- Nespoľahlivý.
Som spokojná, s komunikáciou obchodu, výberom aj dodaním
- Obchod super. Telefonát s pánom na jedničku s hviezdičkou , len škoda že ponúkaný tovar sa nedal zohnať
- Štýlové vonkajšie rustikálne osvetlenie, ktoré na prvý pohľad upúta. Presne sa hodiace k nášmu víkendovemu domu, dokonca materiálom a farbou zladené s bránou do záhrady.
Tovar prišiel naozaj včas. Nie je čo vytknúť.
- Tovar ešte nemám objednávka neprišla
Vážený zákazník,
ďakujeme, že ste nám venovali čas a zanechali nám hodnotenie.
Je nám veľmi ľúto, že Vaša objednávka má dlhšiu dodaciu lehotu. V potvrdení vašej objednávky bolo uvedené, že sa dodáva 3-4 týždne. Tento termín dodania bol naším výrobcom opäť posunutý a vy ste o tom boli okamžite informovaný e-mailom.
Želaný tovar vám doručíme hneď ako to bude možné. Ak máte medzitým akékoľvek otázky, náš zákaznícky servis vám kedykoľvek rád pomôže.
Prajeme vám príjemný deň.
S láskavým pozdravom
Pomalé doručenie...
- Veľký výber tovaru
- Nekvalitné svietidla
V obchode som zakúpil solárne LED svietidlo do exteriéru, ale po rozbalení som bol veľmi sklamaný, lebo svietidlo bolo zdeformované už z výroby.
Už vo výrobe nedosadali jednotlivé časti svietidlá, ale aj tak bolo násilné zložené čo zapríčinilo deformáciu okolo pir senzoru.
Skutočne veľmi zlá kvalita! -
Je to pekné
- Informovanost o stave objednavky, resp.sledovanie stavu obj.dost zle, 2tyzdne bez odozvy, potom az telefonicky nejaka info, ale tiez neista. Miestami som mala obavu, ci to nie je nejaka “cierna diera”. Nakoniec tovar prisiel, ale to predtym by som odporucila urcite zlepsit
Vážený zákazník,
ďakujeme, že ste nám venovali čas a zanechali nám hodnotenie.
V potvrdení vašej objednávky bolo uvedené, že sa dodáva 7-11 pracovných dní. Tento termín dodania bol dodržaný. Na 11-ty pracovný deň od vytvorenia objednávky Vám bola doručená.
Videli sme, že ste už boli v kontakte s naším zákazníckym servisom. V prípade ďalších otázok nás môžete kontaktovať v rámci existujúceho zákazníckeho procesu.
S úctou,
- dobrý pomer cena/výkon
prakticka lampa, ktora sa da vlozit priamo do zasuvky
lampa ma vlastny vypinac, s tovarom som spokojna -
- Rýchlosť dodania
- Dodali poskodeny tovar a komplikovane vratenie, neochota ciastočne financne kompenzovat poškodenie
Reakcia obchodu lumories.sk
ďakujem za vašu spätnú väzbu.
Veľmi nás mrzia komplikácie.
Naši kolegovia z oddelenia starostlivosti o zákazníkov sú s vami už v kontakte, aby vašu sťažnosť vyriešili.
S láskavým pozdravom,
Váš tím z Lumories.sk -
- Dobré
Objednávka prišla včas. Tovar bol v poriadku. Svietidlo je pekné. Ďakujem.
žiadne nevýhody
- Siroky vyber
- Rychlost dodania
S nákupom som spokojná, odporucam
Tovar mi bol predávaný poškodený, zvonku aj z vnutra, neprebral som ho. Nikto sa mi neozval ako ďalej. Hlavná vec že som zaplatil už plnú sumu. Zasa sa dopytovat a stracať čas. Nie je to dobre.
MartinReakcia obchodu lumories.sk
Vážený zákazník,
ďakujeme, že ste si našli čas a zanechali nám hodnotenie. Mrzia nás spôsobené nepríjemnosti. V žiadnom prípade to nie je v našom záujme.
Mohli sme vidieť, že ste už v kontakte s naším zákazníckym servisom. V prípade ďalších otázok nás môžete kontaktovať v rámci existujúceho zákazníckeho procesu.
S úctou
Váš tím Lumories.sk -
- Neskutočne bohatý výber.
- Vyhľadávanie na webstránke.
- Rýchle doručenie.