• dobre ceny oproti konkurenci

Samotny obchod jedna velka pohroma. Komunikacia mail - nic, telefon - nic, dodanie tovaru cakanie 2-3 tyzdne pri troche stastia. Ak idete do servisu objednajte radsej mesiac dopredu pneu inac bude problem... V tom vidim najvacsi problem samotneho e-shopu/predajne.

Tovar mi nikdy nebol doručený. Nereagujú ani na telefonáty, volal som niekoľko krát počas dňa, volal som aj iné dni, proste nič. Mailová komunikácia taktiež nefungovala.
    Od tejto firmy už pneumatiky ani zadarmo!
    Vďaka vám, som objavil obchod kde bola vynikajúca komunikácia.
    Pozor! *editované* a penuzoom je ten istý obchod len pod dvoma menami.

• Zavádzanie zákazníkov

Kupoval som letne pneumatiky na osobne auto. V popise produktu na eshope je uvedene stav "nove". Pri prijati od kuriera som si ich stav neoveril, az nasledne pri prezuvani v pneuservise som zistil, ze pneumatiky su 2 roky stare. Takze ak by toto uviedli na ich eshope, ze mate moznost kupit si lacnejsie, ale starsie a nech sa zakaznik sam rozhodne ci chce usetrit a bude mat sice nejazdene, ale uz 2 rocne pneu, alebo si priplati a bude mat nove. Takto je to zavadzanie zakaznika a preto som nespokojny s nakupom v tomto eshope.

• neodporúčam klamári

Na miesto 3-4dni doručenia 3 týždne

• Udaje na e-shope nezodpovedaju skutocnosti.

• Napi*u prístup!!!!!!! Žiadna odozva ne profesionálny prístup už nikdy viac!!!!!!!!

• Nedodržujú dohodnuté podmienky obchodu

• Dobré ceny.
    • Tovar neni.

Na stránke mali a ponúkali. V skutočnosti nemali a objednávku zrušili. Škoda strateného času.

velmi nespolahliva dorucovacia sluzba

• Nedvíhaju telefón,

Objednané pneumatiky mali vo veľkom počte na sklade, uhradené 191 eur okamžite cez ib, po 3 dňoch vraj pneumatiky nemajú, že vrátia platbu. Odvtedy márne čakám, po viacerých urgenciach odpoveď, že pošlú v príbehu týždňa, zase nič, v pondelok uistenie, že poslali a stále nič.

otras

Objednávka zrušená pred nedostupnosť tovaru predávajúcim ,peniaze nie sú schopní vrátiť ani po 12 dňoch

Tovar ,ktory bol skladom,bol uz vypredany,tak ako mohol byt skladom?

Nezodpovedné, lebo vraj tovar skladom.

Tovar mi zatiaľ nebol doručený, z desiatich pokusov dovolaľ sa do
    predajne sa nepodarilo, a tak netuším kedy mi bude tovar dodaný.

Vôbec nekomunikujú a tovar zatiaľ nemám ani neviem kedy ho dostanem a či ho vôbec dostanem , ešte som takýto internetový obchod nezažil. Bieda

na treti den mi odpisaly ze tovar nemaju tak som objednal druhy krat iny druh tak isto na treti den odpisaly ze tovar nemaju tak neviem naco ho maju na strankach ze ho maju na sklade

Obchod nekomunikuje

• Žiadna
    • Žiadna komunikácia, dodané po 4 týždňoch

Nikdy viac, zaplatil som vopred (moja blbosť), telefón zásadne nedvihaju, nedovolal som sa ani raz, na maily odpovedajú sporadicky, naťahujú zákazníka. Gumy prišli presne za 4 týždne a 1 deň. Aspoň že ich mám DOT v poriadku 0820.