Všetko prebehlo v poriadku, rýchle zaslanie tovaru. S tovarom som maximálne nespokojná, náušnice sú nekvalitné a pre mňa zo zdravotných dôvodov nevhodné. Hlavne vyzerajú úplne inak ako na fotke.
Reakcia obchodu Mabell.sk
veľmi nás mrzí, že vám náušničky nevyhovujú. Produkty sa vždy snažíme čo najlepšie odfotiť aby čo najviac znázorňovali realitu, niekedy je však predstava zákazníka napriek tomu iná, čomu rozumieme. : )
Prosím, pošlite nám ich naspäť podľa postupu tu:
Bez problémov ich vymeníme za nové alebo vám vrátime peniažky.
Tím Mabell.sk -
Zakupeny tovar mi prisiel uplne iny,ako na obrazku.
Reakcia obchodu Mabell.sk
ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti, ktoré sme vám spôsobili zaslaním nesprávneho šperku. Vzniknutá situácia nás naozaj veľmi mrzí a spravíme všetko preto, aby sme to čo najskôr vyriešili.
Vedeli by ste nám prosím odpísať na email, ktorý sme vám poslali aby sme vedeli zistiť, ktorý tovar vám bol omylom doručený? :)
Tím Mabell.sk -
Vôbec nie som spokojná... náušnice -detska veľkosť, nedajú sa zapnúť, mäkký kov striebornej farby, od striebra to má ďaleko a prsteň síce pekný, no kov to isté a kamienky nie je ani vidieť.... prvý s posledný krát som si niečo od vás objednala...
Reakcia obchodu Mabell.sk
je nám veľmi ľúto, že ste neboli so zakúpeným tovarom spokojná.
Náušničky v našej ponuke majú rôzne veľkosti aby sme vyhoveli všetkým potrebám našich zákazníkov a aby sa našlo aj niečo pre tých, čo majú v obľube menšie a decentnejšie doplnky. Veľkosť je uvádzaná v parametroch jednotlivých produktov a približná veľkosť je vidieť aj na fotografiách produktu.
Naše strieborné šperky pravidelne predkladáme na kontrolu Puncovému úradu SR, ktorý ručí za ich pravosť a dôkladne kontroluje zloženie materiálu. Ubezpečujeme vás teda, že sa jedná o pravé striebro.
Ak s nákupom nie ste spokojná, samozrejme môžete využiť 14-dennú lehotu na vrátenie tovaru a vrátiť ho podľa postupu tu:
Bez problémov vám za neho vrátime peniažky alebo vymeníme za iný tovar z našej ponuky. :)
- Rychle dodanie
- Posledna objednavka strieborne nausnice maju neprakticky a technicky zly uzaver nausnice. S takymto uzaverom som sa este nestretla- da sa pri tom aj poranit nakolko drotik je prilis tenky, ostry a nausnica sa neda dobre zavriet
Bola som az doteraz spokojna, z tychto nausnic som uplne rozcarovana , fotografie zobrazuju nieco pevnejsie
Reakcia obchodu Mabell.sk
veľmi nás mrzí vaša negatívna skúsenosť a to, že tovar nesplnil vaše očakávania. Prosím, pošlite nám náušničky naspäť a veľmi radi vám za nich vrátime peniaze alebo ich vymeníme za iný tovar. :)
Tím Mabell.sk -
Sklamaná som,náušnice neboli nie sú take pekne ako na na stránke má fotke
Reakcia obchodu Mabell.sk
mrzí nás, že tovar nesplnil vaše očakávania. Tovar sa vždy snažíme čo najlepšie pofotiť aby zobrazoval realitu. Z časových dôvodov však niektoré produkty (hlavne tie staršie) majú len jednu fotku a preto rozumieme ak je niekedy predstava zákazníka iná.
Sme ale veľmi ochotní splniť akékoľvek vaše požiadavky a ak nás pred kúpou kontaktujete či už na sociálnych sieťach alebo e-mailom, vieme vám šperk ešte dodatočne odfotiť tak, aby ste si vedeli úplne predstaviť ako naozaj vyzerá. : )
Tím Mabell.sk -
Tovar mi prišiel iný ako na obrázku
Tím Mabell.sk -
Dodany tovar sa nezhoduje so zobrazenym produktom na internete. Mali byt ruzove kamienky vsadene v nausniciach a su biele.
Reakcia obchodu Mabell.sk
mrzí nás, že ste s tovarom nespokojná. Kamienky odrážajú svetlo a tak pri fotení, ako aj pri nosení môžu kamienky pôsobiť inou farbou podľa aktuálnych svetelných podmienok.
Ak s nimi nie ste spokojná, môžete ich bez problémov vrátiť alebo vymeniť podľa postupu tu:
tím Mabell.sk -
Objednala.som.si retiazku je pekna.ale.po.3 tyzdnoch mi kamienok vypadol
Reakcia obchodu Mabell.sk
veľmi nás mrzí, že sa vám tovar poškodil. Je možné, že kamienok bol zle pripevnený výrobnou chybou. Pošlite nám, prosím, retiazku na reklamáciu a bez problémov ju vymeníme za novú alebo vám vrátime peniaze. :)
Kompletný postup ako reklamovať tovar nájdete tu:
Tím Mabell.sk -
- Veľké sklamanie, bol mi doručený úplne iný tovar ako som si objednávala...
Reakcia obchodu Mabell.sk
veľmi sa vám ospravedlňujeme. Máme novú kolegyňu na výpomoc s balením objednávok a pravdepodobne sa musela pomýliť, keďže je tu nová a z nepozornosti tovar zamenila.
Situáciu sme už s vami riešili a dohodli sme sa, že nedodaný prstienok vám dodatočne ešte raz pošleme a ten čo vám prišiel omylom si môžete nechať ako ospravedlnenie za vzniknutú nepríjemnosť.
Veríme, že toto riešenie vám vyhovuje a že nám ešte dáte šancu to napraviť. :)
Tím Mabell.sk -
Tovar sa údajne po ceste stratil
Reakcia obchodu Mabell.sk
veľmi nás mrzia vzniknuté nepríjemnosti. Z našej strany však prebehlo všetko v poriadku a chyba nastala na strane prepravcu, ktorému sme vašu zásielku odovzdali. K dispozícii máme aj sledovacie číslo zásielky aby ste si to mohli preveriť (v prípade záujmu vám ho vieme poskytnúť e-mailom). Situáciu budeme u prepravcu samozrejme reklamovať a v jeho mene sa vám veľmi ospravedlňujeme.
Zásielku vám vieme bez problémov na naše náklady poslať znovu. E-mailom ste sa ale vyjadrili, že už o objednávku nemáte záujem. Ak by ste si to rozmysleli, prosím, kontaktujte nás. : )
- Dodanie v poriadku
- Objednala som si náramok, avšak v popise bol materiál chirurgická oceľ, ibaže celý náramok je vlastne materiál pevnejšia šnúrka a kovové súčiastky. Takže som týmto sklamaná.
Reakcia obchodu Mabell.sk
Mrzí nás, že tovar nesplnil Vaše očakávania. V popise produktu sú uvedené ako materiály šnúrka a chirurgická oceľ. Môžete si to pozrieť aj na odkaze tu: https://www.mabell.sk/damsky-naramok-z-chirurgickej-ocele-frances/ . Ak s náramkom nie ste spokojná, môžete ho bezproblémovo vrátiť / vymeniť za nejaký iný tovar. Radi Vám do mailu pošleme všetky potrebné informácie, alebo ich nájdete tu: https://www.mabell.sk/reklamacia-vratenie-tovaru/
Tím Mabell.sk -
- Retiazka je tak malilinká, že ju ledva vidieť, čo na fotke vyzerala ako veĺka reťaz, takže zavádzajú fotkami. Už by som nekupovala a aj vraciam.
Reakcia obchodu Mabell.sk
Mrzí nás, že tovar nesplnil Vaše očakávania. Pri všetkých produktoch máme fotky ako vyzerajú v skutočnosti a aj na človeku + v popise produktu sú aj presné rozmery či prívesku, či retiazky. ☺ Môžete to vidieť aj po rozkliknutí tohto linku:
Naše šperky sa snažíme vždy fotiť tak, aby sa fotky približovali čo najviac skutočnému obrazu. Ak nie ste spokojná s tovarom, bezproblémovo Vám ho vymeníme alebo vrátime peniažky. Stačí nám napísať mail a pošleme Vám bližšie informácie ako postupovať.
Tím Mabell.sk -
Na obrázku modrý opal a náušnice veľké sklamanie biely opal
Reakcia obchodu Mabell.sk
Veľmi nás mrzí. Že náušničky nesplnili vaše očakávania. Prosím, pošlite nám ich späť podľa postupu tu:
Veľmi radi vám za ne vrátime peniažky, pripadne ich zameníme za iný tovar.
Tím Mabell.sk -
- Tovar neni identicky s ponukanym tovarom na ehope. Vypada ako lacna napodobenina z ciny a mozno aj ta vyzera lepsie!
Reakcia obchodu Mabell.sk
Veľmi nás mrzí, že tovar nesplnil vaše očakávania. Prosím, pošlite nám ho naspäť a veľmi radi vám ho vymeníme za niečo iné alebo vrátime peniažky.
Kompletný postup ako vrátiť tovar nájdete tu: https://www.mabell.sk/reklamacia-vratenie-tovaru/
Tím Mabell.sk -
Obchod poslal nesprávne veľkosti prsteňov, budem objednávku reklamovať, vrátim tovar.
Reakcia obchodu Mabell.sk
veľmi nás mrzí, ak sme vám omylom poslali nesprávne veľkosti prstienkov. Samozrejme nám ich môžete poslať naspäť a radi vám ich vymeníme alebo vrátime peniažky. Môžete využiť aj možnosť odvezenia nesprávneho tovaru cez GLS kuriéra úplne zadarmo v rámci reklamácie. Stačí nám napísať na [email protected]. : )
Tím Mabell.sk -
Už je to roztrhnuté a nosila dom to 5 dní na ľavej ruke.. a som praváčka. Neodporúčam.
Reakcia obchodu Mabell.sk
veľmi nás mrzí vaša negatívna skúsenosť s náramkom. Prosím, pošlite nám ho na reklamáciu a veľmi radi vám ho vymeníme alebo vrátime peniažky. Prípadne nás kontaktuje na [email protected] - pre balíček s reklamovaným tovarom vieme poslať kuriéra, ktorý ho od vás zadarmo vyzdvihne. :)
Tím Mabell.sk -
Z náramku na druhý deň vypadol kamienok
Reakcia obchodu Mabell.sk
Veľmi nás mrzí, že sa Vám tovar poškodil. Pravdepodobne to bola chyba vo výrobe, ktorá sa pri balení nedala všimnúť. Keďže naše produkty majú záruku až dva roky, veľmi radi Vám náramok vyreklamujeme. Máte možnosť vrátenia peniažkov / výmeny. Poštovné Vám preplatíme, aby ste nemali ďalšie náklady. Postup ako reklamovať nájdete na tomto odkaze:
Tím Mabell.sk -
Tovar neprisiel v takom stave ako je na foto..uplna cina..otras..nikdy viac
Reakcia obchodu Mabell.sk
Naše šperky nakupujeme od overených dodávateľov. Fotky vždy fotíme tak, aby zodpovedali realite. Ak tovar nesplnil Vaše očakávania, môžete ho bezproblémovo vrátiť alebo vymeniť za iný tovar podľa postupu na tomto odkaze:
Tím Mabell.sk -
- Rychle dorucenie, vyborna komunikacia a promptne vybavenie reklamacie
- Predrazena lacna bizuteria. Na fotkach eshopu krasna, v reale lacny smejd
Reakcia obchodu Mabell.sk
Ďakujeme za pozitívnu reakciu. Vždy robíme všetko preto, aby zákazník bol spokojný.
Čo sa týka negatívnej stránky recenzie, naše šperky nie sú bižutéria ale sú vyrobené z chirurgickej ocele alebo zo striebra. Cena je primeraná výdavkom, plus častokrát vždy rôzne šperky v zľave, čiže ich viete nakúpiť aj lacnejšie. :) Fotky vždy fotíme tak, aby zodpovedali realite - ak však tovar nesplnil Vaše očakávania, nie je problém vyriešiť to. Tovar môžete buď vrátiť alebo vymeniť za iný podľa postupu na tomto odkaze:
Tím Mabell.sk -
Naramok bol jedna cast akokeby uz bol nosený, bol cierny optrebovany. Musela som si ho poriadne vyleštit. Keby to nešlo uz by bol na ceste naspäť. Do buducna poprosim tovar pozorne prekontrolovat pred odoslanim pre zakaznika.
Reakcia obchodu Mabell.sk
veľmi nás mrzí táto nepríjemnosť. Náramok nám musel byť takto poslaný už od dodávateľa a pri množstve objednávok, ktoré každodenne vybavujeme sme to museli prehliadnuť. Ďakujeme však veľmi pekne za upozornenie. Určite si na to dáme už pozor. : )
Tím Mabell.sk