Nerada píšem negatívne recenzie, ale (bohužiaľ) dobrú skúsenosť nemám.
Rozhodla som sa kúpiť si na Nahoďsa.sk tenisky, keďže som počula veľa pozitívnych recenzií naň a taktiež ho chválili rôzni hudobní interpreti a známi ľudia. Deň na to mi volali, že tie moje nemajú, ale môžem si vybrať iné alebo mi vrátia peniaze. Bola som milo prekvapená ústretovosťou a príjemnou komunikáciou s paňou na telefóne, tak som si vybrala inú farbu. Nakoniec som veľmi sklamaná. Doručenie malo byť do 1-2 prac. dní. 2 týždne som o svojej objednávke nepočula, tak som to nechala tak, že určite to riešia, no žiadne info, stav objednávky sa za celý čas nezmenil, tak som sa informovala po telefóne. Pani na infolinke mi povedala, že nastali nejaké komplikácie. Vzápätí mi prišiel mail, že tovar balia a príde mi do 24 h. 3 dni prešli a stále nič. Tak som opäť zavolala, na čo mi pani povedala, že ide kolegov posúriť. Tenisky ani po ďalších 3 dňoch neprišli. Pani ma ubezpečila, že do 2 dní ich mám doma, pretože už expedujú. No tenisky aj tak neprišli, tak som objednávku zrušila. Mala som pocit, že ani nemali snahu mi ich doručiť a už som sa cítila trápne, že toľkokrát musím volať ohľadom jednej objednávky a aj tak sa nič nevyriešilo.
Neviem, kde nastala chyba, ale mrzí ma to, lebo na tenisky som sa naozaj tešila, no potešil ma aspoň skvelý a ochotný prístup pána, keď som volala ohľadom peniažkov, ktoré mi mali vrátiť. Ďakujem, tie už prišli :) -
- Dlhý čas doručenia
Ahoj,
Ďakujeme že si využil možnosť ohodnotiť nás. Čo sa týka doby dodania, tak si si objednal neskladový produkt pri ktorom píše dodanie do 10 pracovných dní. Avšak snažíme sa do budúcna zrýchliť túto dobu dodania.
Každopádne veríme že to nebol Tvoj posledný nákup a že si nabudúce znovu niečo z našej štýlovej ponuky vyberieš.
Za tím NAHODSA.sk - Ivana. -
24.5 mi prisiel mail ze objednavka je prijata odvtedy absolutne nic neprislo ani balik ani email.
Ahoj,
Ďakujeme za Tvoj nákup a taktiež za využitie možnosti ohodnotiť nás. Tovar ktorý si si objednal je v našom e-shope neskladová položka. To znamená, že ho objednávame od nášho dodávateľa. Zvyčajná doba dodania je 10 pracovných dní. Písalo to aj pri produkte keď si si objednával.
Nemusíš však mať obavy Tvoj balík Ti určite doručený bude :)
Za tím NAHODSA.sk - Ivana. -
- Pri produkte bolo napísané dodanie do 5 prac.dni po 2 týždňoch mi prišiel mail že mi to v najbližšej dobe pride
Ahoj,
v prvom rade ďakujeme za tvoju recenziu a aj nákup v našom eshope. Z dôvodu veľkého množstva predobjednávok u nášho dodávateľa, nestíhal expedovať zásielky na čas, preto aj tvoja objednávka meškala. Mrzí nás táto tvoja skúsenosť a dúfame že ťa to neodradí od ďalších nákupov u nás.
Za tím NAHODSA.sk - Jakub. -
Tovar neprišiel a peniaze nevrátili
Ahoj,
ďakujeme za tvoju recenziu a taktiež za tvoj nákup. Mrzí nás, že tovar ktorý si si objednala sme nemali na sklade, kvôli čomu sme museli aj tvoju objednávku zrušiť. Peniaze sme ti vrátili do dvoch dní.
Dúfame že Ťa táto skúsenosť neodradila od nakupovania na našom eshope a že nám dáš ešte jednu šancu.
Za tím NAHODSA.sk - Jakub -
- Tovar bol objednaný. Nedorazil je to už skoro dva týždne.
Ahoj Petra,
Za tím NAHODSA.sk - Jakub. -
- Poslali mi kuriera pre vrateny tovar.
- Niekolko opakovanych volani (komunikacia)
- Tovar na obrazku sa nezhodoval so skutocnym
- Napriek upozorneniu (zadane v poznamke pri objednavke) mi opatovne poslali tovar,ktori nikto neskontroloval
- Nedali si naporiadok chybu na ktoru boli upozoneny,dokonca este teraz to je tak ako pred upozornenim
2 krat poslali tovar ktory sa nezhodoval s obrazkom v eshope,dokonca aj ked som zadal do poznamky a upozornil nato ze to treba manualne skontrolova (rifle s obrazkom) inak nech mi to ani neposielaju,tak aj napriek tomu mi neboli schopny poslat tovar ktory som si zelal. Naslesna komunikacia,celkovo 4 telefonaty v priebehu asi 10tich dni az kym mi teda poslali kuriera na vyzdvihnutie tovaru. Prvy krat som objednaval asi pred 4 mesiacmi a po upozorneni ze to nemaju uplne v poriadku,sa neudiala ziadna naprava(napriek upozorneniu).
Ahoj Jožo,
Mrzí nás tvoja skúsenosť, bohužiaľ rifle ktoré si si objednal nám sedeli čo sa týka kódu produktu s dodávateľom takisto s fotkami a hlavne so skutočnosťou. Predali sme veľa kusov z týchto riflí a nezaznamenali sme žiadne problémy.
Každopádne ďakujeme za tvoj nákup a za možnosť využitia recenzie.
Veríme, že aj napriek tejto skúsenosti nám dáš ešte jednu šancu.
Za tím NAHODSA.sk - Jakub -
- Objednával som si spolu oblecenie konkrétne 2ks teplákov a prišli mi iba jedni a nie obydvojo naraz
Ahoj,
mrzí nás táto nepríjemnosť, bohužiaľ jedne tepláky sme nemali skladom, preto sme ich museli bohužiaľ zrušiť :/
Každopádne ďakujeme za tvoj nákup a recenziu.
Dúfam, že nám dáš ešte jednu šancu, aby sme sa mohli polepšiť ;)
Za tím NAHODSA.sk - Jakub. -
- Som velmi sklamani z takeho cislovania objednal som si mikinu vel.S a ta je snad XXL
Ahoj,
pozrel som si dôkladne tvoju objednávku a pri mikine ktorú si si objednal je číslovanie správne, akurát mikina je "Oversized" to znamená, že strih mikiny je o niečo väčší, ako pri bežnej mikine.
Aj napriek tomu ďakujeme za tvoju objednávku a recenziu.
- Príjemná komunikácia so zákazníkom
- Dlhšia doba doručenia ako bola uvedená na stránke
Velkost nesedela, museli sme tovar vratit.
Ponuka tovaru skvela, ale dodanie prilis dlho trva. Resp.este ani nedorazil.
Objednal som si balík, boli to 3 tričká, avšak doteraz mi nič neprišlo.
Ahoj Marcel,
Ďakujeme ti za nákup a takisto za využitie možnosti recenzie nášho internetového obchodu.
Podľa informácií ti bol balík doručený 22.11.2017 o 13:59.
Ak to tak nie je, tak nás prosím kontaktuj, aby sme preverili čo sa stalo so zásielkou.
Za tím NAHODSA.sk - Jakub. -
Nepáči sa mi že na stránke je napísané dodacia doba 5dní no už čakám 12-ty deň a len dnes objednávku odoslali.
Ahoj,
Ďakujeme za tvôj nákup a takisto za recenziu.
Ospravedlňujeme sa, že sme ti tovar nedoručili, do 5 prac. dní, ako je uvedené na stránke, bohužiaľ v objednávke si mal veci od 2 rôznych dodávateľov.
Jeden z nich stihol doručiť tovar na čas, bohužiaľ druhý dodávateľ nám prvý krát zabudol poslať tovar, preto sme ho museli ešte raz zabezpečiť od dodávateľa.
Dúfame, že ťa táto nepríjemná skúsenosť neodradí od ďalšieho nákupu a dáš nám ešte jednú šancu.
Za tím NAHODSA.sk - Jakub. -
- Predavaju tovar,ktory nie je skladom!
Ahoj,
mrzí nás, že sme tvoju objednávku museli zrušiť, ale bohužiaľ medzi tým, ako si vytvorila objednávku sa rifle vypredali od nášho dodávateľa. Preto sme boli nútení objednávku zrušiť.
Na e-mail sme ti posielali ospravedlnenie + zľavu na ďalší nákup.
Za tím NAHODSA.sk - Jakub. -
na obrázku su uplne inakšie teplaky ake mi dorazili myslíš že tu nakupujem posledný krát
Ahoj Jakub,
ospravedlňujeme sa za problém ktorý nastal z našej strane, podľa informácií, sme problém vyriešili náhradou, tak verím že to nebol tvoj posledný nákup u nás :)
Ďakujeme za nákup a recenziu.
- Výber
- Vyhotovenie tovaru
- Chýbal tovar
- Opätovne poslanie a znovu platenie plnej sumy
- odporny pristup zamestnanca v chate
- už čakám dvojnasobnu dlzku DODANIA
- ziadne ospravedlnenie
Prvý a posledný nákup. Dodacia lehota mala byť 5 dní. Už je to 10 a nič sa nestalo. Žiadna info o tom prečo. Ked som pisal na chate na stranke, raz som dostal odpoved, že to dojde v polovici tohto tyzdna, potom mi nejaky človek odpísal: "mas to doma do konca tyzdna" bez akehokolvek ospravedlnenia. Ani si nepamatam zeby sme si potykali. Par kamošov si chcelo uz nakupiť podobne oblecenie a odhovoril som ich od tejto stranky a budem tak robiť nadalej. Odporny pristup.
- Zle napísané veľkosti v tabuľke
- Pekne moderné veci a doplnky
- Strašne dlha dodacia doba
Ahoj,
Veľmi pekne ti ďakujeme za nákup a za recenziu. Mrzí nás, že si nebol spokojný s dodaciou dobou, no pri každom produkte uvádzame dĺžku dodania.
Konkrétne pri produkte ktorý si si objednal, bola dodacia doba do 5 prac. dní.
Ak chceš mať tovar čím skôr doma, odporúčame objednávať tovar ktorý máme skladom.
Za tím NAHODSA.sk - Jakub.