- nikto mi nič neoznámil,či tovar bude a či mám naň čakať
nedotiahnuté jednanie
Reakcia obchodu leifheit-online.sk
velice se omlouváme za komplikace o nedostupnosti zboží Vám 4.8.2016 byl zaslán e-mail, zboží se ihned obj. u výrobce. Hned jak bude skaldem budeme Vám jej zasílat.
Ještě jednou se velice omlouváme
S přáním hezkého dne Jana Šecová -
- -
- Dodacia lehota a komunikácia
Dlhá dodacia doba
Reakcia obchodu leifheit-online.sk
Velice se omlouváme za vzniklou situaci a časovou prodlevu. Objednávka je na platbu předem. Uplateb předem byl problém s částkou. Platba byla dohledána. Zboží již expedujeme. Ještě jednou se velice omlouváme za způsobené komplikace.
S přáním hezkého dne Šecová -
Tovar mi nebol doručený
Reakcia obchodu leifheit-online.sk
Dobrý den, Velice se omlouváme za vzniklou situaci a časovou prodlevu. Vámi objednaná tyč k mopu Twist byla u výrobce dlouhodobě nedostupná a termín dodání se tím prodloužil na 3 týdny. Tyč k mopu byla již na Vaší adresu odeslána. Ještě jednou se velice omlouváme za způsobené komplikace. S přáním hezkého dne Andrea Sochorová
- Obchod nevedel dohladať moju platbu a až po 10 dňoch keď som sa ozval čo sa deje začali reagovať a potom opäť čakanie na tovar minimálne týždeň....
Reakcia obchodu leifheit-online.sk
Dobrý den, Velice se Vám omlouváme za komplikace spojené s vyřízením Vaší objednávky. Vaše platba objednávky nám byla připsána na náš účet. 4.7. ale chybou v systému se nám bohužel nepodařilo správně platbu přiřadit k Vaší objednávce. Tímto se ještě jednou Velice omlouváme za dlouhé čekání při vyřizování Vaší objednávky. S přáním hezkého dne Andrea Sochorová
Objednávka bola vystavená v nedeľu 14.2.2016, úhrada bankou prebehla 15.2.2016. V poznámke k nákupu som uviedol "Prosím dodať do 19.2.2016. Na uvedenej dodacej adrese som od 8.30 až do 16.00 hod. Od 21.2. 2016 až do 28.2.2016 som mimo Slovenska." Samozrejme tovar som dostal až 22.2.2016 a prevzatie cudzou osobou som musel riešiť núdzovo telefonicky. Obchod prijatie platby na účet potvrdil až 18.2.2016 14:09 hod. (t.j. až po 3 dňoch od úhrady bankou) a oznámil mi, že tovar dostanem do 2 dní. Už u tejto firmy nič nekúpim.
- výber kuriérskej spoločnosti
V tomto obchode som nakupovala prvý a zároveň posledný krát.
Výber kuriérskej spoločnosti je podľa mňa kľúčový.
Obchod ma informoval 14.1.2016, že odovzdal tovar kuriérovi a do dvoch prac.dní bude u mňa.
Prvá informácia od kuriéra - 21.1.2016 = lístoček nalepený na bráničke (hocikto ho mohol len tak zo srandy odtrhnúť a zahodiť), pritom mám funkčnú poštovú schránku. Na lístočku - prijímateľ nezastihnutý. Kuriér mi nevolal, nenapísal sms, neposlal e-mail... To má človek čakať ako na ihlách, či sa im uráči doručiť mi tovar???!
OK - tak som si tovar išla vyzdvihnúť do depa kuriérskej spol.
Výsledok - nemôžem si tovar prevziať, pretože je to dobierka. Ja som pritom platila prevodom!
Doba kamenná....Reakcia obchodu leifheit-online.sk
Dobrý den, Velice se omlouváme za komplikace spojené s doručením zásilky. Zásilku jsme přepravní službě předali 14.1, ale bohužel skutečně s chybně uvednou dobírkovou částkou. Přepravní službu jsme o této chybě informovali a žádali o zrušení dobírkové částky. Storno nám bylo potvrzeno a zároveň nám byl přislíben termín dodání na následující den. Kontaktovali jsme přepravní službu s žádostí o vysvětlení, proč Vám nebyla zásilka do dnešního dne doručena. Jakmile budeme mít vyjádření, obratem Vás budeme informovat. Ještě jednou se velice omlouváme za komplikace. S přáním hezkého dne E-shop
- Značka Leifheit je kvalitná, mám s výrobkami dobrú skúsenosť. Tu majú celkom dobrý výber - aspoň ja som našla všetko, čo som potrebovala.
- Dlhá dodacia doba - po 10 dňoch a mojej mailovej výzve mi odpísali, že tovar pripravujú na expedícii. A jeden z výrobkov už vraj nie je ani u výrobcu, no na stránke ho stále aktuálne mali v ponuke.
Nemôžem ho 100% odporučiť, sú obchody, ktoré fungujú oveľa lepšie.
Reakcia obchodu leifheit-online.sk
Vaše objednávka který byl provedena 3.1.2016 a bylo na ni reagováno 5.1.2016 Vám bylo nabídnuto jiné zboží.Bohužel Váš e-mail o potvrzení výměny zboží jsme mezi ostatními e-maili přehlédli.
Ještě jednou se Vám omlouváme za komplikace a doufáme, že tato naše chyba Vás neodrádí od dalšího nákupu.
S přáním hezkého dne E-shop -
- ponúkajú tovar, ktorý nemajú
Reakcia obchodu leifheit-online.sk
Velice se omlouváme za kompletní nevyřízení Vaší objednávky. Potah na žehlící prkno, který jste měl na Vaší obj. byl doprodej jednoho kusu.Bohužel tento kus byl vyskladněn po přijetí Vaši objednávky.
Příkaz k vrácení částky zpět byl zadán do našeho účetního oddělení.
S přáním hezkého E-shop -
- uplne iny tovar bol doruceny aky som objednala,tovar musim poslat naspat
- slabý výber náhradných dielov