- Jednanie na bode mrazu
- Doba čakania
- Drahé
- Žiadna ochota len napišu že sa ospravedlnuju
- Neodporučam
- Zákaznický servis
26.2.jsem objednala balík, je 8.3.a zásilka stále nedorazila a verim, ze ani nedorazi. Zákaznický servis je nejhorší, jaký jsem kdy zažila. Rozhodne nedoporučuji!
- 4.2 som si urobil objednavku, dodanie pisu do 10 prac. dni... je 23.2 a tovar mi stale nedorazil... a co sa komunikacie tyka?! Ani bú ani mú! 2x som objednaval z tohto e-shopu a 2x FAIL! Díky moc
- Top veci.
- Doručenie nesprávnej veľkosti.
Nemám názor, je veľa hodín.
Tovar ,ktory som si objednala vobec neprisiel.Velke sklamanie nakolko to bolo prekvapenie pre syna
- Dlhe čakanie
- Nedodrzanie lehoty na dorucenie.
Obchod zaručoval doručenie do 10 dní, čo uplynulo dnes a tovar stále neprišiel. Ono by to ešte nebol taký problém, ale komunikácia zo strany obchodu je nulová a tak ani neviem, či mám vôbec čakať, že tovar príde.
Najhorsi zakaznicky servis s akym som mal skusenosti.
Obdržaný tovar nie je ten ktorý bol na obrázku.
NEDODRZUJU DODACIE LEHOTY, JE PROBLEM DOSTAT SA K VELKOSTNYM TABULKAM TOVARU... NIE NEODPORUCAM...
Ahoj,
ďakujeme za vyjadrenie názoru prostredníctvom recenzie ako aj za Tvoj nákup u nás.
Mrzí nás, že si musela na tovar čakať dlhšie avšak, niekedy nevieme ovplyvniť rýchlosť expedovania tovaru od nášho dodávateľa. Do budúcna sa každopádne budeme snažiť dobu dodania čo najviac urýchliť.
Čo sa týka veľkostných tabuliek na tých taktiež pracujeme. Našou prioritou je aby mali naši zákazníci čo najpohodlnejší nákup.
Veríme však, že Ťa táto skúsenosť neodradila od ďalších nákupov u nás a že si nabudúce opäť niečo z našej štýlovej ponuky vyberieš.
- 10 dni od objednavky mi tovar zatial neprišiel
Ahoj Peter,
ďakujeme za Tvoj nákup u nás a taktiež za vyjadrenie názoru prostredníctvom recenzie.
Mrzí nás, že si musel na tovar čakať avšak, objednal si si neskladové produkty ktoré objednávame od nášho dodávateľa. Emailom sme Ťa informovali o dobe dodania a že sa jedná len o pracovné dni mimo víkendov a sviatkov. Nakoľko momentálne prebiehali sviatky, tak sa doba dodania predĺžila o 1 deň za čo sa Ti samozrejme ospravedlňujeme. Veríme že budeš s tovarom spokojný a že Ťa vzniknutá situácia neodradila od ďalších nákupov u nás.
Za tím NAHODSA.sk - Ivana. -
Rada napisem dobru recenziu ked mi tovar konecne pride
Ahoj Livka,
ďakujeme za vyjadrenie názoru prostredníctvom recenzie a taktiež za Tvoj nákup u nás.
Mrzí nás, že s Tvojou objednávkou boli menšie komplikácie ale napokon sme to spoločne vyriešili a veríme, že si s tovarom spokojná.
Za tím NAHODSA.sk - Ivana. -
Tovar zaplateni dopredu prevodom a dva a pol tyzdna cakam na jeho dodanie. Zacinam mat pocit, ze pokial nie je vyplatenie na dobierku tak asi obchod nema volu vybavit objednavku promptne, kedze peniazky uz maju na ucte....tovar z USA som mal casto krat rychlejsie ako u tychto “profesionalov”
ďakujeme za recenziu a taktiež za Tvoj nákup u nás.
Mrzí nás, že si musel na tovar čakať dlhšie ako bola stanovená doba dodania :(. Každú objednávku sa snažíme expedovať promptne a pokiaľ je tovar skladom tak nemáme dôvod čakať, či už je objednávka vopred vyplatená alebo na dobierku. Bohužiaľ, občas nevieme ovplyvniť rýchlosť expedovania tovaru od nášho dodávateľa. Za vzniknutú situáciu sa ospravedlňujeme a do budúcna sa budeme snažiť dobu dodania čo najviac skrátiť.
Veríme však, že Ťa táto skúsenosť neodradila od ďalších nákupov a že si nabudúce opäť niečo z našej štýlovej ponuky vyberieš.
- Nulová komunikácia...
Prešlo presne 11/12 dní a moja objednávka nebola ani odoslaná... Taktiež ste sa mi vôbec nezovali v akom stave to všetko je... Mám chuť zrušiť celú objednávku a prejsť ku konkurencii... Tovar by som už dávno mal doma... Rátam s určitou kompenzáciou...
Ahoj,
Ďakujeme za nákup a taktiež za vyjadrenie názoru prostredníctvom recenzie.
Mrzí nás, že si musel na tovar čakať avšak, objednal si si neskladový tvar ktorý objednávame od nášho dodávateľa s dobou dodania 10 pracovných dní. Táto lehota bola dodržaná. Avšak každopádne sa budeme snažiť dobu dodania do budúcna čo najviac skrátiť.
Za tím NAHODSA.sk - Ivana. -
- Uvadzana doba naskladnenia produktu 5-7 dni (aktualne 14ty den stale nenaskladnene)
Ahoj Matúš,
ďakujeme za recenziu a taktiež za Tvoj nákup u nás.
Doba dodania pri danom produkte je 10 pracovných dní. Ospravedlňujeme sa, že je doba dodania dlhšia ako bola stanovená. Tovar je už na ceste a urobíme všetko čo je v našich silách aby Ti bola objednávka čo najskôr doručovaná.
Do budúcna sa budeme snažiť dobu dodania čo najviac urýchliť. Veríme, že Ťa táto skúsenosť neodradila od ďalších nákupov u nás.
Za tím NAHODSA.sk - Ivana. -
- Uz je to 16ti den od objednavky a tovar stale nikde, 3x som pisal email na stranku webu a stale len vyhybave odpovede.
Ahoj Martin,
Mrzí nás, že doba dodania prekročila stanovenú lehotu. Občas však nevieme ovplyvniť rýchlosť vyexpedovania tovaru od dodávateľa :( Každopádne, do budúcna sa budeme snažiť dobu dodania čo najviac urýchliť.
Za tím NAHODSA.sk - Ivana. -
Na stránke nahoďsa pri kúpe produktu bolo napísané doručíme tovar do 10 dní ...od objednávky uplynulo 11 a ešte mi ani neprišiel mail o vybavení objednávky
Ahoj Roman,
ďakujeme za recenziu a taktiež za Tvoj nákup u nás.
Ospravedlňujeme sa za dlhšiu dobu dodania ako bola stanovená avšak, občas nevieme ovplyvniť rýchlosť vyexpedovania tovaru od dodávateľa. Do budúcna sa budeme snažiť túto dodaciu lehotu čo najviac urýchliť.
Veríme, že Ťa táto skúsenosť neodradila od ďalších nákupov u nás.
- Nikto ma nekontaktoval este