Rýchle vybavenie objednavky
spokojnosť
S mobilným telefónom Xiaomi 14T som spokojná. Naplnil moje očakávaní naplno. Dlho som váhala vzhľadom na nelichotivé recenzie fotoaparátu ale nakoľko nie som fotograf, za mňa je dostačujúci.
- Rýchlosť vybavenia + kvalita
- Rýchle vybavenie rezervácie na predajni
- Ochotný personal
- Prehľadná stranka
- Žiadna nevyhoda
Telefón je príjemný v ruke,reaguje svižne.Má výborný pomer cena výkon,kvalitu displeja,moderný dizajn, čítačku odtlačku prsta.
Po krátkom používaní som s týmto mobilom spokojný.
Nákup v tomto obchode doporučujem
[email protected] -
Skvela obsluha a profesionalita.
- Nikdy ma nesklamali
- Nič podstatne
Xiaomi 14T som kúpil z obchodu mi-store.sk
Ako vždy, všetko rýchle a bez problemove.
Xiaomi 14T má prekvapil, za tak nízku cenu + darčeky predbehol svojich konkurentov.
Operačný systém a zabudovaná AI je veľký bonus.
Hardware je dokonalý v každom smere ako vždy.
Xiaomi 14T z mi-store odporúčam. -
- rýchle vybavenie rezervácie na predajni (tovar bol do pol hodinky nachystaný k odberu)
- prehľadná stránka
- zatiaľ nič
môj prvý nákup, bol som spokojný :-)
Po zakúpení Xiaomi 14T Pro som nadmieru spokojný,je to už tretí Xiaomi telefón po sebe a zatiaľ maximálna spokojnosť.Telefon skvele vyzerá, má super display, výdrž baterky výborná, taktiež rýchlosť nabíjania ohromujúca.Skoda len nepribalenej nabíjačky.
Odporúčam obchod aj mobil
- Rýchle doručenie
Telefón super batéria vydrží minimálne celý deň foťák super kvalitné fotky a hlavne v noci som maximálne spokojný s kúpou xiaomi 14T pro
- Super komunikácia a rýchle doručenie
- Super poradenstvo, milý personál
- Skvelé ceny
- Darček k mobilu
Výkonný a štýlový mobil s krásnym displejom. Fotoaparát robí výborné fotky, dokonca aj v horšom svetle. Batéria vydrží celý deň a vďaka rýchlemu nabíjaniu ho vieš doplniť za pár minút. Celkovo je to top telefón, odporúčam
[email protected] -
- Profesionálny servis
- Odborné poradenstvo
- Skvelé ceny
- Veľký výber
- Príjemný personál
- Darčeky
Odporúčame všetkým ktorí si chcú zakúpiť skvelé produkty za super ceny. My máme skoro všetky spotrebiče od xiaomi a sme nad mieru spokojní.
- Oficiálny Xiaomi e-shop
- Skvelá podpora a komunikácia
Super cena, rýchla dodávka
- Nemám
- Rýchle jednanie, super kvalita, všetko v poriadku aj pri volaní na oddelenie objednávok.
- Rychlost
- Príjemný personál
- Mám viac veci od Xiaomi, sú super a za dobrú cenu