- Veľmi Milá obsluha, so všetkým mi poradili aj na pokladni
- rýchle vybavenie
- Elektrosortiment
- rýchlosť, spoľahlivosť
- Veľmi ochotní ,prijemní personal,
Spokojnosť
- Rýchle dodanie tovaru
- Spokojnosť
Reakcia obchodu NAY.sk
ďakujeme za Vašu kladnú recenziu. Teší nás, že ste s doručením Vašej objednávky boli spokojný.
- Kvalitný zvuk
- Možnosti pripojenia ďalších reproduktorov
- Kvalitné prevedenie
- Všetky potrebné káble v balení
- Návod v slovenčine bol pribalený na CD, ale všetko je na webe
Reakcia obchodu NAY.sk
ďakujeme za Vašu pozitívnu spätnú väzbu. Sme radi, že ste so zakúpeným tovarom spokojný.
So sušiakom som spokojná
Reakcia obchodu NAY.sk
ďakujeme za Vašu kladnú recenziu. Sme radi, že ste so zakúpeným tovarom spokojný.
- Radosť nakupovať
- Majú tam všetko elektro od vysávača po televízor.
- Zamestnanci šikovný poradia donesú tovar ku pokladni.
Reakcia obchodu NAY.sk
ďakujeme za Vašu pozitívnu spätnú väzbu. Sme radi, že ste s nákupom v našej spoločnosti spokojný a prístup nášho personálu Vám vyhovuje. Veríme, že nám Vašu priazeň zachováte aj v budúcnosti.
Lenka -
- výzva na prevzatie tovaru prišla, ale tovar sa na predajni nenachádzal, hľadali ho 20 minút a potom urobili dobropis
Reakcia obchodu NAY.sk
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu a ospravedlňujeme sa Vám za vzniknuté komplikácie s vybavením Vašej objednávky. Uisťujeme Vás, že nie je v našom záujme zavádzanie zákazníkov a naše služby sa snažíme neustále zlepšovať. Veríme, že ďalšie nákupy už prebehnú bez komplikácií a k Vašej plnej spokojnosti.
Lenka -
- Vyšli mi v ústrety, keď som zmenil objednávku
Nič
Reakcia obchodu NAY.sk
ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie. Sme radi, že ste s vybavením Vašej objednávky boli spokojný.
Príjemna obsluha
Reakcia obchodu NAY.sk
ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie. Sme radi, že ste s prístupom nášho personálu boli spokojný.
Všetko v poriadku
Reakcia obchodu NAY.sk
ďakujeme za Vašu kladnú recenziu. Teší nás, že nákup prebehol k Vašej spokojnosti.
Spokojnost
Reakcia obchodu NAY.sk
ďakujeme za Vašu pozitívnu spätnú väzbu. Sme radi, že ste s nákupom v našej spoločnosti spokojná.
- rýchle dodanie
Reakcia obchodu NAY.sk
ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie. Sme radi, že ste s rýchlosťou dodania boli spokojný a tešíme sa na Váš ďalší nákup.
Lenka -
- Personál na predajni bol dosť neprívetiví a neochotní
Reakcia obchodu NAY.sk
ďakujeme za Vašu recenziu a ospravedlňujeme sa Vám za prístup personálu, ktorý v hodnotení popisujete. Uisťujeme Vás, že uvedené správanie pracovníkov, nie je firemnou kultúrou našej spoločnosti. Snažíme sa naše služby a prístup zamestnancov neustále zlepšovať. Veríme, že prípadne ďalší nákup prebehne k Vašej spokojnosti.
Šarlota -
Všetko ok
Reakcia obchodu NAY.sk
ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie. Sme radi, že nákup prebehol k Vašej spokojnosti.
super nakup
Reakcia obchodu NAY.sk
ďakujeme za Vašu pozitívnu spätnú väzbu. Teší nás, že ste s nákupom v našej spoločnosti boli spokojný.
Lenka -
Pekny vyber a rychle dorucenie.
Lenka