• Žiadna profesionalita od strany nahodsa

Objednávku som spravil 16.12 a s garanciou dodania do Vianoc samozrejme sa mi stalo opäť to iste ako minulý rok že mi nikto nedal nič vedieť ohľadom bundy že ju ešte ani nemajú hlavne že na stránke bola dostupná. Ak by som nenapísal mail nemal by som ani časť darčekov otrasný prístup toto si nezaslúži ani jednu hviezdičku máte čo zlepšovať a len taká jedna vec pre vás radšej nedávajte na stránku veci ktoré ani nemáte potom len zbytočne nahneváte zákazníka pekný deň

• Objednávka trvá veľmi dlho

• Su tu dobre akcie
    • Pisali ze tovar my dorazi behom 3 dni a uz 7 den cakam a nic a platil som kartu s kartou platenie neodporucam nikomu

Strašne dlho trvá dodanie tovaru

• Doba dodania
    • Komunikácia

• Dlhe cakanie na objednany tovar. Este nedorazil uz 6 dni

Tovar nedorazil a predajca nereaguje na žiadne otázky !

• Pekné kúsky na stránke
    • Tovar nedorazil a žiadna komunikácia

Asi by som nabudúce zvážil objednávku na tejto stránke.

Do 3 pracovných dní ako uvádzajú pri jednotlivých veciach túto nefunguje

to akože týždeň a nič ?

• Prvý x som čakala na moju objednávku 2 mesiace. Teraz som to riskla, objednala som si znovu a vyzerá to, že tiež si na moju objednávku počkám omnoho dlhší čas ako píšu...

• Po týždni od objednania, stále nemám k dispozícií žiadne informácie o objednávke

Neviem či sa vôbec môžem vyjadrit keďže mi nákup ešte stále nebol doručený (prešiel už týždeň) a na email mi tiež ešte nepodpísali

• Peniaze preč a tovar nikde

• Tragédia,3 dni dozadu tak teraz inak,ja som musel vždy volať ,ďakujem pekne nech sa vám darí sle ja si už od vás nekúpim nič

• žiadna
    • píšu, že tovar dorazí za 3 dni, už je to 10 dní od mojej zaplatenej objednávky a tovar stále nikde.
    • žiadna komunikácia z ich strany, neodpisujú na správy

Obchod neodporúčam, tovar Vám príde neskoro alebo možno ani nepríde (mne ešte neprišiel) a tak isto z ich strany nebude žiadna odozva. Už mi prišiel aj tento dotazník spokojnosti s mojou objednávkou v tomto obchode a tovar stál nedorazil :D. V tomto obchode som nakupoval naposledy.

• Komunikácia bod mrazu.

• Objednané pred 2 týždňami, tovar ešte nedorazil