVORIT A VIAC NEOTVORIT !!
- Nedá sa dovolať, žiadne info o stave objednávky len že bola zaevidovaná.
Určite neodporúčam objednávka z 8.4.2020 a do dnešného dna 4.5.2020 mi tovar /pneumatiky/nedorazil, telefón nedvíhajú...na mail. síce odpovedali ....mam byť trpezlivý vraj je sezóna...sú to len obyčajný priekupníci, čo tovar posúvajú ďalej....keď do 6.5.2002 tovar nepríde ruším objednávku.
P.S.: hlavne že na stránke majú uvedené tovar na sklade - doručenie do 6 dni v korona kríze. Hamba. -
- Žiadna komunikácia, telefóny nedvihaju, určite neplatte vopred
- Objednané pneu poslali späť, keď som po ne dosiel už ich nemali na sklade, pritom som im jasné písal email kedy ich prevezmem
- Objednal som ďalšie, napriek tomu, že ich mali mať na sklade, obratom prišiel email, že ich nemaju
Zle, komunikácia žiadna, určite neplatiť dopredu
- Uz je to 10 dní od objednávky a tovar stále nemám ... Odpoveď akú som dostal ... Vaša objednávka je vybavená a čakám ďalej
Na tovar stále čakám už 3 týždne nikto ma nekontaktuje telefón neberú.
Tovar co maju skladom po tyzdni neexpedovali
Uz 2 týždne čakám na svoje peniaze.
Tovar,objednavku zrušili, keďže nebol na sklade... -
- Doba dorucenia 3-4 dni plus o 1-2 dni dlhsie v sezone. Pneumatiky objednane a zaplatene pred 12 dnami (z toho 8 pracovnych), no pneumatiky stale neboli dorucene.
- Neodpovedali na mail
- Nezdvýhaju telefon
- Žiadna komunikáciaa
- Ceny
- Tovar deklarovaný skladom mal byť dodaný do 3 dní, čakám už druhý týždeň, stále píšu za skladom majú viac ako 100 ks
- Človek sa tam nemôže dovolať
- Kontaktný formulár
- Po 3 dňoch vypisovania a dožadovania sa reakcie mi prišla odpoveď aby som mal ešte strpenie
- Chápem že je sezóna prezúvania, ale oteplenie neprišlo razom, mali byť pripravení, keď predávajú pneu, určite nemajú milión zákazníkov
Škoda, že som nedal viac na recenzie, neobjednal by som cez nich. Ešte počkám dva dni a ruším objednávku.
- niesu vyhody
- zrusenu objednavku odoslali
- absolutne nereaguju na mail
- ani na mobil
Nekomunikuje, ani mailom, ani tel.