Rýchla objednávka, rýchle vybavenie
Spokojnosť s podporou riešenia problémov. Nefunguje elektronická komunikácia.
- Rýchle vybavenie mojej objednávky
- Fajn ceny
- dobrá cena
Velmi spokojná nakupujem dlhe roky som spokojná.
Veľmi spokojná,expresná dodávka.
Rýchlosť doručenia, možnosť využitia bonusových bodov.
Reakcia obchodu NAY.sk
ďakujeme za Vašu pozitívnu spätnú väzbu. Sme radi, že ste s rýchlosťou doručenia objednávky boli spokojný.
spokojnosť, rýchle dodanie tovaru
Reakcia obchodu NAY.sk
ďakujeme za Vaše hodnotenie. Sme radi, že ste s doručením objednávky boli spokojný.
Lenka -
tovar nebol dodaný aj napriek tomu, že na stránke bolo uvedené, že je skladom....cca 2 týždne ste overovali u dodávateľa a nič sa nedialo....vzhľadom k tomu, že som tovar už nevyhnutne potrebovala objednala som si ho v tej istej cene v Alze a dodaný mi bol ihneď aj s vyvezením tovaru domov. Veľká nespokojnosť s prístupom NAY.
Reakcia obchodu NAY.sk
ďakujeme za Vaše hodnotenie a ospravedlňujeme sa Vám za vzniknuté komplikácie s nákupom v našej spoločnosti. Tovar, ktorý ste si vybrali nebol v čase vytvárania objednávky skladom, ale na objednávku. Ako sme Vás už informovali v telefonickom rozhovore, tovar bol u nášho dodávateľa nedostupný a z toho dôvodu sme Vám nevedeli uviesť presný termín naskladnenia. Veríme, že prípadné ďalšie nákupy už prebehnú k Vašej plnej spokojnosti.
Lenka -
Rýchle dodanie, ale bolo na sklade
Reakcia obchodu NAY.sk
ďakujeme za Vaše hodnotenie. Teší nás, že ste s doručením Vašej objednávky boli spokojná.
- Rýchle vybavenie objednavky
Nic
Reakcia obchodu NAY.sk
ďakujeme za Vašu pozitívnu spätnú väzbu. Sme radi, že Vaša objednávka bola vybavená v krátkom čase.
Lenka -
Super cena, okamžite vyskladnenienrezervacie, dobrý sortiment
Reakcia obchodu NAY.sk
ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie. Sme radi, že ste s vybavením Vašej rezervácie boli spokojná.
ponúkate čo nemáte
Reakcia obchodu NAY.sk
ďakujeme za Vaše hodnotenie a ospravedlňujeme sa Vám za negatívnu skúsenosť s nákupom v našej spoločnosti. Nakoľko ste si vybrali tovar, ktorý sa na Vami vybranej predajni nenachádzal skladom, obejdnával sa od nášho dodávateľa.
- online objednavka
- osobne vyzdvihnutie
- zakaznicka nay karta
- zlava z ceny
Reakcia obchodu NAY.sk
ďakujeme za Vaše hodnotenie. Veľmi si vážime, že Vám nákup v našej spoločnosti vyhovuje a tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.
- Výber
- Ceny
- Benefity
Reakcia obchodu NAY.sk
ďakujeme za Vašu pozitívnu spätnú väzbu.
- Promtné vybavenie objednávky
- Reagovali ihneď na objednávku.
- Zásielka bola dodaná v neporušeonm stave
Som spokojný s doručoacou službou. nevýhody neboli žiadne
Reakcia obchodu NAY.sk
ďakujeme za Vaše hodnotenie. Sme radi, že ste s nákupom v našej spoločnosti, ako aj s doručením objednávky boli spokojný.
Lenka -
- Rýchle vybavenie k spokojnosti zákazníka
Reakcia obchodu NAY.sk
ďakujeme za Vašu pozitívnu spätnú väzbu. Teší nás, že nákup bol vybavený k Vašej spokojnosti.
- Rýchlosť dodania
- Tovar bol skladom
- Dodaný tovar bol rozbalený , nálepka na balený bola prerezaná a tovar bol evidentne vytianutý. Na tovare boli otlačky prstov.
- V objednávke som to výrazne uviedol - Požadujem nový nerozbalený , nepoužívaný , nevystavený tovar . A napriek tomu sa to stalo. Eventuálný argument o tom že tovar bol pred expedíciou kontrolovaný je pre mňa irelevantný.
- Pani ktorá mi tovar odovzdávala (ona za to samozrejme nemôže) ma teda len informovala , že môžem ak chcem tovar do 14 dní vrátiť.
Bežný sortiment , rýchlosť dodania . Avšak pomerne vysoké ceny oproti konkurencií (kupujem len po preskúmaní trhu alebo v akcií). Vratka na kartu bolo znížená s 2% na 1%. Veľa tovaru ktoré má konkurencia skladom v NAY je na objednávku. Proste mám pocit , že to ide dolu vodou.
Reakcia obchodu NAY.sk
ďakujeme za Vaše hodnotenie a ospravedlňujeme sa Vám za negatívnu skúsenosť s nákupom v našej spoločnosti. Uisťujeme Vás, že sa snažíme naše služby neustále zlepšovať a veríme, že prípadné ďalšie nákupy v našej spoločnosti prebehnú už bez komplikácií.
- Dobre akcie
Zaujala cena a vyrobky poznam
Reakcia obchodu NAY.sk
ďakujeme za Vaše hodnotenie. Sme radi, že ste s nákupom v našej spoločnosti spokojný.
- Vybavenie bez zbytočného zdržania
- Nay garantuje nižšiu cenu tovaru v porovnaní s konkurenciou len s Alza a Mall.
Reakcia obchodu NAY.sk
ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie. Sme radi, že ste s vybavením objednávky boli spokojný. Zároveň si Vás dovoľujeme informovať, že službu garancie najnižšej ceny si viete uplatniť voči vybraným konkurenciám, ako sú: Alza, Planeo Elektro, Okay, TPD, MALL.SK by Allegro, Euronics, Andrea shop.
Lenka