Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Dlhe dodanie.
    • Nefunkcne linky na stranke.

Cakam uz vyse tyzdna na tovar, pricom dodacia lehota je 2 az 5 dni. Link na sledovanie balicku vyhodi error. Pokusal som sa raz dovolat na zakaznicku linku a nevydalo.

Vážený zákazník,

ďakujeme vám za vašu spätnú väzbu.

Preverili sme doručenie Vašej objednávky. Avizovaná doba doručenia bola 2-5 pracovných dní, tovar bol podľa sledovania zásielky doručený na 6-ty pracovný deň. Za možné spôsobené komplikácie s oneskorením sa ospravedlňujeme, nebolo to v našom záujme.
    Radi tieto informácie postúpime interne na účely monitorovania aj externé zlepšenie služieb nášho poskytovateľa prepravných služieb.

• Rýchle dodanie
    • Bezproblémová komunikacia
    • Tovar zodpovedajúci popisu

• Rýchle dodanie tovaru

Dodanie tovaru síce trvalo 2 týždne, no tovar je pekný, kvalitný, zhoduje sa s obrázkom na stránke.

• veľmi rýchle dodanie produktu

• Bohatý výber položiek
    • Platba dobierky kartou u kuriéra

Tovar mi bol dodaný v poriadku do 5-tich pracovných dní (7 kalendárnych) a to len preto že išiel priamo z Nemecka. Nakupoval som na dobierku a to preto, lebo to bola prvá objednávka z obchodu.

• V pohode

• Napísané skladom a tovar skladom nebol
    • Prešli 3 týždne a tovar stále neprišiel
    • V komunikacii bolo povedané že tovar už posielajú ale nebolo tak

Vážený zákazník,

ďakujeme vám za vašu spätnú väzbu. Radi tieto informácie postúpime interne na účely monitorovania aj externé
    zlepšenie služieb.

Podľa sledovania zásielok bol jeden balík už doručený a druhý by mal byť doručený dnes. Ak máte medzitým akékoľvek otázky, náš tím služieb zákazníkom vám kedykoľvek rád pomôže.

Váš tím Lumories.sk

výnimočné modely pre náročných zákazníkov.

zla vystupna kontrola a nedostatočne zabaleny tovar

Vážený zákazník,

ďakujeme za vašu spätnú väzbu na vašu objednávku.

Prikladáme veľký význam dobrej kvalite výrobkov a vašu spätnú väzbu berieme veľmi vážne. Ospravedlňujeme sa za možné spôsobené nepríjemnosti.
    V prípade, že vám tovar prišiel poškodený, môžete svoju reklamáciu zaregistrovať priamo prostredníctvom nášho portálu pre vrátenie/ výmenu tovaru.

Prajeme vám príjemný deň.

• Spoľahlivý

Dosť dlho trvalo dodanie

• rýchle doručenie
    • Velmi zle zabalený balik ,svietnik sa z neho skoro vysypal,v svietniku chýbala jedná žiarovka

ďakujeme, že ste si našli čas a zanechali nám hodnotenie.

Mrzia nás spôsobené nepríjemnosti. V žiadnom prípade to nie je v našom záujme.
    S potešením vás môžem informovať, že váš prípad v súčasnosti skúma naše špecializované oddelenie.
    Po uzavretí vášho prípadu sa vám čo najskôr ozveme.

• Lampa funguje :)

• Komunikácia
    • neriešenie požiadavky

Vážený zákazník,

Ďakujeme, že ste si našli čas a zanechali nám hodnotenie.

Váš tím Lumories.sk

• dva týždne dodávky ......... smutné.

ďakujeme, že ste si našli čas a zanechali nám hodnotenie.

Je nám veľmi ľúto, že časť vašej objednávky má dlhšiu dodaciu lehotu. V potvrdení vašej objednávky bolo uvedené, že sa dodáva2-5 prac. dní. Tento termín dodania bol naším výrobcom posunutý a vy ste o tom boli okamžite informovaný e-mailom. Želaný tovar vám doručíme čo najskôr to bude možné. Ak máte medzitým akékoľvek otázky, náš zákaznícky servis vám kedykoľvek rád pomôže.

S láskavým pozdravom,

• Tovar ešte stále neprišiel

ďakujeme, že ste si našli čas a zanechali nám hodnotenie.

Pozreli sme sa na Vašu objednávku. Je nám veľmi ľúto, že časť vašej objednávky má dlhšiu dodaciu lehotu. V potvrdení vašej objednávky bolo uvedené, že jeden z produktov sa dodáva 10-15 pracovných dní. Tento termín dodania by mal byť podľa aktuálnych informácií o sledovaní zásielky dodržaný. Dúfame v skoré a úspešné doručenie Vášho balíka. Ak máte akékoľvek ďalšie otázky, kedykoľvek sa obráťte na naše oddelenie starostlivosti o zákazníkov.

Prajeme vám príjemný deň.

Váš tím Lumories.sk

• Rýchle dodanie, tovar prišiel ako na fotke

• Veľký výber

Objednávku mi zrušil obchod .. objednala som si tovar, po 10 dňoch mi odpísali, že objednávku rušia, nakoľko mali chybne uvedenú cenu .. ja som si tovar objednala v cene, ktorú mali na stránke .. Správna cena bola vyššia viac ako o 300€ ‍♀️ peniaze mi vrátili

ďakujeme, že ste si našli čas a zanechali nám hodnotenie.

Za spôsobenú chybu sa ešte raz ospravedlňujeme, nebolo to v našom záujme. Videli sme, že ste už v kontakte s naším zákazníckym servisom. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok v rámci existujúceho zákazníckeho procesu nás neváhajte kontaktovať.

Lumories.sk

• Kvalitný výber za prijateľné ceny
    • Veľmi nedostatočne zabalené, vzhľadom na to, že sa jedná o svietidlá, malo by sa baliť do bublinkovej folie a zabezpečiť tovar proti pohybu v krabici. Moje balenie potrhané a otvorené, dúfam, že po nainštalovaní budú svetlá v poriadku

Vážený zákazník

ďakujeme vám za vašu spätnú väzbu.
    Radi tieto informácie postúpime interne na účely monitorovania aj externe zlepšenie služieb.
    Ak by ste mali medzitým akékoľvek otázky, náš tím služieb zákazníkom vám kedykoľvek rád pomôže.

S láskavým pozdravom,