- Stále čakám na tovar
Dlhé čakanie bez odozvy
Objednala som si mop kde pisalo že balenie obsahuje tyč, mop a náhradu k mopu. Každý normálny by pochopil že mu pride 2x návlek čiže som si ďalší neobjednala , veď načo keď je v cene. Na moje prekvapenie mi prišla len tyč a jeden návlek. Keď som písala email do obchodu bolo mi odpisane ze : Podlahový mop Profi ses dodává podle vyobrazení, tedy mop a náhrada, s doplňující informací, že se jedná o náhradu Micro Duo doporučenou pro dlažbu. A rýchle zmenili popis čo balenie obsahuje. Som sklamaná. Keby som vedela že to tak bude objednam si ešte jeden navlek aby som zase nemusela platiť poštovné.
zvláštne je že mi príde dotazník o spokojnosti, keď tovar do dnešného dňa nemám..... 31.3.2020 objednané, dnes je 11.4.
Reakcia obchodu leifheit-online.sk
na Vaší objednávce byl zvolen zahradní sušák, který v době objednání nebyl skladem. Tato informace byla na Vaší objednávce uvedena. Současně Vám byl odeslán email o nedostupnosti výrobku s informací, že po naskladnění výrobku bude Vaše objednávka obratem vyřízena.
Zahradní sušák byl 8.4. dodán na náš sklad a Vaše objednávka byla ihned vyřízena a zásilka odeslána na Vaší adresu. Vzhledem k Velikonočním svátkům Vám zásilka bohužel bude doručena počátkem příštího týdne.
Omlouváme se za komplikace spojené s nedostupností výrobku
ŽIADNY TOVAR SOM NEOBDRŽAL ALE ZAPLATIL
Reakcia obchodu leifheit-online.sk
Na Vaší objednávce jste zvolil oba výrobky, u kterých byla informace, že se jedná o produkty, které nejsou skladem. O nedostupnosti výrobků jsme Vás také informovali na Váš email, uvedený na objednávce. Stěrku i teleskopickou tyč jsme pro Vás objednali a ihned po naskladnění byla Vaše objednávka vyřízena a zásilka předána Vámi zvolenému dopravci GLS. Připojuji odkaz pro možné sledování zásilky, kde je uvedeno, že Vám bude zásilka dnes doručena na Vaší adresu.
Andrea Sochorová -
Nedostala som ani potvrdenie objednávky, ani potvrdenie platby, žiadnu informáciu o stave objednávky.
- Prišla mi zásielka aj keď som ju odvolal. Cena bola o 25 % vyšia ako u inom obchode.
Dobrý den
Ano nekopírujeme dno trhu a u takového rozdílu se spíše jedná v tom lepším případě o výprodej nebo v tom horším, že se nesrovnává stejné zboží. Jsme výrobce a chceme nabídnou nejen dobrou cenu, ale také nejlepší servis, jistotu výměny zboží nebo jen prostou radu od našich pracovníků v zákaznickém oddělení.
Tovar mi prišiel porušený
Reakcia obchodu leifheit-online.sk
Vaše objednávka byla vyřízena v den jejího přijetí a ještě týž den byla zásilka předána dopravci k doručení.
Výrobek byl z našeho skladu expedován v pořádku, v kartonové krabici s vystýlkou proti poškození. Bohužel od Vás nemáme žádnou zprávu o poškození dodaného výrobku, na kterou bychom mohli reagovat a celou nepříjemnou záležitost vyřešit.
V případě Vašeho zájmu o zahájení reklamačního řízení, prosím o zaslání fotografií poškozeného výrobku, včetně obalu, na náš email [email protected]. Po přijetí emailu se s Vámi spojíme, a domluvíme další postup.
Děkujeme za Vaší objednávku a omlouváme se za komplikace spojené s dopravou zásilky.
ziadne reakcie na dotaz
Dobrý den
V případě, že nám náš team neodpovídá, prosím kontaktujte přímo mě na mail [email protected]. Zjednám okamžitou nápravu.
Omlouvám se
Král Robert -
- Na stránkach uvádzajú, že je zboží skladom v množstve 5ks a predpokladaný dátum doručenia. Musela som sama ich kontaktovať ako to vyzerá s mojou objednávkou, údajne nieje skladom a zboží im chodí 2x týždenne. Objednávala som 13.8.2019 a dodnes ešte objednávka, ktorá je riadne uhradená nedorazila.
Leifheit ako značka super, ale komunikácia a vybavenie objednávky 0 bodov.
Dodanie trvalo 3 týždne, hoci bol tovar označený skladom. Vyhovarali sa na chybny kod v internetovom obchode, ktory je vsak stale rovnaky.
Reakcia obchodu leifheit-online.sk
Velice se omlouváme za pozdní expedici Vaší zásilky. Zpoždění bylo způsobeno záměnou výrobků v našem expedičním skladu, které způsobilo nedostupnost Vámi objednané úklidové sady. Jakmile byl správný výrobek na náš sklad dodán, obratem byla Vaše objednávka vyřízena a zásilka předána dopravci doručení.
Ještě jednou se velice omlouváme za způsobené komplikace
Andrea Sochorová -
Doručenie bolo rýchle, bezproblémové, ale samotný produkt neodporúčam. Aj po dodržaní pokynov, kameň praskol hneď pri prvom použití. Nahrievala som ho pol hodinu, akonáhle som naň dala pizzu, po chvíľke som počula puknutie a kameň praskol. Takže za mňa NIE.
Reakcia obchodu leifheit-online.sk
Velice se omlouváme za komplikace, které Vám poškození výrobku způsobilo.
Při nahřátí kamene je třeba jej chránit před prudkými změnami teplot, které mohou kámen poškodit. Na nahřátý kámen se nesmějí pokládat mrazené pokrmy, např. pizza. Takové výrobky je třeba vyjmout z mrazící přihrádky minimálně 30 minut před vložením na kámen.
V případě Vašeho zájmu o vyřízení reklamace, prosím o zaslání čísla Vaší objednávky, společně s fotkou poškozeného výrobku, na náš email [email protected]. Na základě zaslaného emailu bude Vaše reklamace vyřízena zasláním nového výrobku.
Ještě jednou se omlouváme za komplikace
Andrea Sochorová -
- Na základe telef. rozhovoru a rád som objednala profi mop s vedrom.Po vyskúšaní mopu a vedra som bola maximálne nespokojná, pretože systém aj po niekoľkých opakovaniach slabo vyžmýkal handru a vedro bolo veľmi malé.Celý systém manipulácie je nepraktický a to ,čo predvádzajú videá je len treklama a nesĺňa očakávanie.Potom som zavolala do obchodu s tým, že som s výrobkom nespokojná a chcem ho vrátiť. Bolo mi povedané, že výrobok som už vyskúšala, mala som si pozrieť videa a že peniaze mi už nevrátia, pretože som to už použila. Zostala som rozčarovaná a sklamamá z firmy, ktorá takto jedná so zákaznikom.Nikdy viac, vedro je zabalené aj s náhradnými mopmi v krabici a na 90eur,ktoré som zaplatila možem zabudnúť.
- Neekologický spôsob balenia tovaru.
Bol som nemilo prekvapený, koľko metrov plastovej fólie dokážete použiť na zabalenie tak triviálneho textilného produktu - Poťah na žehliacu dosku Cotton Classic 72397. Je to v rozpore s ekológiou. Neprispievate žiadnym spôsobom k ochrane životného prostredia.
Dobrý den
Fólie pokud možno používáme v několika krocích a posledním krokem před tříděním a vyhozením je ho použít jako vyplň, aby se k Vám výrobek dostal nepoškozený. Pokud ho vyhodíte do odpadu s plasty, udělali jsme společně maximum z pohledu ekologie.
Král Robert -
- Tovar zaplatíte pri objednávke , takže peniaze prevedené na účet spoločnosti , no tovar nedostanete a navyše nedostanete ani informáciu , kedy bude tovar dodaný . O slovách - mrzí nás to alebo ospravedlňujeme sa , už nehovoriac .
Cena tovaru a služby , by mala byť stiahnutá z účtu , až keď je objednávka ukončená spoločnosťou a tovar odovzdaný expedičnej spoločnosti.
Dodacia doba 7 pracovnych dni, kalendarnych 10.
- Dostala som iny a nekompletny tovar
- Ked tovar chodil z CZ bol ok
Maximalna naspokojnost
- Tovar bol dopravený v poriadku ( GLS )
- Tovar po odskúšaní je funkčný po nabití batérie. Dodaný bol s totálne vybitou batériou.
- Treba zaplatiť vopred bankovým prevodom
- Dlhá doba dodania tovaru
Tovar som objednal 11.6.18. 13.6.18 - e mail, potvrdzuje prijatie platby. 6 dní " ticho". 19.6.18 - e mail - odovzdaný tovar dopravcovi ( DOMOS s.r.o. BOLDOG okr. Senec ). 20.6.18 - e mail - odovzdaný tovar dopravcovi GLS, Hostivice ČR - divné trasovanie tovaru. 21.6.18 konečne sa ozval kuriér a o 13:30 hod. mi odovzdal tovar. Teda čakacia doba 10 dní do stanice určenia Bratislava !!!
Dobrý den
Není třeba platit dopředu, nabízíme samozřejmě možnost dobírky.
Za zpoždění se omlouváme, Vaše zboží se chybou nedostalo tak rychle k Vám jak by jste si zcela po právu představoval/a.
- Tovar mal byr dodany 21.5. Zatial nedosiel
Reakcia obchodu leifheit-online.sk
Velice se omlouváme za zpoždění při vyřizování Vaší objednávky způsobené nedostupností Vámi objednané teleskopické tyče.
Vaše objednávka byla vyřízena obratem po naskladnění výrobku, a zásilky byla 24.5. předána dopravci GLS k doručení na Vaší adresu, pod číslem zásilky 90266519607.
S dotazem na termín doručení Vaší zásilky se obrátíme přímo na dopravce. Jakmile obdržíme vyjádření o pohybu zásilky, neprodleně se s Vámi spojíme.
Andrea Sochorová -
Obchod rozhodne neodporúčam. Zaplatila som vopred a na dodávku tovaru čakám už 2 týždne. Nepomohli ani 2 urgencie mailom - žiadna odpoveď a 2 telefonáty, na ktorých mi bolo sľúbené, že spoločnosť zistí, v čom je problém a bude ma informovať. Žeby bola prijatím platby objednávka pre spoločnosť vyriešená?
Reakcia obchodu leifheit-online.sk
Velice se omlouváme za delší čekání při doručování Vaší objednávky způsobené nedostupností Vámi objednaného sušáku na prádlo. Sušák jsme pro Vás objednali u výrobce a ihned po jeho naskladnění byla objednávka vyřízena a zásilka předána dopravci. V den našeho společného telefonátu byla Vaše objednávka odeslána a tuto informaci jsme odeslali společně s číslem zásilky na Váš email.
Ještě jednou se velice omlouváme za zdržení při expedici Vaší objednávky.
Andrea Sochorová