Nákup bez problémový,po objednaný tovaru prišlo potvrdenie a za pár dní som mal tovar doma, seriózne rýchle.... super
- Všetko v poriadku
- Pixel za top cenu
- Cukríky prekvapili
Originál telefón za najlepšiu cenu
Komunikácia zo strany obchodu žiadna.
Moju platbu za objednaný tovar nepriradili kam bolo treba, poslali mi upomienku za platbu ktorá bola dávno uhradená a tovar ktorý som objednal už nebol skladom .Objednavka bola zrušená a čakám na peniaze. Veľmi zlá skúsenosť
- Všetko v poriadku
- Objednal som
- Preveril som si telefonický či majú skladom
- Zatiaľ funguje
- Dobre ceny
- rýchle doručenie
- 100% originalita
Maximálne spokojný z tovarom prišiel rýchlo, je 100% originálny a za dobrú cenu, beriem sebe na vedomie ten obchod, určite odporúčam
Najnižšia cena, som spokojný
- Pri produkte majú napísané expresne doručenie 3-5 dní, dnes je 7mi a ešte ani neodoslali objednávku. To sa mi ešte nestalo.
- Dlhšie dodanie
- Spokojnosť aj napriek tomu
- Ako kompenzácia darček
Kupujem telefóny pre celú rodinu a vždy som bol spokojný...
- Najlepšia cena
- Odporúčam
- Dobre zabalené pri preprave
Dodanie v lehote
- Ceny
- Transparentne uvadzaju ze nejde o oficialnu distribuciu a zariadenia nie su urcene pre nas trh
- Zial negativne recenzie ktore tu su maju pravdu
- Nedovolate sa im
- Zaslu len jeden mail o ojednavke potom uz ziadne info
- Nedodrziavaju deklarovanu dodaciu dobu (tovar mali vraj skladom a slubovali expresne dorucenie do 3dni)
- Tovar nie je mozne reklamovat v autorizovanych servisoch Samsung v SK / CZ podla vyjadrenia pracovnika infolinky samsungu maju zariadenia odlisne hardverove prvky ako zariadenia urcene pre nas trh - nechcem teda ani vediet kde konci ak je treba reklamovat
Verim ze peniaze ktore clovek zaplatil za tovar vopred vratia, zial nakoniec som pre istotu objednal inde - ak by bol nejaky problem s tovarom asi by som ho mal velky problem s obchdnikom riesit. Presne pre tieto pripady je dnes dolezite mat poistenie pravnej ochrany spotrebytela.
Termín dodania uvedený na e-shope síce nebol dodržaný ,no napriek tomu v celku spokojnosť. Komunikácia bola v poriadku ,reagovali ako rýchlo sa dalo a boli ústretoví aj pri riešení náhradného plnenia.
- Nízke ceny
- Zákaznícka podpora
- Široký sortiment
- Online poradili
Všetko ok
- Prislo aj ked neskor
- Dobre ceny
- Bez poskodenia
- Dodanie 4-6 dní odpoveď v mailovej správe, tovar na eshope majú stále skladom ,dodanie uvádzajú 3 dni
Mobil mal byť darček, ani za 6 dní nebol doručený...a neviem kedy bude ...peniaze zaplatené ...tento e-shop nikdy viac !
- Rychle odoslanie
- Platba kartou