Reklama

• Jednoduché nakupovanie
    • Výborná komunikácia
    • Rýchle dodanie tovaru
    • Neviem o žiadnej

Po objednaní tovaru ma kontaktoval pracovník potvrdili sme si objednávku. Čo ma milo prekvapilo. Nákup, platba, dodanie a fakturácia za objednaný tovar prebehlo bez rýchlo a bez problémov. Obchod určite odporúčam.

Ďakujem veľmi pekne z obchodom aj s nákupom som bol veľmi spokojný komunikácia na poviem to vyššej úrovni

Moja prva skusenost s eshopom. Telefonicky ma informovali o potvrdeni objednavky aj predpokladanom doruceni. Tovar prisiel v poriadku.

• profesionálna a osobná komunikácia s klientom, rýchle vybavenie objednávky

• Extra rýchle vybavenie objednávky a veľká spokojnosť s tovarom

Komunikácia

• Rýchle vyriešenie objednávky
    • Ochota pomôcť
    • Telefonická komunikácia
    • Poloha v centre Žiliny

Obchod je super, všetko riešia promptne a sú veľmi ochotní, určite odporúčam pre kúpu produktov od Apple. Ja som mimoriadne spokojný.

• Komunikácia
    • Rýchle dodanie
    • Originálne produkty

• extrémne rýchla a príjemná komunikácia
    • všetko okolo telefónu je v poriadku
    • osobné vyzdvihnutie mi vyhovovalo

• Rýchla komunikácia obchodu, telefonické potvrdenie prijatia objednávky a prehľadná história jej spracovania.
    • web stránka - v profile registrovaného používateľa nie je funkčná možnosť zobrazenia a stiahnutia elektronickej verzie (pdf) faktúry pre už zrealizovanú objednávku. Faktúra (v listinnej podobe) je zaslaná s tovarom

• Cena
    • Komunikacia

• Rýchle doručenie
    • Perfektná komunikácia
    • Dobré ceny
    • Výhoda SkipPay - často sa s tým nestretávam

Dovoľte mi vyzdvihnúť, zatiaľ asi môj najlepší zážitok z nakupovania online.
    iSpot ma už od prvého momentu prekvapil dvoma vecami, atraktívne ceny (aj na drahšie položky) a možnosť rozdeľovať platby cez SkipPay.

Moja objednávka začala trochu skepticky, nie voči predajcovi, ale voči rozdeleniu platby že to bude trvať určite hodinu ak nie viac... bol som extrémne prekvapený že celý proces trval tak 3-4 minúty, možno ani to nie, a som presvedčený že kratšie keby sa služba využíva v budúcnosti znovu.

Po až podozrivej rýchlej validácii služby SkipPay, som sa zhrozil že som objednal nesprávny model Macbooku. Napísal som na podporu (bol piatok a skoro 23. hodina) že ma to mrzí, ale žiadal by som o úpravu objednávky.
    Asi do 5 minút mi odpísal kolega z iSpotu že objednávku môžeme upraviť a ešte v tú noc ju zmenil.
    Toto mi absolútne nepríde ako samozrejmosť v dnešnej dobe, a je to level zákazníckej podpory z ktorých si niektoré firmy môžu brať príklad.

Po úspešne upravenej objednávke ma kontaktovala kolegyňa z iSpotu telefonicky ohľadom mojej objednávky, kedy mi tovar bude doručený (vrátane dňa a času a volala znovu v ten deň) a doteraz úprimne moc nerozumiem že niečo také robia, lebo mi to príde úplne nadštandardné, v tom najlepšom slova zmysle.

Macbook bol doručený v spomenutý čas aj deň a hlavne v poriadku. Posielam chvály celému iSpot tímu ktorý moju objednávku spracoval, pretože tak prozákaznícky a profesiolnálny prístup som ešte nezažil. A to som objednával aj drahšie veci... :)

Veľká vďaka, nech sa Vám darí, a ostaňte nadštandardní, v dnešnej dobe je to rarita.

• Rýchlosť dodania tovaru
    • komunikacia 100%

Nadmieru spokojný.

• Rýchlosť doručenia
    • Komunikácia obchodu

Vsetko OK, rychlo dorucene

• Bezkonkurenčné cenyx

Skvelá komunikácia s obchodom.

• Starostlivo zabalená objednávka
    • Rýchle doručenie
    • Jednoznačne najlepšie ceny na trhu
    • Pani mi osobne telefonovala s poďakovaním za objednávku a info, kedy bude objednávka odoslaná a doručená - takýto zákaznícky servis sa už v dnešnej dobe automatizovaných e-mailov moc nevidí :))
    • Jediná kritika (verím, že konštruktívna) - balíky by bolo dobré výrazne označiť ako krehké, nakoľko sa jedná o nie lacnú elektroniku. Krabica bola z vonkajšej strany pokrčená (asi všetci vieme, ako kuriéri nakladajú balíky), našťastie obsah balíka bol starostlivo zabalený a dostatočne vyplnený, čiže produkty dorazili úplne v poriadku.

Celkovo som veľmi spokojná s nákupom, odteraz všetky Apple produkty už len z tohto e-shopu. Určite odporúčam :)