• Tovar dodaný v lehote
    • Pri reklamácii predajca aj komunikoval, ale skočilo to v neurčitku...
    • Objednané pneu rok staré - nie podľa deklarovaných údajov (rok výroby)
    • Predaj pripadá na slogan "to sa pak prodá"

Vážený zákazník,
    ďakujeme za váš nákup v obchode PNEUZONE PRED 6 DŇAMI. Ohodnoťte, prosím obchod.
    Toto mi napíšete do mailu, pred 6 dnami... zaplatil som si viac za rýchlejší dovoz 1-3 prac. dni...prešlo 6 a tovar stále nikde, viac asi dodať netreba

Reakcia obchodu PNEUZONE

Tovar ste objednali 8.10 (Nedeľa)
    Pondelok 9.10 bola vaša objednávka spracovaná a následne 11.10. vám boli pneumatiky odoslané.
    Dňa 12.10. vám kurier pneumatiky doniesol ale tovar ste zatiaľ k dnešnému dňu 16.10 neprevzali .

S pozdravom pneuzone.sk

Po objednaní mi prišiel mail o obdržaní objednávky a odvtedy nič. Tak neviem na čom som . Doručenie do 3-4 dní už prešlo 7 dní a nemám žiadne info .

• cena

Pred objednavkou mi pisomne potvrdili dobu dodania aj DOT, presnejsie rok vyroby 2022, ale az pri overovani preco mi tovar stale nechodi mi dali vediet, ze ho nevedia realne zabezpecit, kedze vsetky sady od vyrobcu, ktore im prisli, su z roku 2020. Za skoro 3 roky stare pneumatiky mi ponukli menej ako 10% zlavu.

prisiel potvrdzovaci mail a to je vsetko tovar meska *editované*

• Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.3.2 OP Heureka.

• cena, DOT
    • Sľúbia, že tovar dodajú do konkrétneho termínu, avšak to nedodržia. Na e-maily neodpovedajú, do telefónu povedia, že preveria, čo je s objednávkou a zavolajú vám späť - to však neurobia (ani po 3 urgencii). Namiesto korektného prístupu, že by povedali, že tovar mešká alebo nestíhajú atď., veď je sezóna a dá sa to pochopiť, tak vám povedia, že ho už naložili kuriérovi, vy čakáte, objednáte si prezutie a tovar nepríde. Tak sa informujete u kuriérskej spoločnosti a tí vám povedia, že objednávku nenaložili ale naopak objednávku dopravy e-shop stornoval. Tak voláte späť do e-shopu, a oni vám tvrdia, že ju naložili a že ju stratil dopravca. Pneu nakoniec prišli po týždni od zaplatenia, riadne špinavé, ale zdá sa, že v poriadku. Dodržali aj DOT. Škoda, že zavádzajú nereálnym termínom dodania, ktorému si klient prispôsobí program, čaká tovar a ten nepríde, objedná si prezutie, ktoré musí stornovať... Takže 2-3 dni sa rovná 6-7 dní.

• Po týždni vyrozumenie, nie sú na sklade rušíme objednávku.

Kupil som vyše roka staré pneu a ani nezodpovedajú že by boli nove. Som uplne sklamaný.

Reakcia obchodu PNEUZONE

Sme radi, že ste nám dali recenziu.

Chcem Vás informovať, že ste si objednali DEMO pneumatiky a to ste boli informovaný pred objednaním tovaru.
    To čo znamená DEMO verzia taktiež ste boli ponaučený pri objednaní tovaru a pred pridaním do košíka.

Túto recenziu považujeme ako zavadzajúcu.

S pozdravom Pneuzone.sk

Nie som si istý kvalitou výrobku

• Dali nesprávne údaje prepravnej spoločnosti , nikto ma nekontaktoval ohľadom toho, že na danú adressu mi nevedia doviesť tovar , samovoľne nechali názov ulice ale zmenili mesto. Keby som sám nevolal a neinformoval sa že či je všetko v poriadku k objednávke by som sa nikdy nedostal pravdepodobne. Sám som si zavolal aj do prepravnej spoločnosti a po tovar som si siel sám za rozvozarom. Keďže to mal vodič ktorý jazdí úplne iné mesto
    • Extrémne mimo pani ktorej som sa dovolal. Ta vôbec netušila čo sa deje čo kam sa môže doviesť a povedala ze mi dá vedieť ze tovar mi už mali doručiť no nikto sa mi neozval

Vzhľadom k svojej prvej skúsenosti neodporúčam.

Dobrý deň Martin Mokroš,

Sme radi že ste nás ohodnotili.

1. Na základe Vašej adresy sme len zmenili PSČ v ktorom meste bývate a ostatné údaje vám nik nezmenil. Náš systém na odosielanie tovaru pri PSČ berie 5-miestné číslo a nie 4-miestne ako ste zadal.
    2. Nikto vám nepovedal že na adresu vám to nebude donesené. Kuriér by vám to bez problémov doniesol keďže ulica ostala akú ste zadal a v poznámke mal napísané aj vaše 4-miestne PSČ
    3.Pani, ktorá hľadala vašu objednávku musela nájsť adresu ktorá bola zadaná v kuriérskej službe takže trošku to aj potrvá, máme aj iných zákazníkov s ktorými pracujeme nemôžme si pamätať každého individuálne
    4. Od nás ste mal odoslaný e-mail o odoslaní tovaru preto ste sa aj ozval či to budete mať doručené. Kuriér vás mal oboznámiť kedy vám to bude doručovať v akom čase a kedy to je už ich povinnosť.

Sme radi, že ste využili náš obchod dúfame, že s tovarom budete spokojný.

• Vedia sľúbiť rýchle dodanie. Ale nevedia to splnit
    • Gumy som objednal v pondelok po telefonickom rozhovore kde ma pán ubezpečil ze vo štvrtok ich mam doma. Je ďalší pondelok gumy stále neodorazili. Nesľubujem co neviem splniť. Preto neodporúčam

Dobrý deň p. Daniel Janči,

Vaša objednávka bola odoslaná 2022-04-07 13:06:27.

Zásielka bola doručená do 3-5 pracovných dní ako uvádzame na našej webovej stránke.

V piatok sme spolu telefonovali a povedal som vám že na depe v SDS v Trenčíne mali inventúru preto vám pneumatiky boli doručené dnešným dňom, prosím nezavadzajte našich budúcich zákazníkov o klamlivé informácie, dúfam že ste s pneumatikami spokojný.

Prajeme pekný deň

• Cena
    • Pneu nemajú skladom ako uvádzajú

Pneu ktoré som objednal nedokázali dodať napriek tomu, že ich mali na eshope skladom.

• Objednávku som zrušil nakoľko ma štyri dni ubzpečvali že tovar na druhý deň dorazí.

• ako moze hodnotit nieco co n

nic mi nedodali nic nemozem hodnotit

• Neda sa im dovolať
    • Neodpisuju na emaily na danej adrese nikto nieje

• Ak niekomu nákup nesúri, a je ochotný počkať si na pneu pár týždňov, tak snáď len tá cena je ok, ale netreba čakať nejaké služby.
    • dodacia lehota stále beží, zatiaľ prešli dva týždne a už týždeň počúvam od obchodu "zajtra, už zajtra budú" "dnes alebo zajtra už"
    • pri pneu píšu skladom, ale pochybujem že majú akúkoľvek pneu skladom
    • jedno šťastie, že som nehradil dopredu nič a môžem objednávku zrušiť a nečakať bohvie ako dlho na peniaze.

• Na stránke majú napísané, že tovar je skladom a v skutočnosti skladom nie je. Už dávno som mohol mať prezuté. Takto čakám už 7 dní a kto vie kedy pneumatiky reálne prídu. Príde mi to ako neférové jednanie so zákazníkom.

• cena
    • ziadna informacia od eshopu kedy dodaju tovar,

• Vydajne miesto v blízkosti

Tovar mi do dnešného dna nedošiel ani ziadne info o aktuálnom stave objednávky. Objednávka pred 2 Týždňami. Nakolko Hlasia ešte chladne počasie tak počkám ale je to moja posledná objednávka pneumatík v danom E-SHOPE. Sklamali ma, lebo objednaval som uZ viac krat a stale veeeeelmi dlhe čakanie na pneu.