• nedodržania termínu dodania tovaru

Pri dokonceni objednavky som mala predpokladany datum dodania, o par dni po objednani, co pre mna vyhovovalo. Nasledne som datum mala aj v pisomnom potvrdeni objednavky. Ked som sa o par dni spytala, ze kedy mozem predpokladat dodanie, tak som dostala odpoved, ze jeden z produktov nemaju na sklade a preto datum dodania sa moze predlzit o niekoko tyzdnov. Vraj pri objednavke uz pisalo, ze tovar nemaju na sklade. Objednavam pomerne casto online a vzdy dbam na to, aby bol tovar skladom.

Reakcia obchodu leifheit-online.sk

Je nám velice líto, že nejste s naším obchod spokojena, ale bohužel jste na Vaší objednávce zvolila výrobek v počtu 2ks, i přesto, že byl u výrobku uveden v nabídce pouze 1ks skladem. Tuto informaci jsme Vám zaslali na Váš email.

Bohužel dodání chybějící potahu na žehlicí prkno na náš sklad trvá 3-5 dní a nebylo tak možné Vaší objednávce vyřídit dříve.

Omlouváme se za komplikace , které jsme se snažili co nejrychleji vyřešit.

Andrea Sochorová

Čakáme na vyjadrenie v akom termíne bude zásielka dodaná(čaká sa na produkt ktorý nemáte skladom, ďalšie vyjadrenie nemáme....)

Reakcia obchodu leifheit-online.sk

Na Vaší objednávce jste zvolil náhradní díl, u kterého bylo uvedeno, že je na objednávku. Díl jsme pro Vás objednali přímo u výrobce a po jeho naskladnění byla Vaše objednávka obrate, vyřízena.

Zásilka již byla předána dopravci a v nejbližších dnech Vám bude doručena na Vámi uvedenou adresu.

Omlouváme se za komplikace spojené s nedostupností výrobku.

Andrea Sochorová

Platbu za nákup som previedla už pred 10 dňami ale tovar mi nebol ešte doručený., preto nemôžem ani výrobok hodnotiť

Reakcia obchodu leifheit-online.sk

Na Vaší objednávce je náhradní díl, který nebyl v době vytvoření Vaší objednávky skladem. Tato informace je u výrobku i na Vaší objednávce uvedena.Výrobcem nám bude tento náhradní díl dodán počátkem příštího týdne. Jakmile bude zboží naskladněno, obratem bude Vaše objednávka vyřízena a zásilka předána dopravci k doručení.

Omlouváme se za zdržení při vyřizování Vaší objednávky, způsobené dlouhodobou nedostupností náhradního dílu.

Andrea Sochorová

• Tovar mal byť dodaný pred 5. dňami, do dnešného dňa nemam ma však nikto nekontaktoval a na maily nikto neodpovedá. Veľmi neseriózne!

Dlhá čakacia lehota, nulová komunikácia zo strany obchodu, celkovo pôsobí neseriózne. Bola to moja prvá aj posledná objednávka!

Reakcia obchodu leifheit-online.sk

Na Vaší objednávce je zvolen výrobek, který v době objednání nebyl skladem. Tuto informaci jsme Vám zaslali na Váš email 27.12. Tato informace je jak u výrobku tak i na samotné objednávce uvedena. Náhradu k mopu Twist jsme pro Vás objednali u výrobce. Jakmile bude výrobek naskladněn, obratem bude Vaše objednávka vyřízena a zásilka předána dopravci k doručení.

Děkujeme za Vaší objednávku

• Cena, zlavovy kupon

Bohuzial tovar mi nateraz neprisiel

Reakcia obchodu leifheit-online.sk

Vaší objednávku jsme přijali 25.12. a v nejbližším možném termínu jsme Vaší objednávku vyřídili a zásilku předali dopravci k doručení.

Dodání objednávky ověříme podle čísla zásilky u dopravce, a spojíme se s Vámi.

Omlouváme se za komplikace spojené s dopravou.

Andrea Sochorová

• nedodržanie termínu, musím zistiť či tovar bude dodaný alebo zruším objednávku, lebo tovar už potrebujem

Reakcia obchodu leifheit-online.sk

velice se omlouváme za nedodržení termínu dodání Vaší objednávky, způsobené nedostatečnou skladovou zásobou Vámi objednaného výrobku.

Chybějící produkt jsme pro Vás objednali u výrobce a ihned po dodání jsme zásilku předali dopravci k doručení.

Ještě jednou se velice omlouváme za způsobené komplikace

Andrea Sochorová

• Nevýhoda je tá, že síce udávajú telefónne čísla, ale nik neberie. Respektívne číslo nefunguje. Takto sa nepredáva tovar, v žiadnom prípade.

Názor je jednoznačný čakám, neviem či niečo vyrábajú alebo to ostalo vysieť kvôli počasiu neviem kde .... Žiadna informácia, nemáte kam volať, dnes napíšem mail a bude zaujímavé ak dnes tovar príde ...
    Takže momentálne sa o spokojnosti hovoriť nedá ... a to si platím dopravu 4,90€, totálne neseriózne, posledná info poslaná 24.10.2017 inak nič ... myslím si, že ak tovar nieje na sklade, stačí poslať info ale toto je už asi moc ....

Reakcia obchodu leifheit-online.sk

velice se Vám omlouváme za komplikace. Od výrobce máme potvrzený termín na položku 41216 kterou máte na objednávce na příští týden a pote Vám zboží budeme ihned expedovat.
    Položka byla dlouhodobě nedostupná i u výrobce.

Ještě jednou se velice omlouváme

S přáním hezkého dne Jana Šecová

• Na web stránke bol tovar dostupný, po zaplatení som sa dozvedela že nie je na sklade a tak čakám už dva týždne.

To že tovar nebol na sklade a ja som sa to dozvedela až po objednávke by som chápala. No nechápem prečo ma nikto priebežne neinformoval o tom kedy asi bude moja objednávka vybavená.

Reakcia obchodu leifheit-online.sk

velice se Vám omlouváme za komplikace s dodáním zboží.
    Vámi náhradní díl ani výrobce neměl skladem včera nám byl doručen.
    Včera Vám také objednávka byla expedována.
    Děkuji za pochopení a ještě jednou se Vám omlouváme.

S přáním hezkého dne Jana Šecová

tovar doposiaľ nedorazil, nikto ma nekontaktuje

zakúpený tovar je poškodený, riešim reklamáciu

Reakcia obchodu leifheit-online.sk

Velice se omlouváme za komplikace spojené s poškozením zboží.

Vaše reklamace byla vyřízena a zásilka s novým výrobkem byla předána dopravci k doručení. Do dvou pracovních dnů Vám bude zásilka doručena na Vaší adresu. Dopravce si poškozený výrobek vyzvedne zároveň při předání nového.

Ještě jednou se velice omlouváme za komplikace

Andrea Sochorová

• prehľadnosť a cenovú ponuku tovarov
    • Neviem či objednávky vybavuje iná firma ale tovar zaťiaľ nebol doručený. Keď som sa pýtal tak chýbali položky a čakali na naskladnenie.
    • dnes je 2.6. a objednávka bola 24.5

Zatiaľ som sklamaný lebo sa zaručovali dodaním do 3dní. Je to darček ale objednal som ho s predstihom tak dúfam že bude aspoň doručený

Reakcia obchodu leifheit-online.sk

velice se Vám omlouváme za komplikace.
    Vámi objednané zboží po zaplacení tedy 24.5.2017 nebylo skladem a hned jsme jej objednali u výrobce. Zboží hned jak bude skladem Vám budeme expedovat. Ještě jednu se Vám velice omlouváme za komplikace s dodáním zboží.

S přáním hezkého dne Jana Šecová

• Na nákup som mala zľavu 20%, čo bolo fajn.

Pri zadávaní objednávky,bolo pri jednej položke uvedené, aby som si overila termín dodania, nakoľko nie je na sklade. Bolo mi povedané, že za dva pracovné dni tovar naskladnia a potom hneď odošlú.Objdenávku som hneď uhradila.Po 7-mich dňoch mi prišiel mail, že prijali platbu!!!A po štyroch dňoch mi prišiel mail, že jednu položku ešte stále nemajú na sklade a čakajú na jej dodanie, až potom mi bude tovar odoslaný kompletne.Internetový obchod v dnešnej dobe by ma fungovať rýchlejšie, aspoň pri spracovávaní prijatých úhrad (7 dní) a v oznamovaní o stave objednávky (po 11-tich dňoch)

• výhody som nezistila

rýchlosť nula

- s produktami Leifheit máme dobre skúsenosti, vyhovoval nám ponúkaný sortiment
    - po úhrade zásielky som musel urgovať odoslanie.
    - zásielka bola doručená riadne zabalená, ale žehliaca doska bola poškodená.
    - na reklamáciu zo dna 04.04.2017 nemám do dnešného dňa reakciu zo strany obchodu.

Reakcia obchodu leifheit-online.sk

Velice se omlouváme za komplikace spojené s vyřizováním Vaší reklamace.

Vámi reklamované žehlicí prkno je bohužel u výrobce dlouhodobě nedostupné. Z tohoto důvodu je vyřízení reklamace delší, než je obvyklé.

V případě Vašeho zájmu je možné vyměnit reklamované žehlicí prkno za jiné žehlicí prkno z naší nabídky.

Pokud si z naší nabídky vyberete jiné žehlicí prkno, které by Vám vyhovovalo, můžeme Vaší reklamaci vyřídit odesláním Vámi zvoleného výrobku do konce tohoto týdne.

Pokud budete mít o tuto možnost vyřízení reklamace zájem, kontaktujte mě prosím na můj email [email protected]

Ještě jednou se velice omlouváme za způsobené komplikace

Andrea Sochorová

• Neexistuje nahradna snura na moj susiak,ktory bol strasne drahy!!!

Reakcia obchodu leifheit-online.sk

Velice nás mrzí, že jsme nevyhověli Vašim specifickým požadavkům ohledně této položky.
    Bohužel výrobce Leifheit nenabízí více variant od tohoto doplňku. Jedná se o náhradní šňůru, kterou si může každý upravit dle vlastních požadavků a potřeb.
    Samozřejmě postoupíme na výrobce žádost o zavedení více variant, abychom v budoucnu vyhověli i takovýmto požadavkům.
    Věříme, že tato drobnost Vás neodradí od důvěry ve společnost Leifheit.
    S přáním hezkého dne Andrea Sochorová

• obchod klamlivo informuje o vlastnostiach tovaru a pri reklamacii dodaneho tovaru nie je ochotny uznat zavadzanie kupujuceho a nie je ochotny odviezt tovar a vratit peniaze
    • zavadzanie zakaznika
    • klamlive informovanie
    • neochota riesit reklamacie
    • poskodzovanie mena spolocnosti leifheit

Tento obchod som pouzila, pretoze som ho nasla ako jediny, ktory ponukal tovar, o ktory som mala zaujem. Doprava trvala dlhsie ako bezne pri internetovych obchodoch.
    Tento obchod by som neodporucala nikomu, ak zakaznici nechcu prist o svoje peniaze a mat doma tovar, ktory je nepouzitelny pre ich potreby.
    Akonahle som ziadala, aby obchod zabezpecil spatnu dopravu a vratenie penazi, prestali so mnou komunikovat.
    Dobry online obchod vrati zakaznikovi peniaze vratane ceny dopravy, zabezpeci spatnu dopravu na vlastne naklady a neodkladne vrati peniaze.
    Na skodu zakaznikov aj leifheitu.de tento obchod sa nesprava k zakaznikom seriozne.

Dobrý den
    Jsme oficiální obchod této značky a tato reakce nás mrzí. Nevím čím jsme Vás klamavě informovali, to z Vaší reakce nevyplývá, to určitě nebyl záměr a budeme rádi za zpětnou vazbu, abychom případnou chybu opravily.U vráceného zboží musíme počkat až se nám zboží vratí, pak vracíme také hned peníze. 'Můžete s námi komunikovat přes telefen, mail.
    Omlouvám se
    Král Robert

obchod mi ani nepotvrdil objednavku

Dobrý den
    Prosím o kontakt přímo na mě [email protected] pokud by jste něco potřebovali, přibalil bych Vám dárek za tuto nepříjemnost. Potvrzení chodí automaticky, přecházíme na nový systém, proto asi chyba.
    Děkuji
    Pěkný den

• dobré produkty
    • Nedodržanie uverejneného termínu dodania

Produkty dobré, doručenie katastrofa, komunikácia slabá

Dobrý den
    Na přelomu roku byla inventura, na kterou jsme upozorňovali hned na první stránce, že může dojít k menšímu spoždění.
    Omlouvám se
    Pěkný den
    Král Robert

Ponúkaný tovar nebol označený že je nedostupný. To že je tovar nedostupný som sa dozvedel až po objednaní a na moju žiadosť o oznámenie kedy by mohol byť tovar dostupný nikto do dnešného dňa nereagoval.