• nenapada mi
    • v prvom rade komunikácia..objednala som tovar 3.8.2024, potrebovala som ho na oslavu 8.8.2024, podla casto kladenych otazok co maju na stranke som predpokladala doručenie maximálne do troch dní..nie, odoslali až keď som písala email. Vraj pomazený stroj, ok beriem, stačí poslať email.
    • doručenie- tu som asi ja urobila chybu, ale predpokladala som, že mi tovar prinesie kuriér slovenskej pošty, nie namiesto toho mi bol doručený žltý lístom do schránky. výborne, hlavne, že zadáte tel. číslo. Reálne by mohla mať spoločnosť napísané, že sa nejedná o kuriéra. Naozaj som neskutočne sklamaná. Nie som zvyknutá písať negatívne hodnotenia, ale toto ma naozaj veľmi nahnevalo!!!!
    • tovar stále nemám, leží na pošte..

Objednala som obyčajné boxerky za 20€, pričom som si tam zvolila text, ktorý vytlačený nebol.

Reakcia obchodu Kreativator

ďakujeme za Váš názor, aj keď nás mrzí, že ste s daným problémom najprv nekontaktovali našu zákaznícku podporu. Po preverení Vašej objednávky sme zistili, že nebol umiestnený žiaden text na Vašom návrhu, tým pádom z našej strany k chybe neprišlo.
    Prajeme všetko dobré, pekný deň!

Pulovér s reklamným nápisom má v mieste polepu viditeľné štvorcové ohraničenie... kto vie či to tam ostalo z nahrievačky alebo nálepky alebo z čoho vlastne. Aj z prednej aj zo zadnej strany pulóvra je vidieť "biele prežehlenie" ... resp vyblednutejší štvorec.... to si to asi nikam ani nemozem zobrat! a stalo to kolko? 33 eur? uz neviem.

Reakcia obchodu Kreativator

Dobrý deň, ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Na textile môžu po tlači zostať "prežehlené" fľaky, ktoré však po prvom vypratí zmiznú. Nijakým spôsobom táto skutočnosť neznižuje kvalitu výrobku a potlače. Príjemný zvyšok dňa!

Neoplatí sa objednávať pred Vianocami. Inokedy s tovarom spokojnosť, avšak s objednávkami pred Vianocami som spokojná nebola. Naposledy som objednala perá s nápisom. Zaplatila som si službu kontrola grafikom. Avšak prišli perá s nečitateľným nápisom. Odpoveď : Nedalo sa im to inak urobiť. Jedno pero dokonca nepísalo.

Reakcia obchodu Kreativator

Dobrý deň, ďakujeme za Vašu spätnú väzbu.Vašu reklamáciu s perom sme už vybavili, verím, že k Vašej spokojnosti. Je pravda, že pred Vianocami je toho viac a tým sa môže chybička skôr pritrafiť. Pevne dúfame, že najbližšie budete spokojná už aj s predvianočnou objednávkou:-) Pekný deň.

• Online konfigurátor
    • Materiál úplný šmejd
    • Kvalita tlače nič moc

Navrhol som si vlastnú mikinu a veľmi som sa na ňu tešil, lebo online majú skvelý konfigurátor kde si viete nastaviť všetko podľa seba. Na moje sklamanie mi prišla mikina z materiálu horšieho ako handra na podlahy, kvalita tlače je tiež úbohá. Už po prvom praní (podľa inštrukcii) nie je mikina vhodná ani na tú handru. Vyhodených 50€. Určite neodporúčam.

Reakcia obchodu Kreativator

Dobrý deň, ďakujeme za Vašu spätnú väzbu!
    Je nám nesmierne ľúto, že materiál mikiny a sním súvisiaca potlač nie je podľa Vašich predstáv. Objednali ste si klasickú jednoduchú mikinu, kde sa cena vyšplhala kvôli tomu, že ste si navrhli potlač na 3 rôzne strany mikiny. V ponuke máme aj drahšiu a tým pádom aj kvalitnejšiu mikinu, avšak stále je to otázka individuálneho vkusu, keďže každému vyhovuje niečo iné. Napriek tomu veríme, že Váš názor ešte do budúcna prehodnotíte.
    Pekný deň.

• Tovar nebol nacas odoslaný. Pri kupé je možné dokúpiť aj garantované odoslanie ešte dnes. Pričom bolo nutne volať a písať maily aby sa niečo dialo. Objednávku začali spracovávať na 3 deň od vytvorenia. žiadal som vrátiť peniaze ale neúspešne.
    • Povýšenecky prístup pani
    • Ignorancia klienta

Reakcia obchodu Kreativator

Dobrý deň, ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Vzhľadom k optimalizácií nákladov na tlač, aktuálne netlačíme na dennej báze, preto sme Vami zakúpenú službu "Garantované odoslanie dnes" nemohli dodržať. Poplatok za túto službu sme Vám po odoslaní objednávky, zaslali späť na Váš účet. Bohužiaľ sme od Vás e-mail nedostali, až po telefonickom rozhovore, kde sme sa dohodli, že poplatok Vám vrátime na Vami zadaný bankový účet. Vzniknutá situácia nás mrzí napriek tomu, že objednávku sme Vám odoslali v čo najbližšom možnom termíne. Prajeme všetko dobré.

V procese vytvranaia objednavky mi boli odsudzene moje platobne udaje, nakolko som platil online kartou. Na zaklade toho som musel kartu zablokovat a poziadat o novu

Reakcia obchodu Kreativator

je nám ľúto vzniknutej situácie. Bohužiaľ čelili sme tejto nepríjemnej záležitosti. Momentálne pracujeme na vyriešení problémov. O vzniknutej situácii sme Vás informovali a ospravedlnili sme sa.

Pisala som , ze hrncek mi dosiel poskodeny so zlomenym uskom. Nikto a neozval spat.

Reakcia obchodu Kreativator

je nám veľmi ľúto, že Vám hrnček prišiel poškodený. Stalo sa to pravdepodobne počas doručovania zásielky. Na Váš e-mail sme hneď odpovedali, že je nám ľúto vzniknutej situácie a určite Vám pošleme nový hrnček, čo sa aj stalo. Takže Vaše tvrdenie, že sa Vám nikto neozval je bohužiaľ nepravdivé. Svedčí o tom aj fakt, že pár minút po napísaní tejto negatívnej recenzie ste nám napísali e-mail s poďakovaním za nový hrnček. Veríme, že v budúcnosti si najprv skontrolujete mailovú komunikáciu a až potom napíšete recenziu, bude to tak šťastnejšie. :) Prajeme pekný deň.

Nie som spokojná s výrobou daného výrobku a to skrinka na kľúče, nakoľko je to neodborne vypracované, vady na dreve, triesky, úlomky, nedrzia spoje, nezalepené..bol to darček a nie lacný a vyzeta to horšie ako z obchodu za 10€

ďakujeme za Váš názor.
    Drevené produkty na gravírovanie sú vyhotovené z prírodného nelakovaného dreva, ktoré môže mať svoje nedokonalosti. V prípade, ak bol výrobok po prevzatí poškodený, mali ste neodkladne kontaktovať náš zákaznícky servis.
    Pekný deň.

• Tričko (Prémiové pánske tričko Adler) je sice vyrobene z celkom dobreho a pevneho materialu, ale strih - cele zle, visi na mne jak handra, obvod rukava je pre typka ktory ma obvod bicepsu 1,5 metra. (velkost som vybral spravnu, menšia velkost by problem nevyriešila). Tričko som chcel normalne nosiť na sebe a nie s nim utierať podlahu
    • Potlač sice celkom kvalitna čo sa tyka rozlišenia, ale čakal som sytejšie farby
    • Dodanie cez packetu trvalo celych 7 dni co teda asi nieje chyba obchodu, ale určite to na spokojnosti nepridalo
    • Podla eshopu bolo tričko na sklade, avšak v skutočnosti nebolo, neskor ma informovali ze skladom nie je a teda som musel čakať kym ho naskladnia z externeho skladu
    • Potlačeny obrazok je podstatne menši ako to ako som si to nadizajnoval v eshope
    • celkovo by som povedal že toto je najhoršia skusenosť vobec čo sa tyka objednavania veci z internetu (a to som teda toho naobjednaval už hodne)

Pekný deň prajeme Mário,
    ďakujeme za Vašu reakciu. Dovoľte nám objasniť niekoľko detailov ohľadom Vašej nie moc lichotivej recenzie.
    Čo sa týka veľkosti trička na našej stránke sú uvedené základné rozmery dĺžka a šírka. Obvod rukáva žiaľ neuvádza žiadny z dodávateľov. Vami zvolené tričko patrí všeobecne do vyššej kategórie kvality tričiek a jeho jemnosť – Vami definovaná ako handra, je výsledkom silikónovej úpravy, ktorá zaručuje vyššiu kvalitu tlače a ochranu proti vyblednutiu farby.
    Sme vďační za každú reakciu zákazníka, berieme veľmi vážne aj negatívne reakcie a snažíme sa každú pripomienku doriešiť ku spokojnosti klienta. Písali ste, že ste zdatný v objednávaní tovaru cez internet , tak ste sa už určite stretli aj so spôsobom, akým prebieha reklamácia. Máte možnosť nám napísať email a Vaša reklamácia bude určite doriešená. Treba si len lepšie prečítať reklamačný poriadok uvedený na našej stránke. Verím, že nám napíšete, prípadne zavoláte a určite nájdeme spoločnú cestu, aby ste patrili do skupiny našich spokojných zákazníkov a Vaša najbližšia recenzia bude pozitívnejšia:-)

Nie som spokojná s tričkom čo mi prišlo, keď som ho vytvárala vyzeralo to o čosi inak , potrebovala som aj grafickú úpravu na jeden vzor z boku uznávam že to urobili perfektne ale spredu tie vzory čo som chcela vyzerali inak ako na internete keď som to robila vychádzali skoro až po spodok trička a v realite je ešte dosť veľký priestor od spodu trička aj vzory pôsobia omnoho menšie než to vyzeralo tam ... Kvalita trička za tú cenu je veľmi slabá a to nehovorím o tom že po prvom praní vidno že sa odlupuje akoby farba, a to som písala pred praním mail ako ho mám oprať aby som si ho nepoškodila, držala som sa rád no tričko neznesie asi veľa.

Reakcia obchodu Kreativator

tričká majú maximálnu potlačiteľnú plochu 35 x 40 cm, čo uvádzame aj v popise produktov. Preto sa môže stať, že v procese navrhovania trička tam dáte potlač na väčšiu plochu, ale pri tlači sa musíme držať spomínaných parametrov. Čo sa týka kvality trička, rovnako v popise produktu uvádzame: "Tričko v základnom modeli nižšej kvalitatívnej rady. Tričko má príjemný materiál, no nižšiu mieru stálosti tvaru. Vhodné je skôr na príležitostné nosenie, na promo, či iné firemné akcie." V prípade nespokojnosti nám môžete poslať fotku trička na náš e-mail a posúdime danú situáciu. Prajeme pekný zvyšok dňa.

Tricko prislo zapachajuce

Reakcia obchodu Kreativator

Dobrý deň, v prvom rade ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Vaša nespokojnosť nás skutočne mrzí, avšak tak ako uvádzame aj na našom e-shope, tričká odporúčame pred prvým nosením vyprať. Pri praní navrhujeme dodržať nasledujúce pokyny:
    - Prať ručne a obrátené na ruby pri 30 stupňov Celzia.
    - Žehliť obrátené na ruby. Aj napriek tomu, že je tričko z bavlny a žehlenie textilu nerobí problém, potlač treba pred vysokou teplotou chrániť a preto je vhodné produkt obrátiť na ruby a pri žehlení radšej potlačené miesto vynechať.
    - Nepoužívať pracie prostriedky s bieliacimi zložkami.
    V prípade, že by sa problém vypraním nevyriešil, kontaktujte nás prosím mailom na [email protected] alebo telefonicky na tel.č. +421 904 920 980 a situáciu budeme samozrejme riešiť k Vašej spokojnosti. Ďakujeme a prajeme všetko dobré.

• Ponuka
    • Zdĺhavá komunikácia s eshopom pri individualizácii produktov
    • “zbytočný” príplatok za konzultácii s grafikom hoci podľa mňa nebol vôbec potrebný = len povedali že návrh je OK. Bez akýchkoľvek úprav z ich strany.

Reakcia obchodu Kreativator

Dobrý deň, v prvom rade ďakujeme za Váš čas, ktorý ste si našli na napísanie spätnej väzby. Na kvalitu našich služieb a vyhotovenia produktov kladieme veľký dôraz a z tohto dôvodu nás Vaša nespokojnosť skutočne mrzí. Vo Vašej objednávke evidujeme dve rohožky, na ktorých sme na základe Vašej požiadavky kompletne upravovali obe zvolené grafiky. Nemyslíme si preto, že by bol poplatok za grafické práce zbytočný, bez nich by samotné vyhotovenie rohoží podľa Vašich predstáv nebolo možné. V tomto prípade však môže z pohľadu zákazníka proces pôsobiť zdĺhavo, avšak dovoľte mi vysvetliť, že samotnému vyhotoveniu rohožiek predchádza detailné meranie a následná úprava línií, aby sme predišli prípadnému zlievaniu potlače, či akýmkoľvek iným nedostatkom a aby sme naopak zabezpečili podklady pre perfektný výsledok. Mrzí nás Vaše kritické hodnotenie, keďže sme sa snažili spraviť všetko preto, aby Vás vo výsledku potešili kvalitné produkty.

Nebolo tam presne to, čo som chcel

Reakcia obchodu Kreativator

dovoľte nám vyjadriť sa k vzniknutej situácii. Náš zákaznícky servis ste kontaktovali až potom, čo Vám bol z nášho e-shopu odoslaný automatický mail o odoslaní objednávky. Informovali ste nás o tom, že ste si na hrnčeku želali mať aj fotky a nielen nápis. Nakoľko sme v rámci prijatej objednávky v systéme neevidovali žiadne fotky, iba spomínaný nápis, hrnček sme vyhotovili na základe prijatej grafiky. Po vyhotovení objednávky príde klientovi email o jeho potvrdení, spolu aj s náhľadom produktu, ktorý odporúčame vždy skontrolovať. Pokiaľ nás klient okamžite skontaktuje a požiada o dodatočné úpravy či zmeny, nemáme problém mu nevyhovieť. Všetky objednávky sa snažíme doručiť našim klientom čím skôr a v čase, keď ste nás kontaktovali, bol už hrnček na ceste k Vám a so situáciou sme už žiaľ nevedeli nič urobiť.

• Dobra webstranka eshopu, konfigurator hrnceka funguje velmi pekne
    • Hrnceky s mojou potlacou vyrobili uz na druhy den po objednavke
    • Rychla expedicia
    • Hrnceky boli velmi dobre zabalene proti poskrabaniu
    • Vsetky hrnceky boli graficky potlacene presne podla zadania
    • Hrncek je velmi pekny darcek pre rodinu/znamych
    • 3 zo 6 magickych hrnekov mi prislo s mensim az strednym poskodenim
    • Moju reklamaciu v ramci 2 rocnej lehoty mi zamietli s tym, ze u nich je lehota na reklamaciu len 30 dni (zakon by mal byt nadradeny ich VOP)

Na 2 z 6 hrncekoch boli vacsie odreniny na 2 miestach, zjavne po mechanickom uchopovani do zariadenia, dokonca na oboch hrncekoch ide o totoznu vadu, takze zjavne ide o vyrobnu vadu (a myslim si, ze sa im to stava na mozno 20% vsetkych hrncekoch co vyrobia). Jeden dalsi hrncek mal mensiu preliacinu na dne, ale to by sa dalo prezit. Navrhol som zlavu z ceny 9€ za tieto 3 vadne kusy (povodne som zaplatil cca 70€ za 6 hrncekov), co mi pride adekvatne k poskodeniu. To ale odmietli s tym, ze preslo viac ako 30 dni (nevadi, ze zakonna lehota na reklamaciu je 2 roky :) (nemylit si s odstupenim od zmluvy uzavretej na dialku do 14 dni, co som ale neurobil - to sa asi ani neda, kedze je to tovar robeny na zakazku, a tam sa odstupit do 14 dni neda vobec, len reklamovat VYROBNU vadu do 2r). No na zaver, znamym eshop neodporucam, ale vy si kludne kupte, ale radsej kazdy hrncek 2x aby aspon jeden bol OK :)

Reakcia obchodu Kreativator

Dobrý deň, v prvom rade ďakujeme za Váš čas, ktorý ste si našli na napísanie spätnej väzby. Vzniknutá situácia nás naozaj veľmi mrzí a tak, ako spomínate vo Vašom hodnotení, samozrejme máte právo na reklamáciu v zákonnej lehote. Avšak, v tomto prípade by sa jednalo o vady, ktoré vznikli v priebehu dvoch rokov, ak nevznikli bežným opotrebovaním. Ak zákazník zistí po obdržaní zásielky poškodenie tovaru je povinný bez zbytočného odkladu uplatniť reklamáciu, kedy samozrejme podľa výberu buď produkt opätovne vyhotovíme alebo obratom vrátime peniaze. Nakoľko sa však tak vo Vašom prípade nestalo a 30 dňová lehota na vrátenie tovaru vypršala, ako alternatívu sme Vám ponúkli 20%-nú zľavu z ďalšieho nákupu, ktorú môžete kedykoľvek využiť. Reklamácie veľmi radi vyriešime k spokojnosti zákazníka, avšak sú isté podmienky, ktoré je potrebné dodržať. Myslíme si, že z našej strany bola ochota situáciu vyriešiť.

Cena je uvedená bez potlače

Reakcia obchodu Kreativator

ďakujeme Vám za vyjadrenie Vášho názoru. Na stránke máme uvedené ceny bez potlače, nakoľko z našich skúseností vieme, že sú klienti, ktorí objednávajú produkty bez potlače a často sa pýtajú na túto cenu. Keď si navrhnete v Kreátore Váš želaný produkt, na pravej strane sa Vám vyráta cena, pri kúpe viacerých kusov sa Vám automaticky odráta množstevná zľava. Toto všetko si následne môžete skontrolovať v košíku a pri zhrnutí objednávky.
    V objednávke ste mali viacero kusov podložiek pod myš, avšak ani na jedno ste nenahrali potlač, ohľadne tejto skutočnosti sme Vás aj kontaktovali a na Vašu žiadosť sme Vám zrušili objednávku a vrátili peniaze.
    Myslíme si, že z našej strany bola ochota vyrieši problém a snažili sme spraviť všetko pre Vašu spokojnosť.

Tvorenie a objednanie je super. Mikina bolo doručená rýchlo. Nie som s ňou ale spokojná. Čakala som lepšiu kvalitu, či samotnej látky, či potlače. Tento nákup účel splnil, ale očakávania nie.

Dobrý deň Katka,
    ďakujeme, že ste si našli čas na napísanie Vášho názoru na náš obchod. Teší nás Vaša spokojnosť s našim návrhárom. Objednávky vyhotovujeme hneď po ich prijatí, aby ste balíček mali čím skôr u seba. Mrzí nás, že nie ste spokojná s vyhotoveným produktom.
    V prípade, že potlač nie je dostatočne kvalitná prosím pošlite nám mail s fotodokumentáciou na [email protected] a veľmi radi to spoločne vyriešime k Vašej spokojnosti.
    Prajeme Vám všetko dobré!

• neprofesionálny prístup
    • dodaný nekvalitný produkt

Objednala som si zásteru s potlačou. Dve boli bledé a tie boli v poriadku.
    Na tretej tmavo modrej bola potlač s čiernym písmom čo bolo nečitateľné. Keď som to reklamovala napísali mi že som si mala objednať grafika za poplatok. Neviem na čo by mi bol grafik, keď každému aj obyčajnému človeku je jasné že na tmavý podklad nie je vhodné použiť tmavé písmo.

Dobrý deň Zita,
    ďakujeme, že ste si našli čas na napísanie Vášho názoru na náš obchod.
    Momentálne máme predvianočné obdobie, prijímame naozaj veľké množstvo objednávok, snažíme sa pracovať čo najrýchlejšie, aby boli objednávky určite doručené do Vianoc, detailnú kontrolu uskutočňujeme najmä pri objednávkach, kde si zákazníci zvolili spoplatnenú kontrolu grafikom.
    Táto situácia nás naozaj veľmi mrzí, nakoľko robíme všetko pre to, aby boli naši zákazníci spokojní. Bohužiaľ vo vašej objednávke neevidujeme Kontrolu grafikom ani v poznámke prosbu o zmenu, preto sme Vašu objednávku vyhotovili presne podľa Vašich požiadaviek, ako ste si vytvorili zástery v návrhári. Každý má iný vkus a preto do objednávok nezasahujeme bez dohody so zákazníkom.
    Ďakujeme za pochopenie a prajeme všetko dobré.

• Rychle dorucenie
    • Komunikacia
    • Nekvalitna potlac textilu

Nekvalitne prevedenie tlace na textile. Farby malo vyrazne, presvita farba oblecenia cez motiv, viditelne zazehlenie. Po vyprati ma byt menej viditelne. Bola to zatial najdrahsia mikina pre moje dieta, ktoru bude nosit nanajvys po dome. Cena nezodpoveda kvalite. Pri vlastnom motive nie je moznost vymeny ani vratenia penazi. S inymi vyrobkami nemam skusenost, takze moje neodporucanie sa vztahuje na potlac textilu.

Reakcia obchodu Kreativator

Dobrý deň Zuzana, ďakujeme, že ste si našli čas na napísanie Vášho názoru na náš obchod. Teší nás, že ste spokojná s našim zákazníckym servisom a rýchlym dodaním zásielky.
    Po prijatí Vašej reklamácie sme hneď zareagovali, kde sme vysvetlili, že na oblečenie tlačíme digitálnou tlačou, čo znamená, že farba sa vsiakne do látky, takže v konečnom dôsledku to nie je ako nažehlovačka. Všetky potrebné informácie k používaným technológiám a ich vlastnostiam máme uvedené na našej stránke. Taktiež uvádzame, že na tovare sa môžu nachádzať zvyšky potlače a preto je nutné produkt pred prvým použitím vyprať. Bohužiaľ, odpoveď na náš email sme od Vás už nedostali, jedine túto recenziu, podľa ktorej ste ešte oblečenie neskúsili vyprať. Ako sme už spomínali v maile, v prípade, že by po vypratí stále zostali na mikine stopy po "spálení", kontaktuje nás a Vašu reklamáciu samozrejme budeme riešiť k Vašej spokojnosti. Veríme, že by sa táto situácia dala vyriešiť aj bez Vášho zavádzajúceho hodnotenia.

• na každom tričku je viditelný pruh, ktorý kazí dobrý dojem z Vašej práce

Reakcia obchodu Kreativator

táto situácia nás naozaj mrzí, avšak nezaznamenali sme od Vás žiadnu reklamáciu a tým pádom ste nám bohužiaľ neumožnili túto situáciu napraviť k Vašej spokojnosti, preto považujeme Vašu negatívnu recenziu voči našim službám za neférovú.
    Pokiaľ má potlač na Vami objednaných tričkách nedostatky či chyby, môžete sa obrátiť na náš zákaznícky servis. V prípade, že potlač nie je úplná alebo ak pri potlači nastala chyba z našej strany, produkt Vám vyhotovíme radi znovu.