najLEPSIEmobily.sk — Heureka.sk
Prihlásiť sa a pridať recenziu

Dovolal som sa asi na tretíkrát, po viac ako 20 min čakania na linke sa ozvali, potom to prerušilo v strede rozhovoru, neozvali sa späť a odvtedy sa tam nedá dovolať ..

Objednal som si telefon a zaplatil kartou online, na druhý deň som objednávku stornoval. K dnešnému dňu to je cca 2 týždňe od zrušenia objednávky mi neprišiel ani telefon ani peniaze za tovar. Ak sa mi podarí dovolať, čo tiez nie vzdy mi zodvihnu tekefon, tak dotyčný mi slúbi, že po dohode s konatelom mi pošlú peniaze naspäť. Bohižiaaľ nič take sa este nestalo a na ďalší deň mi znovu nikto nezdvíha telefon.

• 20 %

• Nekorektná komunikácia
    • Zavádzajú, že sú produkty skladom
    • Týždeň sa spracováva objednávka a neinformujú zákazníka, že tovar vlastne nemajú
    • Vyhla by som sa tomuto eshopu

Prvýkrát som sa pokúsila o nákup na tomto e-shope. Po nákupe neodpovedajú, ked áno, tak len že majú toho veľa. Nedá sa ani dovolať. Keď sa podarí s niekym spojiť po týždni, zistite, že produkt vlastne ani nemajú. Zatiaľ veľmi zlá skúsenosť.

• Komunikácia
    • Tovar nedodaný

Všetko ok....ĺ

• zlá komunikácia, na chate nik neodpovedá, telefón nikto nedvíha
    • ani týždeň od zaplatenia nebol telefón odoslaný, hodi na stránke mali uvedené, že daný model majú na sklade

Rýchle dodanie tovaru

• 20 %

• Žiadna
    • V podstate všetko
    • Dlhá doba dodania
    • Dodanie špatného produktu
    • Obchod nereaguje na telefóny ani na emaily
    • Nikdy viac NAJLEPSIEMOBILY.SK

Určite v žiadnom prípade neodporúčam obchod NAJLEPSIEMOBILY.SK . Jeden z maximálne nekorektných obchodov. Objednal som si mobil Samsung a14. Dodacia lehota nekonečná, nakoniec mi bol dodaný úplne iný tip, ako som si objednal. Tak som sa ho pokúsil v zákonnej lehote do 14 dní vrátiť. Odoslal som ho kuriérskou spoločnosťou na adresu Kukučínova 8 v Prievidzi, kde bol balíček odmietnutý a vrátil sa mi na moju adresu. V spoločnosti na uvedených tel. číslach nereagujú a na moje emaily taktiež nik nereaguje. Zvažujem podanie sťažnosti na Obchodnú inšpekciu a podanie trestného oznámenia za porušenie obchodných podmienok. Tak POZOR na podvodníkov, na nekorektné internetové obchody a na spoločnosť NAJLEPSIEMOBILY.SK.

• 23.11. som objednal Tefal Easy fry, 23.11. zaplatený, 23.11. informácia obchodu, že objednávku zpracováva. Výsledok - tovar dodnes neprišiel a jedinú informáciu, ktorú som od obchodu dostal, je Vaša žiadosť o ohodnotenie obchodu. Aké iné ohodnotenie by ste si napísal Vy?

• Telefon v termine
    • Kryt bol doruceny neskor

• Rýchlosť, spoľahlivosť
    • Pozerám, pozerám ale haribo nevidim

• Cena
    • Žiadne informácie o stave vybavovania objednávky
  • 10 %

• Vyzeralo to že cena
    • Doručenie do 3 pracovných dní ZABUDNITE !!!
    • Dovolať sa im nie je šanca skúšam to už 3 hod
    • Na chat odpoveď že sú zaneprázdnený a to som chcel len zistiť ako to je s mojou objednávkou
    • Neviem či tovar ktorý som si objednal a zaplatil dopredu niekedy uvidím

Toto sa mi ešte nestalo , jediná komunikácia je mail po objednávke že sa spracováva a odvtedy nič , žiadna správa že bude objednávka meškať alebo ničo podobné. hlavne že som zaplatil.Neodporúčam vôbec nakupovať.č objednávky 341488

Mali by zlepšiť komunikáciu lebo neodpovedajú hneď ani v chate a keď som volal tak po 30min mi zdvihli a to som bol prvý v poradí

• Myslel som, ze cena
    • Tovar som objednal bol skladom s expediciou do 2 dni. Po 4 dnoch som volal, lebo som nemal ziadnu info. Vraj to uz nemaju skladom ale, ze im prisiel tovar a poslu to. Povedal som si ok. O 2 dni to prislo ale spravna bola len faktura, prosiel mi iny vyrobok ako som objednal. Podal som okamzite reklamaciu. Reakcia bola, ze poslu kuriera a odoberu spat. Na moju otazku, ze co mnou objednany tovar, ze pozru na to. Tak zatial pozeraju
    • Netusim ako to dopadne, chcem verit, ze dostanem mnou objednany vyrobok, nakolko to mal byt vianocny datcek

Zatial katastrofa. Objednavam pomerne casto cez internet, no toto som zatial nezazil

• Dostupnosť tovaru
    • Rýchle odoslanie a doručenie
    • Ústretovosť
    • Rýchla komunikácia

Konkrétne tento model iphone nebol v mnohých e-shopoch dostupný.Bol to darček k narodeninám pre môjho syna.Po komunikácii s e-shopom mi bol tovar v krátkom čase odoslaný, takže skúsenosť s týmto e-shopom hodnotím ako veľmi vynikajúcu.

• Tovar prišiel rýchlo

• Cena